Joburi magazinul unirii

Cauta in 2 locuri de munca magazinul unirii in 2015

28Apr
25 Apr
Angajam ospatari/ospatarite evenimente.
Bucuresti, Sectorul 1

Angajam ospatari/ospatarite pentru evenimente. Plata este de 150 lei/eveniment sau 10 lei/h, depinde de locatie. Plata se face intodeauna la sfarsitul evenimentului. Interviul are loc in zona unirii, vis a vis de magazinul Cocor. Oferim si rugam seriozitate! George Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone .

Angajam ospatari/ospatarite pentru evenimente. Plata este de 150 lei/eveniment sau 10 lei/h, depinde de locatie. Plata se face intodeauna la sfarsitul evenimentului. Interviul are loc in zona unirii, vis a vis de magazinul Cocor. Oferim si rugam seriozitate! George Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
16 Apr
Angajam urgent
Bucuresti, Sectorul 3

AGENTIA BLU SERVICII – Agentie de Babysitting cu o vechime de peste 12 ani in domeniu,organizeaza luni si marti 23 si 24.02.2015 un program de recrutare personal denumit “ANGAJEAZA-TE ACUM !”,program ce isi propune sprijinirea unui numar cat mai mare de persoane in gasirea unui loc de munca.

In prezent agentia detine in prortofoliu locuri de munca in domeniile :ingrijire copii,ingrijire batrani si menaj in Bucuresti si zonele limitrofe acestuia. Persoanele interesate sunt rugate sa se prezinte in cele doua zile in intervalul orar 9.00-12.00 luni si marti (23-24.02.2015) la sediu agentiei din : B-dul Unirii,Nr.31, Bl. A1, Scara 3, Etaj 1, Ap. 46 (Zona Unirii, punct de reper Magazinul Unirea, Aripa H&M ) ATENTIE – primele 10 persoane inscrise beneficiaza de asistenta gratuita in vederea angajarii ,va asteptam !
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
28Apr