Joburi fabrici confectii in in londra

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru fabrici confectii in in orasul londra dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu fabrici confectii in in orasul londra
19 Nov
Agent vanzare in Mall Londra

DORITI UN CASTIG FRUMOS si RAPID din MUNCA CINSTITA ? NOI va ajutam sa OBTINETI un contract legal in Marea Britanie ca Agent vanzari in Mall-uri din Londra ! Cerinte : - Cunoastere limba engleza la nivel de conversatie - Abilitati comunicare - Cu sau fara experienta in domeniu Avantaje : - Plecari RAPIDE ! - scurt STAGIU de pregatire.

Companie: TOP SERVICII SRL

Jobul Agent vanzare in Mall este incadrat in categoria Vanzari full-time

Locul de munca Agent vanzare in Mall a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
21 Nov
Joburi in UK - Hoteluri Londra+imprejurimi

Angajare garantata in UK! Consultanta gratuita! URGENT oferim poztii legale si bine platite in Londra si centrul Marii Britanii. Avem urmatoarele pozitii: - Pentru barbati ? Operator masina de spalat vase ? Ajutor de bucatatie ? Portari ? Personal de serviciu (Mentenanta) -Pentru femei ? Cameriste ? Locuri de munca in restaurantele hotelurilor (cu nivel de engleza bun) Loc de.

Companie: RoLit Solutions

Jobul Joburi in UK - Hoteluri este incadrat in categoria Hoteluri / Turism full-time

Locul de munca Joburi in UK - Hoteluri a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
24Nov
19 Nov
Bona pentru familie in richmond, londra. Strainatate Londra

Loc de munca Cu norma intreaga. Candidatii pot alege optiunea de plata a taxelor de mediere din salariu. Agentia noastra de recrutare selecteaza o BONA pentru o familie din Richmond, Anglia cu 3 copii (9, 7 si 3 ani). Salariul este de 150 Lire sterline/saptamana. Programele de Mother Help/Au Pair sunt extrem de cautate, deoarece le ofera femeilor posibilitatea de a fi plasate in cadrul unor.

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:4000 ron

Locul de munca Bona pentru familie in richmond, londra. a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
18 Nov
Experienta si munca in UK Londra Nord-Vest

Experienta si munca in UK fara nici un fel de costuri ! Cea mai buna modalitate de a castiga bani, de a vedea Anglia si a asimila noi experiente adresata categoriilor de varsta intre 20 ? 55 de ani. Cerinte minime: - Fire vesela si comunicativa - Rabdare cu vastnicii (60 ? 100 de ani) - Placerea de a conduce masina - Limba engleza pentru a comunica cu batraneii, noii colegi si.

Companie: M&G GABI RECRUITING

Jobul Experienta si munca in UK este incadrat in categoria Ingrijire batrani full-time

Locul de munca Experienta si munca in UK a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
13 Nov
Oferim joburi in UK Londra + imprejurimi

Angajare garantata in UK! Consultanta gratuita! Angajam personal pentru unul dintre clientii nostri din UK. Contract de munca legal. Locatia: Londra si imprejurimi Locuri disponibile Pentru femei: -locuri de munca pentru chelnerite (cunoasterea limbii engleze) -locuri de munca pentru barmanite (cunoasterea limbii engleze) -locuri de munca in bucatarie -personal de serviciu .

Companie: RoLit Solutions

Jobul Oferim joburi in UK este incadrat in categoria Alimentatie / Comert full-time

Locul de munca Oferim joburi in UK a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
24Nov
20 Nov
Infirmieri si asistenti medicali in azile de batrani UK Londra Anglia

Infirmieri si asistenti medicali in azile de batrani sau clinici medicale specializate din Anglia. Responsabilitati: • se ocupa in principal cu asigurarea confortului batranului asistat, • asistarea alimentatiei si administrarea alimentelor acestuia, • acordarea ingrijirilor igienice (imbaiere) • mobilizarea si transportul, • supravegherea starii de sanatate, •.

Jobul Infirmieri si asistenti medicali in azile de batrani UK este incadrat in categoria Ingrijire batrani/Asistenta sociala full-time

Locul de munca Infirmieri si asistenti medicali in azile de batrani UK a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
13 Nov
Bona pentru familie in Richmond, Londra. Salariu de 150 Lire/saptamana. Anglia Londra

Candidatii pot alege optiunea de plata a taxelor de mediere din salariu. Agentia noastra de recrutare selecteaza o BONA pentru o familie din Richmond, Anglia cu 3 copii (9, 7 si 3 ani). Salariul este de 150 Lire sterline/saptamana. Programele de Mother Help/Au Pair sunt extrem de cautate, deoarece le ofera femeilor posibilitatea de a fi plasate in cadrul unor familii din Anglia intr-un timp.

Companie: NetJobs

Jobul Bona pentru familie in Richmond, Londra. Salariu de 150 Lire/saptamana. este incadrat in categoria ALTELE, Asistenta sociala, BabySitter/Menaj/Curatenie, Educatie/Training, Intretinere, Sanatate, Serviciu clienti full-time

Locul de munca Bona pentru familie in Richmond, Londra. Salariu de 150 Lire/saptamana. a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
17 Nov
Experienta si munca in UK fara nici un fel de costuri ! Zona Nord Vest Londra Anglia

Experienta si munca in Anglia fara nici un fel de costuri ! Cea mai buna modalitate de a castiga bani, de a vedea Anglia si a asimila noi experiente, adresata categoriilor de varsta intre 20 – 55 de ani. Pe langa bani (6,5 lire/ora) si experienta veti mai avea concedii de odihna, zile libere, sarbatori platite dublu, asigurare de sanatate, cont bancar si doctor de familie. Va ajutam.

Jobul Experienta si munca in UK fara nici un fel de costuri ! este incadrat in categoria Au Pair/Babysitter/Ingrijire copii full-time

Locul de munca Experienta si munca in UK fara nici un fel de costuri ! a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
18 Nov
BONA pentru familie in Londra! 1200 Lire/luna. Londra Anglia

Candidatii pot alege optiunea de plata a taxelor de mediere din salariu. Agentia noastra de recrutare selecteaza o BONA pentru o familie cu un copil de 5 ani din Londra, Anglia. Salariul este de 300 Lire sterline/saptamana. Programele de Mother Help/Au Pair sunt extrem de cautate, deoarece le ofera femeilor posibilitatea de a fi plasate in cadrul unor familii din Anglia intr-un timp scurt,.

Jobul BONA pentru familie in Londra! 1200 Lire/luna. este incadrat in categoria Au Pair/Babysitter/Ingrijire copii full-time

Locul de munca BONA pentru familie in Londra! 1200 Lire/luna. a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
18 Nov
HEAD CHEF,SOUS CHEF IN UK LONDRA

Bucataria Englezeasca, mai mult decat Fish & Chips! Vino si dovedeste ca esti cel mai bun! Eurolife Team iti ofera in anul 2014 sansa sa devii cel mai cunoscut Chef in UK! Lasa-ti amprenta pe meniurile celor mai elegante bucatarii din UK: - Head Chef - Sous Chef - Chef de Partie - Demi Chef Traiul in Regatul Unit iti va oferi posibilitatea de a vizita locuri inedite si de a invata.

Companie: Sc Eurolife Consulting SRL

Jobul HEAD CHEF,SOUS CHEF IN UK este incadrat in categoria Restaurant / Catering full-time

Locul de munca HEAD CHEF,SOUS CHEF IN UK a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job