Joburi fabrici confectii in in londra

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu fabrici confectii in in orasul londra
26 Aug
HEAD CHEF,SOUS CHEF IN UK
Marea Britanie LONDRA

Titlu: HEAD CHEF,SOUS CHEF IN UK Status: Activat Locuri disponibile: 50 Tara: Marea Britanie Orase: LONDRA Tip job: Full time Domeniu: Servicii - Restaurante Nivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior, Executiv Descriere: Bucataria Englezeasca, mai mult decat Fish & Chips! Vino si dovedeste ca esti cel mai bun! Eurolife Team iti ofera in anul 2014 sansa sa devii cel mai cunoscut Chef in UK!

Lasa-ti amprenta pe meniurile celor mai elegante bucatarii din UK: -Head Chef -Sous Chef -Chef de Partie -Demi Chef Traiul in Regatul Unit iti va oferi posibilitatea de a vizita locuri inedite si de a invata noi obiceiuri. Locatiile partenerilor nostri se afla in zone deosebite ca Anglia de Sud, de Nord, Nordul Scotiei si Irlanda. Cazarea va fi asigurata in apropierea sau chiar in incinta locatiei unde lucrezi, astfel incat sa te poti bucura de zona in care locuiesti. Tinand cont ca este o tara straina, vei avea sansa sa inveti limba, stilul de viata si obiceiurile britanice. Cu salariul primit citeste mai mult
Companie
Sc Eurolife Consulting SRL
Categoria jobului
Servicii - Restaurante Restaurante Service
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
26 Aug
Bucatari de rang in Marea Britanie
Marea Britanie Londra

Titlu: Bucatari de rang in Marea Britanie Status: Activat Locuri disponibile: 15 Tara: Marea Britanie Orase: Londra Tip job: Full time Domeniu: Servicii - Restaurante Servicii - Hoteluri Servicii - Entertainment Nivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior Descriere: Job4Life recruteaza diferite tipuri de bucatari pentru Marea Britanie.

Head Chef, Sous Chef, Chef de Partie, Commis ChefSalariu: porneste de la 13.500 GBP / an si poate ajunge pana la 20.000 GBP / anLocatie: Marea Britanie - 3-4-5 stele hoteluri, restaurante, pub-uri, cum ar fi Hilton, McDonald’s, Green Kings, Brains, etc.Beneficii: Cazare contracost - 40/50 GBP / saptamana; Planul de transport pana in Marea Britanie; Contract de munca permanent; Cerinte: Cerinte principale: Diploma / Certificat; Nivel Engleza - intermediar; Experienta profesionala - min. 3 ani;Responsabilitatile principale:sa pregateasca meniul;sa comande, sa testeze, sa receptioneze si sa depoziteze ingredientele alimentare;sa citeste mai mult
Companie
Job4Life
Categoria jobului
Servicii - Restaurante Servicii - Hoteluri Servicii - Entertainment Hoteluri Service Entertainment
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
01Sep
24 Aug
Asistenti medicali in Kent, aproape de Londra
STRAINATATE Londra

Posturi disponibile pentru asistentii medicali in spitalele Maidstone and Tunbridge Wells NHS Trust Share on LinkedIn Share on Facebook Share on TwittCPL Healthcare - www.cplhealthcare.com - cea mai mare companie de recrutare din Irlanda, recruteaza la ora actuala asistenti medicali pentru spitalul Maidstone and Tunbridge Wells NHS Trust din Marea Britanie. CPL Healthcare - www.cplhealthcare.

com - cea mai mare companie de recrutare din Irlanda, recruteaza la ora actuala asistenti medicali pentru spitalul Maidstone and Tunbridge Wells NHS Trust din Marea Britanie. Posturile disponibile sunt pentru asistenti medicali cu si fara experienta, pentru pozitii full time intr-o varietate de specializari. Cerinte: Diploma de asistent medical Bune cunostinte de limba engleza (nivelul B2) Esti inregistrat la NMC sau eligibil pentru a aplica Beneficiile includ: Salariu Band 5 cuprins intre A£21,478- A£27,901 Contracte pe timp nedeterminat, fulltime Band 5 (37,5 ore/saptamana orele citeste mai mult
Companie
CPL Healthcare
Categoria jobului
Sanatate Medical
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.workfinder.ro
Aplica la job Detalii job
26 Aug
Asistenti medicali in apropiere de Londra
Maidstone Londra

CPL Healthcare - www.cplhealthcare.com - cea mai mare companie de recrutare din Irlanda, recruteaza la ora actuala asistenti medicali pentru spitalul Maidstone and Tunbridge Wells NHS Trust din Marea Britanie.

Posturile disponibile sunt pentru asistenti medicali cu si fara experienta pentru pozitii full time intr-o varietate de specializari.

 

 

Cerinte:

  • Diploma de asistent medical
  • Bune cunostinte de limba engleza (nivelul B2)
  • Esti inregistrat la NMC sau eligibil pentru a aplica

 

 

citeste mai mult

       Salariu Band 5 cuprins intre £21,478- £27,901

       Contracte pe timp nedeterminat, fulltime Band 5 (37,5 ore/saptamana  orele suplimentare platite)

       Contract direct cu spitalul

       Plata  orelor suplimentare si a garzilor

       Posibilitatea de a incepe ca si Asistent Medical Pre-registered

       Un program cuprinzator de inductie la locul de munca 

       Oportunitati de dezvoltare profesionala excelente

 

Pachet de relocare:

       £1000 alocatie de relocare

       O luna gratuita de cazare

       Acoperirea zborului de relocare pana £150

       30 minutes distanta de Aeroportul Gatwick

 

 

Interviuri

Interviurile vor avea loc pe data de 9 Septembrie la Bucuresti si 10 Septembrie la Cluj-Napoca.

 

Informatii despre spital:

 

Maidstone and Tunbridge Wells NHS Trust este un spital mare, care ofera o varietate de servicii medicale si care detine unul dintre cele mai mari centre de tratare a cancerului.

 

Trust-ul opereaza doua spitale: Maidstone Hospital si Tunbridge Wells Hospital. La ora actuala au in grija aproximativ 500.000 de persoane din zona Maidstone & Tunbridge Wells.

 

Tunbridge Wells Hospital este primul spital NHS care a adoptat sistemul de camera single in Anglia. Spitalul Maidstone gazduieste de asemenea centrul de Oncologie Kent, unul dintre cele mai importante centre de tratament a cancerului din partea de Sud-Est a Angliei. Acest centru trateaza peste 7.000 de pacienti noi anual, din comitatele Kent si East Sussex.

Mai multe informatii despre spital gasiti accesand acest link - http://www.mtw.nhs.uk/.

 

 

 

Orasele:

Informatii despre Tunbridge gasiti aici - http://www.visittunbridgewells.com/.  Trustul este situat in Tunbridge. Este un loc plin de viata insa si linistit, ideal pentru familii.

 

Daca doriti mai multe informatii despre Maidstone va rog vizitati ghidul orasului: http://www.visitmaidstone.com/

 

Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
27 Aug
Asistenti medicali - spital nhs londra- interviu in buicu...
Anglia Londra

Postat la: 06-08-2015 Responsabilitati Pozitie : ASISTENTI MEDICALI Tara : Marea Britanie Locuri disponibile: 30 Locatie : Londra Locul de munca: Spital Public Salariu : 21.000-27.

000 lire sterline pe an Ce ofera Angajatorul : • Perioada contractului: 12 luni cu posibilitate de prelungire, • Se lucreaza in medie 37,5 de ore pe saptamana, • Asigurari sociale, • Asigurari medicale, • Cazare : primele doua luni la cazare sunt platite de angajator, • Bilet de avion platit de angajator • Ore suplimentare , • Concediu platit, • Schema de Pensie, • Oportunitati de dezvoltare profesionala, Cerinte Conditii de recrutare: • Obligatoriu: Diploma de Asistent Medical Generalist • Cunostinte avansate de limba engleza scris si vorbit • Inregistrare la NMC/ sau acceptati la NMC/ in curs de inregistrare la NMC • Fara abateri de la lege sau sanctiuni la locul de munca Ce trebuie sa faceti??? Pasul 1: Ne trimiteti cv-ul in limba engleza completat, si o poza cu dvs. citeste mai mult
Companie
Business Activ Consult
Categoria jobului
Medical / Farmacie Farmacie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
01Sep
16 Aug
Agenti vanzari cosmetice in mall Londra - FARA COMISION!
Strainatate, Londra

Descrierea companiei Firma de recrutare personal acreditata pentru mediere locuri de munca in tara si in strainatate Descrierea postului Head-Hunting recruteaza tineri cu foarte bune abilitati de comunicare, dinamici, ambitiosi, perseverenti, pentru a vinde cosmetice in cele mai mari mall-uri din Londra si alte orase mari din Marea Britanie si Germania.

Castigurile agentilor de vanzari plecati prin intermediul nostru sunt intre 1500 – 2500 lire/luna, pe baza de comision cuprins intre 20%-30%. Pentru prima luna companiile de cosmetice ofera o suma minima garantata de 600 lire. Firmele va vor ajuta sa va obtineti NI number si dupa un an puteti aplica pentru a obtine yellow card – UK. NU SE PLATESTE NICI UN FEL DE COMISION SAU TAXA! Se poate pleca si in cuplu! Cazarea este asigurata contra cost in apartamentele firmei, complet utilate si mobilate modern, cu TV, cablu si internet, 2 persoane in camera. Costul chiriei este intre 80-90 lire/ saptamana/pers., in functie de locatie, 2 citeste mai mult
Companie
SC Head-Hunting SRL
Categoria jobului
Altele Relatii cu publicul Saloane de infrumusetare Sampling / Hostess Vanzari / Comert Vanzari Hostess Servicii infrumusetare Relatii clienti Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
22 Aug
Infirmiere pentru batrani (carer) in Marea Britan
Marea Britanie londra

Titlu: Infirmiere pentru batrani (carer) in Marea Britan Status: Activat Locuri disponibile: 6 Tara: Marea Britanie Orase: londra Tip job: Full time Domeniu: Sanatate - Sanatate Nivel cariera: Incepator Descriere: Se cauta infirmiere pentru batrani (carer) in Marea BritanieFara comisionContract de munca direct cu angajatorul din U.K.

Cazarea asigurata contra cost dupa plata salariuluiMasina de serviciu pentru persoanele cu carnet de conducereRESPONSABILITAȚI :se ocupa in principal cu asigurarea confortului batranului asistat,• asistarea alimentatiei si administrarea alimentelor acestuia, • acordarea ingrijirilor igienice (imbaiere) • mobilizarea si transportul, • supravegherea starii de sanatate, • respectarea si aplicarea prescriptiilor medicale, • gestionarea resurselor alocate, • asigurarea conditiilor igienico-sanitare, • completarea fisei de ingrijire a persoanei asistate etc. Cerinte: CERINȚE : Cunostinte de limba engleza minim citeste mai mult
Companie
Daniel Groza
Categoria jobului
Sanatate - Sanatate Medical
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
16 Aug
Agenti vanzari cosmetice in mall Londra - FARA COMISION!
Toate orasele, Strainatate, Londra

Descrierea companiei Firma de recrutare personal acreditata pentru mediere locuri de munca in tara si in strainatate Descrierea postului Head-Hunting recruteaza tineri cu foarte bune abilitati de comunicare, dinamici, ambitiosi, perseverenti, pentru a vinde cosmetice in cele mai mari mall-uri din Anglia si Germania.

Castigurile agentilor de vanzari plecati prin intermediul nostru sunt intre 1500 – 2500 lire/luna, pe baza de comision cuprins intre 20%-30%. Pentru prima luna companiile de cosmetice ofera o suma minima garantata de 600 lire. Firmele va vor ajuta sa va obtineti NI number si dupa un an puteti aplica pentru a obtine yellow card – UK. NU SE PLATESTE NICI UN FEL DE COMISION SAU TAXA! Se poate pleca si in cuplu! Cazarea este asigurata contra cost in apartamentele firmei, complet utilate si mobilate modern, cu TV, cablu si internet, 2 persoane in camera. Costul chiriei este intre 80-90 lire/ saptamana/pers., in functie de locatie, 2 persoane in camera, costul include si citeste mai mult
Companie
SC Head-Hunting SRL
Categoria jobului
Altele Prestari servicii Relatii cu publicul Saloane de infrumusetare Vanzari / Comert Vanzari Prestari servicii Servicii infrumusetare Relatii clienti Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
16 Aug
Agenti vanzari cosmetice in mall Londra - FARA COMISION!
Toate orasele, Strainatate, Londra

Descrierea companiei Firma de recrutare personal acreditata pentru mediere locuri de munca in tara si in strainatate Descrierea postului Head-Hunting recruteaza tineri cu foarte bune abilitati de comunicare, dinamici, ambitiosi, perseverenti, pentru a vinde cosmetice in cele mai mari mall-uri din Londra si alte orase mari din Marea Britanie si Germania.

Castigurile agentilor de vanzari plecati prin intermediul nostru sunt intre 1500 – 2500 lire/luna, pe baza de comision cuprins intre 20%-30%. Pentru prima luna companiile de cosmetice ofera o suma minima garantata de 600 lire. Firmele va vor ajuta sa va obtineti NI number si dupa un an puteti aplica pentru a obtine yellow card – UK. NU SE PLATESTE NICI UN FEL DE COMISION SAU TAXA! Se poate pleca si in cuplu! Cazarea este asigurata contra cost in apartamentele firmei, complet utilate si mobilate modern, cu TV, cablu si internet, 2 persoane in camera. Costul chiriei este intre 80-90 lire/ saptamana/pers., in functie de locatie, 2 citeste mai mult
Companie
SC Head-Hunting SRL
Categoria jobului
Altele Relatii cu publicul Saloane de infrumusetare Sampling / Hostess Vanzari / Comert Vanzari Hostess Servicii infrumusetare Relatii clienti Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
15 Aug
Agent vanzare in Mall
Marea Britanie Londra

Titlu: Agent vanzare in Mall Status: Activat Locuri disponibile: 50 Tara: Marea Britanie Orase: Londra Tip job: Full time Domeniu: Vanzari - Vanzari Nivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior, Executiv Descriere: DORITI UN CASTIG FRUMOS si RAPID din MUNCA CINSTITA ? NOI va ajutam sa OBTINETI un contract legal in Marea Britanie ca Agent vanzari in Mall-uri din Londra

! Cerinte : - Cunoastere limba engleza la nivel de conversatie - Abilitati comunicare - Cu sau fara experienta in domeniu Avantaje : - Plecari RAPIDE ! - scurt STAGIU de pregatire profesionala GRATUIT - Inceperea lucrului se face imediat – nu se asteapta obtinerea permisului de munca - Plata comisionului se poate face din primul salar incasat sau in rate - facilitati la cazare si la transport - rezultatele bune sunt bonificate in plus Pentru detalii complete si programari la inscriere va rugam sa ne contactati la : Adresa : Vaslui, str Petru Rares Nr. 7 Etaj 1 Birou 15 ( langa ITM citeste mai mult
Companie
TOP SERVICII SRL
Categoria jobului
Vanzari - Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job