Joburi in tulcea

Cauta in 85 locuri de munca in tulcea in 2016

Salariul mediu pe economie in Tulcea a fost de 1438 lei in 2013, in anul 2014 urmand sa fie o crestere de 6%.

29Aug
29 Aug
Director Zonal de Vanzari (Constanta si Tulcea)
Calarasi Constanta Slobozia Tulcea

Candidatul ideal - Experienta relevanta si realizari in retail;- Abilitati manageriale, capacitate de organizare si incadrare in termene;- Bune abilitati de comunicare cu toate tipurile de personalitati, de negociere si leadership;- Orientare spre rezultate, initiativa, creativitate;- Studii superioare;- Permis auto categoria B si disponibilitatea de a calatori in interes de serviciu.

Descrierea jobului - Vei analiza, elabora si consolida obiectivele stabilite conform strategiei companiei;- Vei concepe si implementa tactici si strategii de promovare a companiei la nivel regional;- Vei mentine contactul permanent cu oportunitatile din piata si vei identifica noi oportunitati de afaceri;- Vei contribui si la consolidarea si dezvoltarea echipei din subordine. Ce ofera Catena- Bonus de performanta;- Posibilitati de dezvoltare a carierei;- Masina si laptop de seviciu;- Un mediu de lucru profesionist si prietenos. Aplicatiile se pot trimite si pe adresa resurse.umane@catena.ro. Descrierea citeste mai mult
Companie
Farmaciile Catena
Categoria jobului
Farmacie Management Marketing Vanzari Vanzari Farmacie Management Marketing
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
27 Aug
Personal serios Reabilitari Termice
Tulcea

Cautam persoane dispuse se lucreze serios in Bucuresti pentru placari exterioare reabilitari termice Bucuresti pe Nacela.Se ofera 2600 roni de inceput pentru primele 2 saptamani salariul poate ajungand la 3500 roni daca se dovedeste experienta profesionala.23 25 roni M2 pentru echipeCazare Gratuita Contract de munca Seriozitate maxima Program de L V 07.30 19 cu pauza 1 oraProgram S 8 14.

00 cu pauza platita ca zi normala
Categoria jobului
Muncitori necalificati Muncitori
Tipul jobului
full-time
Salariu
6502600 ron
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
25 Aug
OPERATOR LOGISTICA
Tulcea

Criterii de selectie  Peste 6 luni experienta in Administrativ / Logistica Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal Candidatul ideal: - Persoana organizata, cu o buna capacitate de planificare si coordonare; - Experienta in domeniul transportului/logistica/relatii clienti; - Abilitati medii de utilizare PC (MS Office); - Foarte bune abilitati de comunicare: cu departamentul de productie si cu subcontractorii de servicii de transport; - Capacitatea de a realiza mai multe sarcini simultan; - Persoana orientata spre rezolvarea problemelor si luarea de decizii in timp scurt; - Disponibilitate la program de munca flexibil si la deplasari intre punctele de operare a livrarilor. Descrierea jobului Principalele responsabilitati ale postului consta in: - Planificarea si organizarea activitatii citeste mai mult
Companie
BEN ARI NEGEV INDUSTRIAL S.R.L.
Categoria jobului
Administrativ / Logistica Logistica Administratie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
29Aug
27 Aug
AGENT DE VANZARI - Tulcea, Vrancea, Galati, Constanta, Buzau, Braila
Buzau, Constanta, Galati, Braila Tulcea Vrancea

Descrierea companiei Psihoselect este compania de consultanta in resurse umane cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania. Asistam firmele in proiecte de recrutare si selectie de personal pentru pozitii de top si middle management.

Pe langa serviciile de recrutare si selectie, clientii beneficiaza si de proiecte de consultanta pentru stabilirea grilei salariale si a structurii optime de personal, precum si de proiecte de dezvoltare personala si training. Descrierea postului Psihoselect asista o companie nationala distribuitoare de produse metalice utilizate in domeniul ansamblarii lemnului, feronerie pentru porti si garduri, suruburi pentru lemn, console polita, funii-lanturi si elemente de fixare pentru pozitia de AGENT VANZARI LOCATIE: Tulcea, Vrancea, Galati, Constanta, Buzau, Braila. Responsabilitati: • Administreaza si dezvolta portofoliul de clienti din zona alocata; • Prospecteaza in permanenta piata in vederea identificarii de noi clienti si in vederea citeste mai mult
Companie
Psihoselect
Categoria jobului
Vanzari / Comert Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
27 Aug
Lacatus Naval
Tulcea,

Descrierea companiei Companie ce activeaza in domeniul naval, efectuand lucari la sectiile asamblat sectii de volum si montaj sectii de volum. Descrierea postului Se executa lucrari de montaj ale sectiilor de volum. Cuplarile se prind sub coordonarea unui maistru lacatus. Se lucreaza in santierul naval Daewoo Mangalia Heavy Industries, in doc si la premontaje.

Oferta Salariu atractiv, cazare la hotel de 2 stele, transport hotel-munca si inapoi, 2 mese calde pe zi, transport la 2 saptamani acasa. Se negociaza in functie de cunostintele angajatului, de productivitatea lui. Cerintele postului Experienta in domeniu, autogen, cunoasterea planului naval constituie un avantaj. Cautam persoane serioase, flexibile, dispuse la munca in deplasare.
Companie
S.C. Minerva Navis S.R.L.
Categoria jobului
Altele Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
29 Aug
Receptioner
Tulcea

Candidatul ideal Persoana energica, placuta zambitoare, cunoscatoare al unei limbi straine la nivel conversational. Descrierea jobului Administrarea rezervarilor telefonice, online sau personal, pastrarea locului de munca organizat si curat, incasarea si administrarea casei fiscale, promovarea locatiei, contactarea clientilor pentru confirmare rezervari..

Candidatul ideal Persoana energica, placuta zambitoare, cunoscatoare al unei limbi straine la nivel conversational. Descrierea jobului Administrarea rezervarilor telefonice, online sau personal, pastrarea locului de munca organizat si curat, incasarea si administrarea casei fiscale, promovarea locatiei, contactarea clientilor pentru confirmare rezervari.
Companie
Jaki S.R.L.
Categoria jobului
Turism / Hotel staff Hoteluri
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
26 Aug
INSPECTOR ASIGURARI
Arad Cluj-Napoca Ramnicu-Valcea Tirgu-Mures Tulcea

Criterii de selectie  Peste 3 ani experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal - Studii superioare - Minimum 3 ani experienta in vanzari, preferabil in domeniul asigurarilor; - Cunostinte operare PC (Microsoft Word, Excel, Outlook) - Rezistenta la stres - Prezenta de spirit - Orientare catre client - Dinamicitate, entuziasm, proactivitate - Capacitate de comunicare si colaborare, de lucru in echipa - Abilitati excelente de prezentare, persuasiune, vanzare si negociere - Cunostinte de limba engleza – nivel conversational - Cunostinte foarte bune de operare PC (Word, Excel) Descrierea jobului Responsabilitati: - Executa activitatea de contractare a asigurarilor (existenta unui portofoliu deja creat constituie un avantaj) - Urmareste incasarea primelor de asigurare - citeste mai mult
Companie
SC EUROINS ROMANIA ASIGURARE - REASIGURARE SA
Categoria jobului
Asigurari Asigurari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
24 Aug
Vanzator (CAMPINA, TULCEA, SIGHETU MARMAȚIEI, BUCURESTI)
Bucuresti Campina Sighetu Marmatiei Tulcea

Candidatul ideal Cerinte personale: Independent, intreprinzator, responsabil, meticulos; Spirit de initiativa si atitudine pro-activa in rezolvarea problemelor; Atitudine pozitiva, orientare spre rezultat si adaptabilitate la conditiile de stres; Aptitudine, disponibilitate de a invata lucruri noi si de a face fata provocarilor; Descrierea jobului Descrierea jobului: • vanzarea produselor

noastre; • scanarea produsele cumparate de clienti si incaseaza contravaloarea lor; • raspunderea solicitarilor clientilor cu privire la informatii despre produse, preturi, etc.; • primirea marfii, verificarea livrarii; • aranjarea marfii in magazin; • eliberarea produselor si verificarea integritatii acestora; • rezolvarea reclamatiilor. Descrierea companiei Salariu conform schemei salariale; Activitate independenta si responsabila; Oportunitate de dezvoltare personala si profesionala; Activitate intr-o companie dinamica aflata in expansiune; Siguranta si stabilitate; Mediu de lucru si citeste mai mult
Companie
SPORTISIMO
Categoria jobului
Altele Vanzari Vanzari Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
26 Aug
Sofer cu experienta pe duba marfa
Tulcea

Angajez sofer cu experienta minim 3 ani pe dube de marfa sau camioane.Domiciliul stabil in Municipiul Tulcea.Cazier judiciar curat si cazier rutier fara evenimente majore.Loc de munca stabil atat vara cat si iarna.Raspund la telefon intre orele 09.00 18.00 .

Angajez sofer cu experienta minim 3 ani pe dube de marfa sau camioane.Domiciliul stabil in Municipiul Tulcea.Cazier judiciar curat si cazier rutier fara evenimente majore.Loc de munca stabil atat vara cat si iarna.Raspund la telefon intre orele 09.00 18.00
Categoria jobului
Transport/Distributie Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
24 Aug
BUCATAREASA
Tulcea

Criterii de selectie  Peste 6 luni experienta in Turism / Hotel staff Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal FEMEIE PANA IN 40 -45 ANI FARA OBLIGATII HARNICA SI CARE DORESTE UN LOC DE MUNCA Descrierea jobului BUCATAREASA - PENTRU PENSIUNE TURISTICA SALARIUL ATRACTIV Descrierea companiei PENSIUNE TURISTICA IN DELTA DUNARII LOC MILA 23 JUD TULCEAPARADISE DELTA HOUSE -4 MARGARETE CAPACITATE MAXIMA 60 PERSOANE
Companie
Forgo Mihaela Persoana Fizica Autorizata
Categoria jobului
Turism / Hotel staff Hoteluri
Tipul jobului
sezonier
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 85 locuri de munca in tulcea , afisate in 9 pagini.

Ai cautat locuri de munca in tulcea in 2016 vezi si firme in Tulcea sau doctori in Tulcea

Piata locurilor de munca din Tulcea este in concordanta cu activitatile economice ale orasului Tulcea, reprezentate in principal de industria metalurgica, constructii nave, prelucrarea materialelor de constructii, prelucrarea lemnului, industria usoara-confectii si pielarie, industria alimentara-peste, carne, lactate, vin, legume, fructe, la care se adauga locurile de munca din domeniul serviciilor, sanatatii, educatiei si juridic.
Cele mai multe locuri de munca disponibile se adreseaza absolventilor cu studii medii si aboslventilor cu studii sub nivel mediu, in domenii ca asigurari, constructii metalice, transporturi, comert, industria alimentara, servicii hoteliere, reparatii auto, constructii si amenajari, industria textile si de confectii.