Joburi ferma de vaci in strainatate

Cauta in 2 locuri de munca ferma de vaci in strainatate in 2016

27Jul
22 Jul
Mulgatori (ferma vaci) Germania
Strainatate Germania

Oferim locuri de munca in Germania pentru munca in ferma de vaci (mentineraea curateniei, muls mecanizat se face instrctaj la fata locului). Cazarea si transportul asigurate. Pentru mai multe informatii sunati de luni pana vineri , intre orele 9.00 &ndash 17.00 la numarul de telefon afisat. .

Oferim locuri de munca in Germania pentru munca in ferma de vaci (mentineraea curateniei, muls mecanizat se face instrctaj la fata locului). Cazarea si transportul asigurate. Pentru mai multe informatii sunati de luni pana vineri , intre orele 9.00 &ndash 17.00 la numarul de telefon afisat.
Categoria jobului
Agricultura/Silvicultura Agricultura
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
15 Jul
Angajare Ferma vaci in Danemarca
STRAINATATE Danemarca

Criterii de selectie  Cunostinte de limba Engleza Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii. Candidatul ideal Cautam un tehnician ferma vaci in Danemarca.

Cerinte: - Experienta de lucru recenta într-o ferma de vaci ; - Atitudine serioasa fata de munca; - Cunoasterea limbii engleze conversational- - permis B. Descrierea jobului Responsabilitati: - activitati zilnice in cadrul fermei ( muls vaci automatizat ,recoltare , hranit vitei , etc) 70% din timp este alocat acestora. - alte sarcini solicitate de catre angajator. Data de inceput a activitatii: cat de repede posibil Data de final a activitatii: cativa ani . Adresa locului de munca: 4953 Vestergård, Danemarca. Salariul: 80 - 84 DKK brut/ora (in functie de experienta) Cazarea: asigurata dedusa din salariul lunar. Compania ofera: - Consultatii citeste mai mult
Companie
Baltic WorkForce SRL - Filiala Iasi
Categoria jobului
Agricultura Agricultura
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
27Jul