Joburi agentii plasare forta munca in strainatate

Cauta in 81 locuri de munca agentii plasare forta munca in strainatate in 2016

29 Jul
locuri de munca Germania
Toate orasele, Strainatate Germania

Descrierea companiei plasare forta de munca Descrierea postului cautam sa anagajm in diferite domenii cu contract legal de munca:ajutor la bucatarie,cu limba germana nivel de intelegere,ospatar/ospatara,menajera la familie particulara cu limba germana incepator sau limba engleza nivel conversational,ajutor la ferme de porci si ajutor la agricultura.Conditii ecelente de munca.Cerem seriozitate.

Nu se plateste comision la plecare.Plecarea este urgenta.Informatii de L-V 09-17 Cerintele postului SERIOZITATE,CUNOSTINTE DE LIMBA GERMANA
Companie
lpg first generation
Categoria jobului
Agricultura / Silvicultura / Piscicultura Altele Restaurant / Food service / Catering Catering Agricultura Service Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
28 Jul
Contracte de munca in Azilele din Anglia
STRAINATATE Anglia

Brilliant Recruitment - companie specializata in selectie de personal la nivel national, va oferim contracte de munca legale in Marea Britanie. Selectam: - asistenti medicali - infirmieri - personal auxiliar in azile de batrani Salariile pornesc de la 7,40 lire/ora, avand posibilitatea de a promova si de a vi se majora salariul.

Pentru postul de asistent medical salariile pot fi si de 20 lire/ora, in functie de experienta dumneavoastra si de nivelul de limba engleza . Experienta nu este obligatorie. Se ofera curs de instruire la locul de munca. Este necesar sa cunoasteti limba engleza la nivel conversational. Pentru detalii ne puteti contacta la unul dintre numerele de telefon 0350/417794 sau 0770.378.936, in orice zi intre orele 09.00 - 17.00Cerinte:BacalaureatDetalii Companie:Brilliant Recruitment Societate de recrutare si plasare forta de munca in tara si in strainatate, acreditata de Inspectoratul de Munca Valcea. Activitatea companiei noastre se desfasoara pe doua planuri ce se citeste mai mult
Companie
SC Brilliant Recruitment SRL
Categoria jobului
Sanatate Medical
Sursa jobului
www.workfinder.ro
Aplica la job Detalii job
16 Jul
Munca in strainatate fara comision
STRAINATATE

Descrierea jobului Suntem angajatori directi, angajatul nu plateste nici o taxa sau comision. Contract de munca Cazare gratuita Transport gratuit de la Bucuresti-Pitesti pana la fabrica Naveta este asigurata gratuit NU este nevoie de experienta sau limba straina, in fabrica sunt translatori romani.

Angajatii sunt formati la locul de munca Citit/scris in limba romana - obligatoriu Se ofera avans din salariu dupa o saptamana Se ofera tichete de masa Descrierea companiei Recrutare si plasare forta de munca in fabrici de productie. Candidatul nu suporta nici o taxa sau vreun comision, nici anticipat, nici ulterior. Se asigura gratuit: transportul, cazarea si naveta.
Companie
LAUR MARKETING CONSULTING
Categoria jobului
Auto / Echipamente Productie Traduceri Service auto Industrie Traduceri
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
20 Jul
Contract de munca super avantajos! anglia
Strainatate Anglia

Loc de munca Cu norma intreaga. OFERTE LOCURI DE MUNCA PENTRU FEMEI SI BARBATI - ASISTENTA LA DOMICILIUL PACIENTULUI-MAREA BRITANIE SE ACCEPTA SI CUPLURI SAU/SI GRUPURI DE PRIETENI.

Brilliant Recruitment, agentie autorizata specializata in selectia personalului medical pe plan international, cauta personal (barbati si femei), cunoscatori de limba engleza la nivel conversational, pentru asistenta la domiciliul pacientului-Domiciliary Care Assistants, avand la baza parteneriate cu angajatori importanti din domeniu de pe tot teritoriul Marii Britanii. Va invitam sa vizitati pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/Brilliant Recruitment, site-ul: wwww.brilliantrecruitment.ro si cateva din testimoniale-am ajutat sute de persoane sa aiba o viata mai buna. Plecarile sunt imediate (interviurile sunt direct cu angajatorii, raspunsurile se primesc pe loc) si primim grupuri de prieteni sau cupluri. Nu se cere experienta in domeniu, se citeste mai mult
Companie
JobsAlert.ro
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobsalert.ro
Aplica la job Detalii job
30Jul
18 Jul
Contracte de munca in Marea Britanie pentru Infirmieri / Asistenti medicali / Ingrijitori
ANGLIA - MAREA BRITANIE STRAINATATE

Candidatul ideal Brilliant Recruitment, agentie autorizata specializata in selectia personalului medical pe plan international, cauta personal pentru clinici private (case, azile de batrani) din UK, avand la baza parteneriate cu angajatori importanti din domeniu de pe tot teritoriul Marii Britanii. Va invitam sa vizitati pagina noastra de facebook: https://www.facebook.

com/Brilliant Recruitment, site-ul: wwww.brilliantrecruitment.ro si cateva din testimoniale-am ajutat sute de persoane sa aiba o viata mai buna. Clinicile private (azile de batrani, case de batrani) sunt raspandite pe tot teritoriul Marii Britanii. Plecarile sunt imediate (interviurile sunt direct cu angajatorii, raspunsurile se primesc pe loc) si primim grupuri de prieteni sau cupluri. Cerinte angajatori: - limba engleza la nivel conversational/mediu; - studii in domeniu-Scoala Postliceala de Asistenti Medicali (valabil pentru asistentii medicali); - experienta minima in ingrjiirea unei persoane in varsta, inclusiv citeste mai mult
Companie
Brilliant Recruitment SRL
Categoria jobului
Medicina umana Medical
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
21 Jul
Loc de munca in Germania
Toate orasele, Strainatate Germania

Descrierea companiei Agentie de recrutare forta de munca Descrierea postului Colaboram cu o agentie de plasare de forta de munca din Germania. Cerintele postului Candidatul ideal: - cunostiinte minime de limba germana - obligatoriu, - cazier judiciar curat, - permis de conducere - avantaj, - persoane serioase, dornice de munca, orientate spre castig.

Responsabilitati: - conform tipului de activitate, - indeplinirea sarcinilor de munca pe baza solicitarilor, - respectarea termenelor prestabilite, - mentiunerea in starea de functiune a utilajelor de lucru. Beneficii: - Contract de munca in Germania pe perioade de 1 an, cu posibilitate de prelungire, cu asigurare medicala aferenta. - Transport gratuit pana in Germania. - Salarizare conform Contractului colectiv de munca. Cv-rile de poza se trimit pe adesa de mail: simetib@gmail.com .
Companie
SC Simetib SRL
Categoria jobului
Industria de masini / Service auto Inginerie IT Hardware Reparatii / Intretinere / Service Transporturi / Distributie Distributie Service Service auto Hardware Inginerie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
22 Jul
Angajam personal pentru domeniul hotelier Italia. Locuri de munca » Personal hotelier - restaurant Arad Ieri 11:56 Angajam ospatari
Arad Strainatate Italia

SC.HIGH PROFESSIONAL WORK SRL,Agentie plasare forta de munca Arad angajeaza personal pentru sezonul de vara,in domeniul hotelier Italia. -cameriste -ospatari -barmani Cerinte: -persoana dinamica,sociabila cu spirit de echipa -limba italiana si engleza la nivel avansat. Se ofera: -salariul 1100 euro -cazare si masa -transportul asigurat.

Informatii la telefon 724 - arata telefon -
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Salariu
11001100 euro
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
22 Jul
Cules cirese si visine in Germania
Strainatate Germania

Firma de plasare forta munca in strainatate, avem 21 contracte de munca pentru agricultura la cules visine si cirese, in Germania.Salariu net 1400 euro/luna, cazare si o masa/zi.Plecare la munca in 11 iulie. .

Firma de plasare forta munca in strainatate, avem 21 contracte de munca pentru agricultura la cules visine si cirese, in Germania.Salariu net 1400 euro/luna, cazare si o masa/zi.Plecare la munca in 11 iulie.
Categoria jobului
Agricultura/Silvicultura Agricultura
Tipul jobului
full-time
Salariu
14001400 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
29 Jul
Sofer Profesionist in Germania
Strainatate, Germania

Descrierea companiei Plasare forta de munca temporara in strainatate Descrierea postului Contract pe perioada determinata • transport national in Germania; Informatii generale: • Costul deplasarii la locul de munca este suportat de dumneavoastra; • Nu se percepe comision.

Cerintele postului • Experienta in transport; • Carnet de conducere categoria C+E si card digital tahografic; • Cunostinte medii de limba germana / engleza.
Companie
Tomasi Group
Categoria jobului
Transporturi / Distributie Distributie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
29 Jul
Sofer Profesionist in Italia
Strainatate, Italia

Descrierea companiei Plasare forta de munca temporara in strainatate Descrierea postului Contract pe perioada determinata; • transport national Italia si/sau international (Comunitatea Europeana. Informatii generale: • Costul deplasarii la locul de munca este suportat de dumneavoastra; • Nu se percepe comision; • Salariu 1600 - 2000 euro net.

Cerintele postului Experienta in transport: minim 3 ani; • Experienta in conducerea camioanelor de tonaj mare( 40 Tone) in Europa; • Carnet de conducere categoria C+E si /sau certificat ADR si card digital tahografic; • Cunostinte medii de limba italiana. Studii: Școala profesionala Limba straina: Italiana: Mediu;
Companie
Tomasi Group
Categoria jobului
Transporturi / Distributie Distributie
Tipul jobului
full-time
Salariu
20002000 euro
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 81 locuri de munca ( agentii plasare forta munca ) in strainatate , afisate in 9 pagini.