Joburi soferi tir tur retur

Cauta in 14 locuri de munca soferi tir tur retur in 2016

30 Aug
Sofer tir tur-retur
Pitesti

Caut sofer camion tur retur UE.Cerinte: permis categoria B,C E atestat transport marfa card tahograf experienta transport international de marfa aviz medical si psihologic,valabile fara antecedente penale si rutiere abilitatea de a lucra atat in echipaj cat si singur.Relatii la telefon. 0766 205 336 .

Caut sofer camion tur retur UE.Cerinte: permis categoria B,C E atestat transport marfa card tahograf experienta transport international de marfa aviz medical si psihologic,valabile fara antecedente penale si rutiere abilitatea de a lucra atat in echipaj cat si singur.Relatii la telefon. 0766 205 336
Categoria jobului
Transport/Distributie Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
30 Aug
SOFERI CAMION TUR - RETUR
Arad

Candidatul ideal - Sofer camion C+E cu experienta. - Atestat + card tahograf. - Atestat ADR constituie avantaj. Descrierea jobului - Curse tur - retur. - Majoritatea weekend-urilor acasa. - Venit lunar minim 1200 euro. - Diurna la sfarsit de saptamana. Descrierea companiei Transport international de marfuri, in special automotive..

Candidatul ideal - Sofer camion C+E cu experienta. - Atestat + card tahograf. - Atestat ADR constituie avantaj. Descrierea jobului - Curse tur - retur. - Majoritatea weekend-urilor acasa. - Venit lunar minim 1200 euro. - Diurna la sfarsit de saptamana. Descrierea companiei Transport international de marfuri, in special automotive.
Companie
Weissman International Transport Company S.R.L.
Categoria jobului
Transport / Distributie Transport
Tipul jobului
full-time
Salariu
12001200 euro
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
15 Aug
Soferi profesionisti tur retur
Zalau

Angajam soferi pentru curse cu incarcare din RO pentru EU tur retur.Cerinte.atestat marfa vizite medicale card tahograf Conditii de lucru. camioane Dafavans de cursa aparate automate pentru taxemotorina pentru navetaasigurare medicalasalar tara diurnaCerem si oferim seriozitate! .

Angajam soferi pentru curse cu incarcare din RO pentru EU tur retur.Cerinte.atestat marfa vizite medicale card tahograf Conditii de lucru. camioane Dafavans de cursa aparate automate pentru taxemotorina pentru navetaasigurare medicalasalar tara diurnaCerem si oferim seriozitate!
Categoria jobului
Transport/Distributie Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
12 Aug
Soferi TIR Germania
STRAINATATE Germania

Soferi TIR Germania Conducerea autovehiculului tip C + E, camion cu semiremorca de 40 de tone, incarcarea, scanarea si descarcarea acestuia cu transpaletul la depozit si la magazinele destinatare.

Oferim: - angajare imediata, fara comisioane si taxe de intermediere - locuri de munca cu angajare cu drepturi depline in Germania - loc de munca cu ocupare Full-time - Asigurare de sanatate, asigurari de pensii - Sustinerea in inregistrarea clasei de impozitare 3 (persoane casatorite) - Sustinerea in intocmirea cererii pentru alocatie copii - Diurna si sporuri salariale pentru munca in weekend, de sarbatori legale, ore suplimentare si al doilea tur/zi - Sustinere in cautarea unui loc de cazare Cerintele noastre: - Detinerea unui autovehicul personal pentru deplasare prezinta un avantaj - Permis de conducator valabil categoria C + E - Atestat profesional de distributie marfa - cunostinte de baza a limbii germane (A1, A2, B1)Cerinte:BacalaureatDetalii Companie:Suntem o companie citeste mai mult
Companie
Europakraft Jobs
Categoria jobului
Transport Logistica; Transport Logistica/Sofer Transport Prestari servicii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.workfinder.ro
Aplica la job Detalii job
01Sep
26 Aug
Soferi TIR Anglia £2600
Anglia

Postat la: 05-08-2016 Responsabilitati - Conducerea in siguranta a marfurilor de la punctul de pornire pana la destinatie; - Parcurgerea unui traseu, cu opriri repetate, pentru preluarea / livrarea marfurilor ce urmeaza a fi transportate catre destinatie si retur.

Cerinte -Carnet de conducere, categoria C+E -CPC -Atestat transport marfa -Card tahograf -NIVEL CONVERSTIONAL AL LIMBII ENGLEZE -Varsta minima 25 de ani Constituie avantaj: -Experienta anterioara de minim 6 luni -Atestat ADR, -Atestat Agabaritic Beneficii Oferite -CASTIGA PANA LA £2,600 LUNAR Incepere imediata -Contract de munca full-time inregistrat in Anglia -Se ofera cazare si training -Asistenta gratuita pentru obtinerea NINO si deschiderea contului bancar -NU SE PERCEPE COMISION! Descrierea firmei Crownwell Recruitment este o companie britanica cu client prestigiosi in domentiul transporturilor. Se ofera contracte de munca permanente, iar cerintele posturilor variaza in functie de solicitarile clientilor, urmand ca citeste mai mult
Companie
Crownwell Recruitment LTD
Categoria jobului
Transport Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
19 Aug
APT Production angajeaza soferi TIR, international
Belgia

Postat la: 16-08-2016 Responsabilitati Soferi C+E pentru curse RO-EU si retur. Cerinte - permis conducere categ B, C, E - atestat transport marfa - card tahograf - experienta minima 2 ani transport international Beneficii Oferite -parc auto nou, masini 2015-2016 -salariu atractiv, peste media din tara, cu posibilitate de majorare in functie de performanta in cadrul companiei.

Descrierea firmei Infiintata in 1994 S.C. APT PRODUCTION S.R.L, este o societate de transport dinamica care in cei 21 de ani de activitate a acumulat experienta suficienta pentru a va garanta un transport in conditii optime de pret si calitate. Sediul nostru se afla la 8 km de Brasov, in comuna Tarlungeni amplasat pe o suprafata de 30000 m2 cuprinzand doua hale de reparatii, birouri si spatii de parcare. Datorita profesionalismului si seriozitatii personalului, compania a reusit sa atraga parteneri puternici ceea ce a influentat cresterea volumului de marfa. Urmarea acestui fapt a dus la infiintarea in 2014 a citeste mai mult
Companie
SC APT PRODUCTION SRL
Categoria jobului
Logistica Logistica
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
30 Aug
Sofer Tir
Bucuresti

Angajam soferi Tir cu experienta internationala de minim 2 ani, pentru curse tur retur, din Romania catre Ungaria, Cehia, Germania si similar. Se conduc camioane euro 5 si euro 6. Se ofera diurna de aproximativ 1400 eur pe luna si salariu in tara. .

Angajam soferi Tir cu experienta internationala de minim 2 ani, pentru curse tur retur, din Romania catre Ungaria, Cehia, Germania si similar. Se conduc camioane euro 5 si euro 6. Se ofera diurna de aproximativ 1400 eur pe luna si salariu in tara.
Categoria jobului
Transport/Distributie Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
24 Aug
Angajam sofer profesionist C+E (Sofer Tir)
Bucuresti

Criterii de selectie  Peste 4 ani experienta in Transport / Distributie Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii. Descrierea jobului Cautam sofer profesionist transport marfa (C+E) pentru curse internationale.

--- NU SE LUCREAZA PE COMUNITATE, CURSELE SUNT TUR-RETUR (GRUPAJ+COMPLET) PE RUTELE : ROMANIA-ITALIA-ROMANIA ROMANIA-GERMANIA-ROMANIA ROMANIA-OLANDA-ROMANIA ROMANIA-BELGIA-ROMANIA Cerinte obligatorii: -EXPERIENTA DE MINIM 4 ANI IN CONDUCEREA AUTOCAMIOANELOR CU MTMA 40T IN TRAFIC INTERNATIONAL - REFERINTE DE LA ULTIMUL LOC DE MUNCA -CAZIER JUDICIAR -ATESTAT SOFER PROFESIONIST TRANSPORT MARFA (C+E) -CARD TAHOGRAF DIGITAL -AVIZ MEDICAL SI PSIHOLOGIC VALABIL Responsabilitati: - cunoasterea si respectarea programului de lucru - respectarea termenelor de livrare comunicate de dispeceri - atentia citeste mai mult
Companie
O.T.E.R GRUP SRL
Categoria jobului
Transport / Distributie Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
19 Aug
Angajam sofer TIR
Romania Cluj Napoca

Titlu: Angajam sofer TIR Status: Activat Locuri disponibile: 3 Tara: Romania Orase: Cluj Napoca Tip job: Full time Domeniu: Servicii - Transport / Logistica / Naval Nivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior, Executiv Descriere: Angajam sofer profesionist permis BCE pentru munca pe Comunitatea Europeana cit si curse tur -retur din Cluj Napoca catre Franta , Spania etc .

Se lucreaza in echipaj,se fac curse urgente de la punctele de lucru din Barcelona ,Cluj ,Paris spre toate tarile CE.Se ofera:-NU percepem nici un fel de comision pentru angajare-loc de munca stabil-asigurare de sanatate internationala-contract de munca pe perioada nedefinita-cazare in apartamente confortabile si curate-salarii atractive in functie de experienta si realizariPentru angajari va rugam sa trimiteti Curriculum Vitae pe adresa de email a firmei sergio.cioca&savaexpress.com Cerinte: Pentru angajare avem nevoie de urmatoarele acte: -permis de conducere BCE -buletin de identitate -card tacografic -permis ADR citeste mai mult
Companie
Sava Logistic Srl
Categoria jobului
Servicii - Transport / Logistica / Naval Transport Service Industrie navala
Tipul jobului
full-time
Salariu
18001800 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
15 Aug
Sofer tir
Simleu Silvaniei

Angajez sofer prfesionist, permis C E pentru curse tur retur.Cerinte: experienta pe prelata atestat card tahografTelefon: 0745362904 0746019170 .

Angajez sofer prfesionist, permis C E pentru curse tur retur.Cerinte: experienta pe prelata atestat card tahografTelefon: 0745362904 0746019170
Categoria jobului
Transport/Distributie Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 14 locuri de munca ( soferi tir tur retur ) , afisate in 2 pagini.