Joburi economist in pitesti

Cauta in 3 locuri de munca economist in pitesti in 2016

04 Aug
ECONOMIST
Pitesti

Criterii de selectie  Peste 1 an experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Descrierea jobului Punct de lucru: Statia de betoane Pitesti Data limita pentru aplicare: 1 august 2016 Societatea HeidelbergCement România SA organizeaza un proces de selectie pentru ocuparea a 1 post vacant de Economist în activitatea de betoane, la punctul de lucru Statia de betoane Pitesti. Descrierea postului / Principalele responsabilitati - Asigura întocmirea si înregistrarea documentelor specifice contabile, cu respectarea procedurii interne privind activitatile financiar-contabile pentru activitatea de betoane - Înregistreaza avansurile de trezorerie si decontarea/stingerea lor la sfârsitul lunii - Ține evidenta cantitativa si valorica a stocurilor de materii prime, citeste mai mult
Companie
HeidelbergCement Romania S.A.
Categoria jobului
Administrativ / Logistica Financiar / Contabilitate Logistica Finante Administratie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
20 Aug
ECONOMIST pentru Oras Costesti_ Arges
Pitesti Costesti Arges

Criterii de selectie  Peste 2 ani experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii. Candidatul ideal Cerinte: - absolvent studii superioare economice, - experienta in domeniul contabil de mun.

2 ani - cunostinte bune de operare a calculatorului, - capacitate de a invata repede, - persoana organizata, atenta la detalii, - domiciliul in Costesti sau in zone foarte apropiate. Descrierea jobului Intocmire, introducere documente contabile primare si verificare date in cadrul unei ferme zootehnice din oras Costesti, judetul Arges.
Companie
S.C. AVICOLA COSTESTI S.A.
Categoria jobului
Financiar / Contabilitate Finante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
10 Aug
GERO TRADE GROUP angajeaza ECONOMIST STUDII SUPERIOARE
Pitesti

Criterii de selectie  Peste 3 ani experienta in Financiar / Contabilitate Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal - Studii superioare economice, de preferinta contabilitate ;- Experienta minim 3 ani pe un post similar ;- Cunostinte solide de contabilitate si legislatie financiar – contabila ;- Persoana responsabila si organizata ;- Cunoasterea limbilor engleza si germana la un nivel mediu reprezinta un avantaj ; Descrierea jobului - Elaboreaza si implementeaza sistemul general de evidenta contabila ;- Intocmeste balanta lunara, bilantul contabil si diverse raportari financiare ;- Realizeaza orice alte activitati sau servicii de specialitate solicitate de conducere, in spiritul contractului incheiat intre angajat si angajator ;- Exercita controlul preventiv privind legalitatea citeste mai mult
Companie
GERO TRADE GROUP SRL
Categoria jobului
Financiar / Contabilitate Finante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
24Aug