Joburi menajera corbeanca

Cauta in 3 locuri de munca menajera corbeanca in 2016

26Jul
07 Jul
MENAJERA – Paradisul Verde, Corbeanca
Romania BUCURESTI

Titlu: MENAJERA – Paradisul Verde, Corbeanca Status: Activat Locuri disponibile: 1 Tara: Romania Orase: BUCURESTI Tip job: Full time Domeniu: Servicii - Au Pair / Babysitter / Ingrijire Nivel cariera: Incepator, Intermediar Descriere: Angajam MENAJERA pentru familie deosebita.Program de lucru: 8 ore/ zi de Luni pana Vineri, in intervalul orar 8:00-16:00 Salariul lunar net oferit: 2000 Lei.

Contract de munca perioada nedeterminata.Programari interviu la numerele de telefon indicate sau trimite CV.Ne recomanda experienta de 12 ani pe piata muncii din Romania. Cerinte: Cerinte post: este necesara experienta anterioara, prezentarea referintelor, atentie la detalii, permisul de conducere reprezinta avantaj (este pusa la dispozitie masina de serviciu), persoana serioasa interesata de un angajament pe termen lung. Tip promovare: Standard Salariu: 2000 RON Cazare gratuita: Nu Masa gratuita: Nu Transport platit: Da Data expirarii: 21-07-2016 Experienta minima: Nivel minim de studii: Limba citeste mai mult
Companie
PROFILES RECRUITMENT
Categoria jobului
Servicii - Au Pair / Babysitter / Ingrijire Ingrijire copil Service
Tipul jobului
full-time
Salariu
5002000 ron
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
20 Jul
MENAJERA – Paradisul Verde, Corbeanca
Bucuresti, Sectorul 1

Angajam MENAJERA pentru familie deosebita. Program de lucru: 8 ore/ zi de Luni pana Vineri, in intervalul orar 8:00-16:00 Salariul lunar net oferit: 2000 Lei. Contract de munca perioada nedeterminata.

Cerinte post: este necesara experienta anterioara, prezentarea referintelor, atentie la detalii, permisul de conducere reprezinta avantaj (este pusa la dispozitie masina de serviciu), persoana serioasa interesata de un angajament pe termen lung, Programari interviu la numerele de telefon indicate sau trimite CV.
Categoria jobului
Menaj Servicii curatenie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
16 Jul
Menajera Tamasi-Corbeanca, 1,2 sau 3 zile/saptamana, 8 ore, 100 lei/zi
Bucuresti, Sectorul 1

Cautam menajera cu experienta pentru Tamasi-Corbeanca, 8 ore/zi, o zi, 2 sau 3 zile/saptamana, 100 lei/zi. (sunt 3 familii, locuiesc in acelasi complex rezidential, fiecare familie doreste ori o zi pe saptamana 8 ore, ori 2 zile/saptamana a cate 4 ore - se pot face tot felul de combinatii; menajera poate opta pentru o zi pe saptamana la o familie, la doua sau la toate trei familiile - caz in

care va avea 3 zile lucrate si platite pe saptamana). Doamnele interesate sunt rugate sa contacteze agentia sau sa trimita CV cu poza.
Categoria jobului
Menaj Servicii curatenie
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
26Jul