Joburi mecanic utilaje grele

Cauta in 2 locuri de munca mecanic utilaje grele in 2016

29Jul
10 Jul
Mecanic intretinere utilaje grele
Sibiu

Candidatul ideal SC TOTAL NSA TRUCKS SERVICE SRL angajeaza mecanic cu experienta in reparatii si intretinere de utilaje grele. - disponibilitate efectuare in cazuri speciale, interventii auto in afara orelor de program, pentru cazuri de pana - deschidere spre a invata - atitudine pozitiva Descrierea jobului Executa operatii de diagnoza, intretinere si reparare a utilajelor grele, in conformitate

cu tehnologia producatorului si documentatia specifica de lucru. Salariul este negociabil, se ofera bonuri de masa. Descrierea companiei SC Total NSA Trucks Service se ocupa de repararea si intretinerea utilajelor din parcul firmei Total NSA .
Companie
Total NSA Trucks Service
Categoria jobului
Auto / Echipamente Service / Reparatii Service Service auto
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
20 Jul
MASINIST MASINI GRELE DE CALE
Alba Iulia

Criterii de selectie  Peste 5 ani experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal Candidatul trebuie sa fi lucrat macar pe unul din urmatoarele utilaje: masina de burat, profilator sau stabilizator dinamic. Autorizatia AFER de mecanic sau masinist masini grele de cale reprezinta un avantaj.
Companie
Swietelsky Constructii Feroviare
Categoria jobului
Constructii / Instalatii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
29Jul