Joburi educatoare cresa

Cauta in 2 locuri de munca educatoare cresa in 2016

19 Jul
Educatoare Gradinita
Timisoara

Criterii de selectie  Peste 2 ani experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal ,,Gradinita PP INFANTS'', autorizata ARACIP cauta educatoare cu studii medii de specialitate (absolvente de Liceu Pedagogic cu calificare în pedagogie prescolara) sau cu studii superioare (calificare în stiintele educatiei) care sunt interesate sa se alature echipei noastre. Descrierea jobului Cerinte: - Initiaza si întretine un mediu de comunicare adecvat, care sa faciliteze transmiterea de informatii de la educatoare la copil si cooperarea, interactionarea eficienta educatoare-copil si copil-copil; - Colaboreaza cu ceilalti membri ai echipei pentru a identifica cele mai eficiente metode si mijloace de lucru; - Contribuie la realizarea parteneriatului cu parintii; - citeste mai mult
Companie
Infant's Royal Club
Categoria jobului
Educatie / Training / Arte Traduceri Training Traduceri
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
13 Jul
Bona interna, in Bucuresti
Brasov Bucuresti

Candidatul ideal Cautam o doamna rabdatoare, atenta la detalii, constiincioasa, responsabila, independenta, in putere, activa, creativa, blanda, comunicativa.Ne dorim o persoana cu experienta in lucrul cu copiii mici 0-3 ani: bona/ educatoare/ ingrijitoare cresa sau gradinita/ animator Descrierea jobului Ingrijirea si educatia copilului, inclusiv igiena copilului si a spatiului sau de desfasurare.

Respectarea cerintelor parintilor.Joaca si activitati educative. Descrierea companiei Selectia este intermediata de agentia de bone Heidi, fara costuri din partea candidatelor.
Companie
Praf de stele
Categoria jobului
Altele Au pair / Babysitter / Curatenie Ingrijire copil Servicii curatenie Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
30Jul