Joburi sofer in dolj

Cauta in 3 locuri de munca sofer in dolj in 2016

10 Aug
Sofer Distributie
Cluj-Napoca Constanta Craiova Oradea Sibiu

Criterii de selectie  Peste 2 ani experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal Caroli Foods crede in dezvoltarea performantei individuale ca si modalitate de crestere a performantei organizationale si isi doreste sa ofere angajatilor sai un mediu de lucru care sa incurajeze, sa sustina si sa permita dezvoltarea profesionala. Echipa Caroli Foods se caracterizeaza prin: entuziasm si dinamism, dorinta de dezvoltare personala si profesionala, dorinta de angajament pe termen lung, dorinta de a fi parteneri in dezvoltarea locului lor de munca, atitudinea pozitiva si deschisa fata de provocarile unui nou job si a unui mediu de lucru dinamic. Suntem in cautarea unei persoane comunicative, cu spirit de echipa si atentie la detalii, care sa aiba: - Studii medii absolvite; - Permis citeste mai mult
Companie
CAROLI FOODS GROUP SRL
Categoria jobului
Transport / Distributie Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
21 Aug
Sofer Distributie
Craiova

Criterii de selectie  Peste 1 an experienta in Transport / Distributie Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal Criterii- Permis de conducere categoria B;- Experienta pe un post similar de minim 1 an;- Disponibilitate pentru program prelungit;- Rezistenta la efort fizic;- Spirit de echipa;- Capacitati de asimilare rapida;- Fara incidente in trafic;- Stabilitate la locul de munca; Descrierea jobului Responsabilitati- Pregatirea si incarcarea comenzilor;- Livrarea produselor firmei catre clientii din zona alocata;- Disponibilitate de munca pe teren;- Respectarea regulilor privind prevenirea accidentelor de munca in circulatia rutiera; Beneficii- Pachet salarial bun;- Instrumente de lucru performante;- Sansa de a lucra intr-o firma stabila, cu peste 20 de ani de activitate;- Sansa de a lucra citeste mai mult
Companie
Tehnocolor Band S.R.L.
Categoria jobului
Transport / Distributie Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
11 Aug
SOFER TIR
Bailesti Craiova

Candidatul ideal Candidatul ideal: - persoana foarte organizata, responsabila; - capacitate de analiza si sinteza, dedicat profesiei; - abilitati de comunicare si lucru in echipa; - dorinta de autodepasire. Descrierea jobului Descrierea jobului S.C. DUMAGAS AGRI S.R.L. angajeaza CONDUCATORI AUTO, categoria C+E cu atestat, pentru transport rutier de marfa. Avantaj atestat transport animale.

Descrierea companiei Descrierea companiei SC DUMAGAS AGRI SRL, Sat. Braniste, Com Podari, Jud.Dolj.
Companie
Dumagas Agri S.R.L.
Categoria jobului
Transport / Distributie Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
30Aug