Joburi sofer in cluj napoca

Cauta in 24 locuri de munca sofer in cluj napoca in 2016

25Aug
24 Aug
Sofer/personal spalatorie covoare
Cluj Napoca ROMANIA

Postat la: 01-08-2016 Responsabilitati CARPETIM angajeaza sofer/personal spalatorie covoare. Atunci cand nu transportati/preluati covoare de la domiciliu va ocupati cu munca in spalatorie. Tot procesul de spalare are loc pe un utilaj automatizat, astfel va trebuii sa invatati sa il folositi. Program 8 ore/zi, luni-vineri, de la 11:00 la 19:00.

Cerinte Cautam un tanar corect, punctual si cu vointa de munca. Carnet de conducere si cunoasterea orasului Cluj-Napoca. Companie PFA TIMITA PAUL CLAUDIU Posturi disponibile 2 Domeniu Serviciu Clienti Nivel experienta Fara experienta Tip contract Full-time Nivel studii Scoala profesionala Nivel salarial 200 - 450 Euro Localitate Cluj Napoca Tara ROMANIA
Companie
PFA TIMITA PAUL CLAUDIU
Categoria jobului
Serviciu Clienti Relatii clienti
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
19 Aug
Angajam sofer TIR
Romania Cluj Napoca

Titlu: Angajam sofer TIR Status: Activat Locuri disponibile: 3 Tara: Romania Orase: Cluj Napoca Tip job: Full time Domeniu: Servicii - Transport / Logistica / Naval Nivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior, Executiv Descriere: Angajam sofer profesionist permis BCE pentru munca pe Comunitatea Europeana cit si curse tur -retur din Cluj Napoca catre Franta , Spania etc .

Se lucreaza in echipaj,se fac curse urgente de la punctele de lucru din Barcelona ,Cluj ,Paris spre toate tarile CE.Se ofera:-NU percepem nici un fel de comision pentru angajare-loc de munca stabil-asigurare de sanatate internationala-contract de munca pe perioada nedefinita-cazare in apartamente confortabile si curate-salarii atractive in functie de experienta si realizariPentru angajari va rugam sa trimiteti Curriculum Vitae pe adresa de email a firmei sergio.cioca&savaexpress.com Cerinte: Pentru angajare avem nevoie de urmatoarele acte: -permis de conducere BCE -buletin de identitate -card tacografic -permis ADR citeste mai mult
Companie
Sava Logistic Srl
Categoria jobului
Servicii - Transport / Logistica / Naval Transport Service Industrie navala
Tipul jobului
full-time
Salariu
18001800 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
24 Aug
Restaurant in cartier Gheorgheni angajeaza sofer livrator
Cluj-Napoca Gheorgheni

Candidatul ideal Sofer cat B, cu minim 1 an experienta. Avantaj cunoasterea orasului / strazilor. Descrierea jobului Livrare comenzi. Oferim auto de servici. Salar atractiv. Descrierea companiei Restaurant/catering situat in cartierul Gheorgheni..

Candidatul ideal Sofer cat B, cu minim 1 an experienta. Avantaj cunoasterea orasului / strazilor. Descrierea jobului Livrare comenzi. Oferim auto de servici. Salar atractiv. Descrierea companiei Restaurant/catering situat in cartierul Gheorgheni.
Companie
SC BIGPROMO ADV SRL
Categoria jobului
Alimentatie / HoReCa Transport / Distributie Transport Horeca Industrie alimentara
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
25Aug
16 Aug
AGENT / SOFER TRANSPORT VALORI
Cluj-Napoca

Criterii de selectie  Peste 5 ani experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal Cerinte:- studii medii absolvite,- atestat profesional de agent securitate eliberat de Politie - obligatoriu,- permis de conducere categ. B - profesionist constituie avantaj,- experienta profesionala minim 5 ani in profesia de conducator auto - obligatoriu,- disponibilitate pentru un program de lucru in ture,- disponibilitate pentru deplasari frecvente,- integritate, responsabilitate, rezistenta la stres, dinamism, motivatie pentru munca. Descrierea jobului Descrierea postului:Sofer autoblindata:- conducerea autoblindatei cu care efectueaza transportul de valori, cu respectarea legislatiei in vigoare si a procedurilor interne;Agent transport valori:- transportarea fizica a sacilor cu valori de citeste mai mult
Companie
S.C. G4S Cash Solutions S.R.L.
Categoria jobului
Paza si protectie / Militar Personal calificat Transport / Distributie Transport Paza si protectie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
10 Aug
Sofer Distributie
Cluj-Napoca Constanta Craiova Oradea Sibiu

Criterii de selectie  Peste 2 ani experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal Caroli Foods crede in dezvoltarea performantei individuale ca si modalitate de crestere a performantei organizationale si isi doreste sa ofere angajatilor sai un mediu de lucru care sa incurajeze, sa sustina si sa permita dezvoltarea profesionala. Echipa Caroli Foods se caracterizeaza prin: entuziasm si dinamism, dorinta de dezvoltare personala si profesionala, dorinta de angajament pe termen lung, dorinta de a fi parteneri in dezvoltarea locului lor de munca, atitudinea pozitiva si deschisa fata de provocarile unui nou job si a unui mediu de lucru dinamic. Suntem in cautarea unei persoane comunicative, cu spirit de echipa si atentie la detalii, care sa aiba: - Studii medii absolvite; - Permis citeste mai mult
Companie
CAROLI FOODS GROUP SRL
Categoria jobului
Transport / Distributie Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
09 Aug
Sofer distribuitor Cluj-Napoca
Cluj-Napoca Oradea Satu-Mare

Candidatul ideal Manpower cauta pentru unul din clientii sai persoane motivate si serioase care sunt interesate sa lucreze ca si sofer distribuitor. Obligatoriu experienta in domeniul transportului de marfuri, minim 1 An - permis categoria B de MINIM 3 ANI - cazier judiciar/rutier curat - aviz al sigurantei circulatiei - persoana ordonata, cu abilitati bune de comunicare in relatia cu clienti -

cunoasterea rutelor rutiere din Romania - aviz medical + psihologic Descrierea jobului - responsabil cu incarcarea, asigurarea, transportul si descarcarea marfurilor transportate - completarea corecta si completa a tuturor documentelor aferente activitatilor zilnice (foi de parcurs, etc.) - respectarea cu strictete a rutelor si instructiunilor primite Beneficii: - Salariu fix - Bonuri de masa - Alte beneficii Descrierea companiei Welcome to a world of opportunity. Welcome to Manpower! Are you looking for new and exiciting career challenges? Manpower helps you take the right street on the citeste mai mult
Companie
Manpower
Categoria jobului
Transport / Distributie Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
10 Aug
Sofer profesionist CE
Baia Mare Cluj-Napoca Oradea STRAINATATE Satu-Mare

Candidatul ideal Sofer profesionist TIR categoria CE Descrierea jobului MARATRANS SA Baia Mare angajeaza sofer profesionist pentru efectuarea de transport intern si intracomunitar de marfuri generale. Oferim si solicitam seriozitate.

CERINTE OBLIGATORII: -Carnet de conducere categoria CE -Experienta in conducerea de autocamioane in trafic international; -Fara antecedente rutiere grave -Fara cazier judiciar; -Responsabil si eficient; -Atestat sofer profesionist transport marfa; -Card tahograf; -Constituie avantaj cunoasterea unei limbi de circulatie internationala; OFERTA (bonusuri, beneficii): -Salariu fix + diurna/km -Se primeste intotdeauna avans inaintea plecarii in cursa; -Punctualitate maxima la achitarea tuturor drepturilor salariale, iar diurna se primeste intotdeauna integral, imediat dupa definitivarea decontului; -Intotdeauna se respecta programul de condus; -Camion Iveco Stralis Euro5, un singur sofer pe masina. CV-urile se vor depune la sediul societatii din Baia Mare, citeste mai mult
Companie
Maratrans S.A.
Categoria jobului
Transport / Distributie Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
08 Aug
Sofer categoria C - depozit lactate
Cluj Napoca

Caut sofer categoria C pentru un depozit de lactate cu sediul pe Calea Baciului. Programul este de LUNI - SAMBATA de la 6:00 - 14:30 + ore suplimentare platite dublu..

Caut sofer categoria C pentru un depozit de lactate cu sediul pe Calea Baciului. Programul este de LUNI - SAMBATA de la 6:00 - 14:30 + ore suplimentare platite dublu.
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
18 Aug
Sofer distribuitor
Cluj,Cluj-Napoca

Companie
Viadan
Categoria jobului
Servicii transport-logistica-naval Transport Service Industrie navala
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.jobhaze.ro
Aplica la job Detalii job
16 Aug
Sofer categorie C1
Cluj-Napoca,

Descrierea companiei Transport-Logistics Descrierea postului DO THE JOB LTD recruteaza pentru ANGLIA soferi cu categoria C1. Se ofera £7.20/ora (lire) cu posibilitatea de a creste la £8/ora (lire) dupa 3 luni. Va rugam trimiteti CV-urile la adresa de email Dothejobuk@gmail.com pana la data de 3 August.

Interviurile vor avea loc in data de 6 si 7 August , in orasul Cluj (locatia se va confirma ulterior). Pt mai multe informatii, trimiteti email la Dothejobuk@gmail.com. Cerintele postului - Engleza obligatorie. -Jobul implica si munca fizica !
Companie
DO THE JOB LTD
Categoria jobului
Transporturi / Distributie Distributie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 24 locuri de munca ( sofer ) in cluj napoca , afisate in 3 pagini.