Joburi sofer in bucuresti

Cauta in 139 locuri de munca sofer in bucuresti in 2016

26 Jul
SOFER PROFESIONIST
Bucuresti Oradea STRAINATATE Satu-Mare Timisoara

Criterii de selectie  Peste 1 an experienta in Transport / Distributie Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii. Candidatul ideal Pregatire profesionala în domeniu. Studii medii/10 clase+scoala profesionala.

Detinator permis auto, categoriile: B+C+E. Atestat pentru sofer profesionist transport marfa. Atestat pentru trasportul marfurilor periculoase ADR Experienta de cel putin 1 an in conducerea de autovehicule in trafic international de marfa. Cunoasterea la nivel de conversatie a unei limbi de circulatie internationala (engleza, germane, franceza). Descrierea jobului Transport cu containere si prelata in Europa. Descrierea companiei SC Vimatra Logistics SRL este o companie de transport international de marfuri generale specializata in transport containere si cu prelata. Compania si-a inceput citeste mai mult
Companie
SC VIMATRA LOGISTICS SRL
Categoria jobului
Transport / Distributie Transport
Tipul jobului
full-time
Salariu
19001900 euro
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
19 Jul
Sofer Categoria C+D pentru transport persoane
Bucuresti - 18.07.2016

Nivel cariera: Middle (peste 3 ani experienta) Denumire firma: Talent Center Localitatea: Bucuresti Domeniile ofertei: Turism/HoteluriTransport/Logistica Data introducerii: 18.07.2016 Talent Center are un mare diferentiator fata de competitie: nu renuntam niciodata la un proiect ! Suntem perfectionisti si mereu ajungem la finalul pe care ni-l propunem .

Mai mult decat atat, avem o relatie speciala cu clientii nostri. Pentru noi, acestia sunt niste povesti, niste lectii de viata, niste suflete cu viata reala, dincolo de mediul organizational. Acea parte din oameni, noi o adoram. Iar termenul de ”client” se pierde cu usurinta si nu ne pare rau deloc. Suntem inainte de orice, OAMENI Descrierea postului: Angajam sofer cu categoria C+D pentru o agentie de turism, se vor transporta turisti atat in Romania cat si in exteriorul tarii. Cautam persoane cu un program flexibil, disponibile imediat pentru a incepe activitatea. Cerinte: Atestat citeste mai mult
Companie
Talent Center
Categoria jobului
Transport/Logistica Turism/Hoteluri Transport Hoteluri
Sursa jobului
cariereonline.ro
Aplica la job Detalii job
19 Jul
Sofer masina de mare tonaj
Bucuresti Ilfov

Criterii de selectie  Peste 2 ani experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal Cerintele postului Studii si experienta: - Absolvent de scoala profesionala sau studii medii - Experienta de minim 2 ani ca sofer masina de mare tonaj Certificate/atestate: - Atestat sofer profesionist transport marfa - Card digital pentru tahograf - Permis de conducere categoria C Cunostinte si abilitati necesare: - Cunostinte tehnice si mecanice specifice - Abilitati de comunicare si lucru în echipa - Orientare catre cerintele pietei si nevoile clientilor - Putere de concentrare, acuratete si atentie la detalii - Disponibilitate pentru program flexibil - Rezistenta la stres - Seriozitate si corectitudine Procesul de selectie va avea doua etape: - Interviu cu comisia de evaluare - Proba citeste mai mult
Companie
Carpat Beton Servicii Pompe SRL
Categoria jobului
Transport / Distributie Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
29Jul
19 Jul
Sofer cu permis profesionist
Bucuresti

Criterii de selectie  Peste 5 ani experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii. Candidatul ideal Echipa elefant.

ro cauta coleg pe postul de Sofer, cu urmatoarele calitati, dar fara a se limita la acestea: - Obligatoriu permis profesionist minim 5 ani fara evenimente rutiere grave – accidente/suspendari, cu experienta in distributie; - Studii medii absolvite (diploma Bacalaureat); - Aptitudini de comunicare; - Persoana calma, punctuala, organizata, serioasa; - Buna cunoastere a Bucurestiului, avantaj distributie retail stradal. - Dispune de masina pentru deplasarea la Centrul de Distributie si inapoi la domiciliu. Program de lucru 8 H pe zi Luni – Vineri, un weekend la doua saptamani Descrierea jobului - Raspunde de integritatea marfurilor transportate; - Raspunde de alimentarea citeste mai mult
Companie
Elefant Online SA
Categoria jobului
Transport / Distributie Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
22 Jul
Sofer Bena Cereale
Bucuresti Calarasi Constanta Fetesti Slobozia

Candidatul ideal Angajam sofer cu experienta pe toata perioada anului pentru bena cereale. Descrierea jobului Salariul se compune din 3.000 lei salariu fix + bonusuri. Cautam oameni seriosi care au inclinatie spre aceasta meserie !!! Descrierea companiei Activitatea se desfasoara pe toata perioada anului, iar daca sunt perioade moarte, activitatea se muta la prelata..

Candidatul ideal Angajam sofer cu experienta pe toata perioada anului pentru bena cereale. Descrierea jobului Salariul se compune din 3.000 lei salariu fix + bonusuri. Cautam oameni seriosi care au inclinatie spre aceasta meserie !!! Descrierea companiei Activitatea se desfasoara pe toata perioada anului, iar daca sunt perioade moarte, activitatea se muta la prelata.
Companie
German Top Cars S.R.L.
Categoria jobului
Transport / Distributie Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
23 Jul
Sofer aprovizionare
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 22-07-2016 Responsabilitati Atributii: - Efectuarea in conditii optime de transporturi de confectii dama. - Verificarea integritatii marfurilor transportate si informarea imediata a sefului ierarhic despre neregulile constatate; - Se asigura ca marfa transportata are documente insotitoare si ca acestea sunt complete corect, verificand concordanta dintre documentele de transport,

documentele marfii, tipul marfii si specificatiile din comanda de transport; - Tine legatura permanent cu seful direct, pentru a comunica orice problema referitoare la efectuarea transportului respectiv. Cerinte . Societate comerciala angajeaza sofer categoria B pentru divizia de achizitie - distributie. Cerinte: - carnet de conducere categoria B, - studii medii, - abilitati de comunicare, - cunostinte minime de mecanica Beneficii Oferite - salariu atractiv - contract de munca pe durata nedeterminata - mediu de lucru curat personal tanar Descrierea firmei Compania CHANTTAL este un brand in plina citeste mai mult
Companie
CHANTAL DESIGN SRL
Categoria jobului
Aprovizionare / Achizitii Achizitii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
21 Jul
Angajam Sofer Profesionist de Camion
Bucuresti,

Descrierea companiei Confidential Descrierea postului Societate comerciala din Bucuresti scoate la concurs un post de Sofer Profesionist de Camion tip Remat. Cautam o persoana cu experienta (conditie esentiala), cu atestat, serioasa si responsabila, ca angajator oferim seriozitate maxima.

Va rugam contactati-ne direct la telefonul si adresa de e-mail precizate in anunt, nu trimiteti CV-uri prin formularele de contact de pe site-uri - nu vor fi luate in considerare! Contact: 021.319.67.65 office@mataliat.ro Cerintele postului Cautam o persoana cu experienta (conditie esentiala), cu atestat, serioasa si responsabila.
Companie
Core Mataliat Exim SRL
Categoria jobului
Transporturi / Distributie Distributie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
18 Jul
SOFER PENTRU DISTRIBUTIE
Bucuresti

Criterii de selectie  Peste 1 an experienta in Farmacie, Vanzari, Transport / Distributie Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal Cerinte: • studii medii absolvite • experienta in comertul farmaceutic este considerata un avantaj• carnet de conducere – categoria B; categoria C este considerat un avantaj• abilitatea de a lucra cu documente de contabilitate primara si registre • integru, responsabil, loial si cu abilitati de comunicare• diponibilitate de a calatorii in tara Descrierea jobului Principalele responsanbilitati sunt: • sa transporte bunuri si documente• sa preia materiile prime de la furnizori• sa fie responsibil si atent cu bunurile incredintate (produse, documente, materiale publicitare, etc.) • sa livreze la timp si corect bunurile si documentele aferente citeste mai mult
Companie
SC VITASLIM srl
Categoria jobului
Farmacie Transport / Distributie Vanzari Vanzari Transport Farmacie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
23 Jul
Dispecer / sofer
Bucuresti Buftea Ilfov Otopeni Voluntari

Criterii de selectie  Peste 1 an experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal Companie multinationala de Rent-a-Car, situata in Otopeni vis-à-vis de Aeroportul Henri Coanda ,cauta dispecer/sofer. Candidatii trebuie sa fie disponibili imediat si sa detina permis de conducere valabil. Cunoasterea limbii engleze este considerata un plus. Va rugam sa trimiteti CV-ul in limba engleza.
Companie
Hertz Romania
Categoria jobului
Transport / Distributie Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
20 Jul
SOFER APROVIZIONARE
Bucuresti

Criterii de selectie  Peste 3 ani experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal Cerinte: Experienta in aprovizionare de minim 3 ani ; constituie avantaj experienta in productia publicitara Sofer cu experienta de min. 5 ani Permis de conducere cat B. (minim ) Cunostinte minime de mecanica auto Buna cunoastere a orasului Bucuresti. Fara antecedente rutiere Cazier judiciar. Studii medii cu diploma BAC Domiciliul obligatoriu in Bucuresti Persoana serioasa, organizata, responsabila, comunicativa, punctuala, cu abilitati de lucru in echipa. Descrierea jobului SOFER APROVIZIONARE , cu urmatoarele responsabilitati: - Asigura aprovizionare cu materii prime si materialele specifice industriei de productie publicitara. - Livreaza catre beneficiari produsele companiei. - Indeplineste citeste mai mult
Companie
A M INTERNATIONAL SA
Categoria jobului
Transport / Distributie Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 139 locuri de munca ( sofer ) in bucuresti , afisate in 14 pagini.