Joburi sofer in bucuresti

Cauta in 206 locuri de munca sofer in bucuresti in 2016

25Sep
16 Sep
Sofer Taxi
Bucuresti

Angajam sofer taxi la 24h pe Chevrolet Aveo din anul 2012,cu doar 28000km la bord!!!Masina are toate dotarile necesare pentru a functiona in regim taxi(aer conditionat,tableta 4G,geamuri electrice,etc).Oferim contract de munca la 4h,iar planul este de 110lei/zi, 6 zile/saptamana.

Cautam sofer serios,fara antecedente la fostele locuri in care a lucrat in regim taxi si care sa locuiasca in sectoarele 5 sau 6,Bucuresti.Sunati pentru mai multe detalii.
Categoria jobului
Transport/Distributie Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
15 Sep
Sofer profesionist - transport intracomunitar
Bucuresti

CANDIDATUL IDEAL : Cautam sofer profesionist cu permis de conducere categoriile B, C, E pentru transport intracomunitar pe autoutilitara de . Este necesara experienta de minimum 2 ani pe un post similar. Cunostintele de limba engleza si/sau franceza, precum si detinerea certificatului ADR constituie avantaj.

Candidatul potrivit trebuie: - sa fie politicos si amabil atat cu clientii cat si cu colegii - sa fie o persoana integra, loiala, serioasa, responsabila si dornica sa lucreze intr-o echipa dinamica, la standarde europene - sa fie punctual, sa respecte timpii de incarcare – descarcare - sa aiba disponibilitate pentru program prelungit, sa reziste la efort fizic si in conditii de stres - sa aiba o atitudine pozitiva orientata catre indeplinirea obiectivelor stabilite - sa nu aiba cazier judiciar - sa detina permis de conducere pentru categoriile B, C, E - sa aiba cunostinte minime de mecanica, cunostinte de utilizare a GPS-ului, cunostinte generale de geografie (pentru citeste mai mult
Companie
ABBSOLUT BUSINESS CONCEPT
Sursa jobului
www.bestjobs.ro
Aplica la job Detalii job
17 Sep
sofer transport persoane cat b si d
Bucuresti

Criterii de selectie  Cunostinte de limba Engleza, Spaniola Peste 3 ani experienta in Turism / Hotel staff, Transport / Distributie Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal punctulitate ,seriozitate ,receptiv la fisa postului,, program ,tinuta office, Descrierea jobului transport persoane,turisti,angajati multinationale,client hoteltinuta sofer officeauto modele noi Descrierea companiei transport persoane sistem privat
Companie
Total Citytrans S.R.L.
Categoria jobului
Transport / Distributie Turism / Hotel staff Transport Hoteluri
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
16 Sep
Sofer protocol
Otopeni, Bucuresti, Corbeanca

Angajam sofer de protocol pentru autoturism, in urmatoarele conditii: - domiciliul cat mai aproape de Corbeanca - experienta si referinte ca sofer de protocol - varsta 26-45 ani - fara antecedente penale - fara incidente grave ca sofer (suspendare permis pentru alcool sau accidente cu raniti) Program luni-vineri 9.00 - 18.00. .

Angajam sofer de protocol pentru autoturism, in urmatoarele conditii: - domiciliul cat mai aproape de Corbeanca - experienta si referinte ca sofer de protocol - varsta 26-45 ani - fara antecedente penale - fara incidente grave ca sofer (suspendare permis pentru alcool sau accidente cu raniti) Program luni-vineri 9.00 - 18.00.
Companie
Studio 20
Sursa jobului
www.bestjobs.ro
Aplica la job Detalii job
25Sep
16 Sep
SOFER / AGENT TRANSPORT VALORI
Bucuresti Cluj-Napoca Constanta Timisoara

Criterii de selectie  Peste 5 ani experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal Cerinte: - studii medii absolvite, - atestat profesional de agent securitate eliberat de Politie - obligatoriu, - permis de conducere categ. B - profesionist constituie avantaj, - experienta profesionala minim 5 ani in profesia de conducator auto - obligatoriu, - disponibilitate pentru un program de lucru in ture, - disponibilitate pentru deplasari frecvente, - integritate, responsabilitate, rezistenta la stres, dinamism, motivatie pentru munca. Descrierea jobului Descrierea postului: Sofer autoblindata: - conducerea autoblindatei cu care efectueaza transportul de valori, cu respectarea legislatiei in vigoare si a procedurilor interne; Agent transport valori; - transportarea fizica a sacilor cu citeste mai mult
Companie
S.C. G4S Cash Solutions S.R.L.
Categoria jobului
Paza si protectie / Militar Transport / Distributie Transport Paza si protectie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
19 Sep
Angajam urgent sofer autocar
Romania Brasov, Bucuresti

Titlu: Angajam urgent sofer autocar Status: Activat Locuri disponibile: 2 Tara: Romania Orase: Brasov, Bucuresti Tip job: Full time Domeniu: Servicii - Transport / Logistica / Naval Nivel cariera: Intermediar Descriere: Angajam soferi de autocar (de preferat din Bucuresti sau Brasov) pentru curse Romania-Suedia.

Se cere experienta in condus , Experienta in curse pe extern (Europa) reprezinta avantaj Varsta maxima acceptata 45 ani. Cerinte: Solicitam experienta pe curse externe (avantaj Europa) min 2-3 ani.Atestat transport persoane si card tahograf obligatoriu.Avantaj pesoanele cu domiciliul in Brasov sau Bucuresti. Tip promovare: Standard Salariu: Negociabil RON Cazare gratuita: Nu Masa gratuita: Nu Transport platit: Nu Expira la: 25-09-2016 Experienta minima: Nivel minim de studii: Limba straina: Limba CV: Provider-ul de job: romskandimpex Mini interviu online Detalii job Angajam urgent sofer autocar: http://www.infomunca.ro/locuri-de-munca-job/Angajam-urgent-sofer-autocar-34295 citeste mai mult
Companie
romskandimpex
Categoria jobului
Servicii - Transport / Logistica / Naval Transport Service Industrie navala
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
16 Sep
Angajam sofer!
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 15-09-2016 Responsabilitati Transport persoane in regim business. Cerinte Firma cu sediul in Voluntari-Bucuresti, angajeaza sofer categoria B, cu experienta, cunoscator limba engleza, fara antecedente rutiere. Asteptam C.V.-uri la adresa office@pop-i.ro. Beneficii Oferite Salariu atractiv, bonuri de masa. Alte detalii se discuta la interviu.

Descrierea firmei Companie de pe piata pazei si a securitatii. Companie S.C. P.O.P.-I. S.R.L. Posturi disponibile 2 Domeniu Transport Nivel experienta 5 - 10 ani Tip contract Full-time Nivel studii Liceu Nivel salarial Confidential Localitate BUCURESTI Tara ROMANIA
Companie
S.C. P.O.P.-I. S.R.L.
Categoria jobului
Transport Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
16 Sep
sofer TIR
Bucuresti

caut sofer TIR,20 tone pentru transport local in Bucuresti

Companie
GFD Transport & Logistic Services SRL
Sursa jobului
www.bestjobs.ro
Aplica la job Detalii job
19 Sep
Sofer Taxi
Bucuresti

Angajez sofer taxi la 24 sau 12 ore. Poti veni chiar si cu un coleg .Masina este din anul 2008, 1,4 benzina gaz, full option. Arata si merge foarte bine. Ofer statie si aplicatie, platite integral de mine.Disponibil la orice ora pentru mai multe detalii. .

Angajez sofer taxi la 24 sau 12 ore. Poti veni chiar si cu un coleg .Masina este din anul 2008, 1,4 benzina gaz, full option. Arata si merge foarte bine. Ofer statie si aplicatie, platite integral de mine.Disponibil la orice ora pentru mai multe detalii.
Categoria jobului
Transport/Distributie Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
10 Sep
Angajam Sofer Profesionist cu experienta pe Graifer
Bucuresti,

Descrierea companiei Colector deseuri feroase si neferoase Descrierea postului Societate comerciala din Bucuresti scoate la concurs un post de Sofer Profesionist cu experienta in manipularea utilajelor echipate cu graifer (conditie esentiala) si atestat de transport marfa. Cautam o persoana cu experienta, serioasa si responsabila, ca angajator oferim seriozitate maxima.

Va rugam contactati-ne direct la telefonul si adresa de e-mail precizate in anunt, nu trimiteti CV-uri prin formularele de contact de pe site-uri - nu vor fi luate in considerare! Contact: 0371301364 office@mataliat.ro Cerintele postului Experienta in manipularea utilajelor echipate cu graifer.
Companie
Core Mataliat Exim SRL
Categoria jobului
Transporturi / Distributie Distributie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 206 locuri de munca ( sofer ) in bucuresti , afisate in 21 pagini.