Joburi angajam minori in bucuresti

Cauta in 4 locuri de munca angajam minori in bucuresti in 2016

25 Jul
Angajam picol, picolita, ospatarita.
Bucuresti, Sectorul 1

Angajam picol/picolita pt restaurant zona Floreasca. Disponibil 1 post. Program: LUNI - VINERI - 10-16. (chiar si din jurul Bucurestiului, programul permite naveta) Carte de munca pe 6 ore. Chiar si minori (cu acord de la parinti) sau studenti. Job usor, nu sunt multe mese. Salariu 900 +tips. Lasati nr de tel si va sunam noi. .

Angajam picol/picolita pt restaurant zona Floreasca. Disponibil 1 post. Program: LUNI - VINERI - 10-16. (chiar si din jurul Bucurestiului, programul permite naveta) Carte de munca pe 6 ore. Chiar si minori (cu acord de la parinti) sau studenti. Job usor, nu sunt multe mese. Salariu 900 +tips. Lasati nr de tel si va sunam noi.
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
20 Jul
Angajam instalatori si ajutor instalatori pentru Londra
Bucuresti, Sectorul 2 Londra

Buna ziua, Daca vrei sa lucrezi in Londra pentru o companie romaneasca specializata in instalatii termice si sanitare te rugam sa ne contactezi. Mai jos sunt explicate toate conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti daca vrei sa lucram impreuna, precum si beneficiile (transport, cazare, program de munca, salariul). 1.

Cum ajung in Anglia si unde ma cazez ? Noi iti asiguram si transportul (cu autocarul sau avionul, dupa caz) de la Bucuresti la Londra si tot noi iti asiguram si cazarea in conditii optime (bucatarie, baie cu dus, masina de spalat). Noi achitam integral toate costurile de cazare (chirie si utilitati). 2. Lucrez pentru o firma englezeasca sau pentru una romaneasca ? Vei lucra pentru o companie 100% romaneasca, care realizeaza lucrari de instalatii la Londra, UK, in regim de subcontractor. 3. Cu cine semnez Contractul de Munca ? Contractul de munca si celelalte documente legale se semneaza cu firma noastra din Romania, la sediul din Bucuresti. 4. Care sunt actele citeste mai mult
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
29 Jul
Menajera 2 saptamani cu 2 saptamani interna, Domenii
Bucuresti, Sectorul 1

Menajera interna 2 saptamani cu 2 saptamani cu experienta si recomandare, 2000 Lei, Bucuresti. Angajam menajera pentru curatenie, spalat, calcat, gatit si ocazional supraveghere minori. Zona zona Domenii. 2000 Lei/ luna Obligatoriu experienta si recomandare. Urgent. detalii la telefonul afisat sau pe mail.Suntem agentie cu 20% comision. .

Menajera interna 2 saptamani cu 2 saptamani cu experienta si recomandare, 2000 Lei, Bucuresti. Angajam menajera pentru curatenie, spalat, calcat, gatit si ocazional supraveghere minori. Zona zona Domenii. 2000 Lei/ luna Obligatoriu experienta si recomandare. Urgent. detalii la telefonul afisat sau pe mail.Suntem agentie cu 20% comision.
Categoria jobului
Menaj Servicii curatenie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
30Jul
29 Jul
Menajera interna 2 saptamani/ luna
Bucuresti, Sectorul 1

Angajam menajera pentru curatenie, spalat, calcat, gatit si ocazional supraveghere minori. Zona Arcul de Triumf. 1500 Lei/ luna Obligatoriu experienta si recomandare. .

Angajam menajera pentru curatenie, spalat, calcat, gatit si ocazional supraveghere minori. Zona Arcul de Triumf. 1500 Lei/ luna Obligatoriu experienta si recomandare.
Categoria jobului
Menaj Servicii curatenie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job