Joburi adresa firma concordia craiova in bucuresti

Cauta in 2 locuri de munca adresa firma concordia craiova in bucuresti in 2016

20 Jul
Tehnician livrare si probe - Showroom Cluj
Bucuresti Cluj

Candidatul ideal - Studii superioare (absolvent sau in curs); - Sa ai bune abilitati de comunicare; - Cunostinte tehnice; - Nivel mediu de cunoastere a pachetului office; - Un coleg cu atitudine proactiva, orientare spre rezolvarea problemelor, viteza de reactie, capacitate de a relationa cu usurinta si rezistenta la stres.

Descrierea jobului - Verifica si testeaza produsele achizitionate de clienti; - Completeaza certificatele de garantie pentru produsele livrate; - Ofera servicii de asamblare clientilor care au achizitionat componente; - Ofera informatii clientilor cu privire la serviciile de garantie si postgarantie oferite de catre firma/furnizori/producatori; - Ofera informatii de natura tehnica clientilor; - Receptioneaza marfa de la transportatori si este responsabil de gestiunea produselor. Beneficii: -Pachet salarial competitiv; -Politica de beneficii atractiva; -Program de integrare intr-o echipa tanara si dinamica; -Acces la ultimele tehnologii si echipamente IT; -Acces la citeste mai mult
Companie
eMAG
Categoria jobului
Administrativ / Logistica IT Hardware Service / Reparatii Logistica Service Hardware Administratie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
23 Jul
Angajam electricieni
Bucuresti, Sectorul 5

SC VIOSILINSTALCONSTRUCT,firma de constructii si instalatii angajeaza electrician din Bucuresti,Targu Mures,Bistrita,Craiova,pentru programari la interviu va rugam sa trimiteti cv-ul si diploma de calificare pe adresa de email sau sa sunati la numar de telefon. .

SC VIOSILINSTALCONSTRUCT,firma de constructii si instalatii angajeaza electrician din Bucuresti,Targu Mures,Bistrita,Craiova,pentru programari la interviu va rugam sa trimiteti cv-ul si diploma de calificare pe adresa de email sau sa sunati la numar de telefon.
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
29Jul