Joburi ingrijire batrani in austria

Cauta in 2 locuri de munca ingrijire batrani in austria in 2016

12 Aug
Ingrijitoare batrani Austria
Toate orasele, Strainatate, Austria

Descrierea companiei Agentie recrutare personal specializata pe ingrijire la domiiliu. Descrierea postului Conditii munca in Austria ingrijitor la domiciliu: - se lucreaza cu Gewerbe- selbstaendig, echivalent PFA in Romania. - plata salariului se face in numerar, sau la cerere in cont, in ultima zi a lunii pentru zilele lucrate.

- Contractul de munca CA INGRIJITOR LA DOMICILIU este pe termen nelimitat cu familia (schimb la doua luni sau lunar, exceptie cazurile noi unde primul schimb vine la cererea primului ingrijitor). - plata este 40 - 45 - 55 euro pe zi in functie de dificutate caz si numar persoane, minus asigurari, cazare si masa gratuite. - comision, poate fi platit in doua modalitati: a) 300euro/an se platesc din primul salariu (garantam minim 6 luni activitate pe an) b) 100euro din primul salariu + 50 euro/luna lucrata pe termen nelimitat. Comisionul include traduceri, inregistrare sau transfer Gewerbe, inregistrare domiciliu secundar la familie, contract de munca. - citeste mai mult
Companie
Personenbetreuung Groeschke
Categoria jobului
Altele BabySitter / Menaj / Servicii curatenie Medicina Medical Ingrijire copil Servicii curatenie Altele
Tipul jobului
full-time
Salariu
5555 euro
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
17 Aug
ingrijitoare-in-austria
Austria

Agentie plasare forta de munca, oferim locuri de munca in Austria la ingrijit batrani; Salariu minim 1000 euro net in mana pentru cele care sunt incepatoare cu lb. germana plus transport platit dus-intors, plus SVA platite(asigurarile sociale in Austria) si 1100-1300 pentru persoanele cunoscatoare de lb germana nivel conversational.

Cerinte: limba germana nivel minim, mediu si avansat, acte: cazierul tradus si legalizat in lb. germana, curs in ingrijire batrani, adeverinta de la medicina muncii pentru angajare in stainatate; Seriozitate, corectitudine si experienta in ingrijit batrani!
Categoria jobului
Ingrijitor
Tipul jobului
full-time
Salariu
10001000 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
26Aug