Joburi in arad

Cauta in 331 locuri de munca in arad in 2016

Locurile de munca din Arad sunt numeroase, atat pentru persoane cu experienta cat si pentru cei aflati la inceput de cariera. Aradul are o piata a locurilor de munca dinamica, in domenii diverse, ca in majoritatea zonelor tarii joburile pentru persoanele cu studii superioare sunt mai putine, predominante fiind joburile pentru persoanele cu studii medii, si cele pentru persoanele cu studii superioare.

25Aug
24 Aug
Reprezentant vanzari tehnic (Zona de NV)
Arad Timisoara

Candidatul ideal Descrierea jobului Adecco Permanent Placement recruteaza pentru unul din clientii sai, o companie cu reprezentare la nivel national, importator unic de echipamente de sudura si taiere cu plasma, un Reprezentant Vanzari Tehnic pentru zona de NV a tarii. Candidatul ideal: Domiciliul in zona de vest a tarii de preferat Jud Arad, Timis.

Persoana tanara, la inceput de cariera cu min 1-3 ani experienta in vanzari. Absolvent studii superioare, profil tehnic. Cunostinte si abilitati tehnice Cunoasterea limbii engleze la nivel mediu Foarte bune abilitati de comunicare si negociere Aptitudini organizatorice Abilitatea intreactiona usor cu oamenii Orientarea catre client Spirit antreprenorial Descrierea jobului Responsabil pentru dezvoltarea portofoliului de clienti in urmatoarele judete: MM, SM, BH, SJ, AR, HD, TM, CS prin derularea unor actiuni complexe de cercetare a pietei de profil si ulterior stabilirea de intalniri cu potentiali clienti. Face demonstratii practice in citeste mai mult
Companie
Adecco Resurse Umane
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
25 Aug
Electrician constructii, Germania, 1700 Euro net + 44 euro/luna diurna + cazare (Silverhand)
Arad Strainatate Germania

Candidatul ideal trebuie s î ndeplineasc urm toarele cerin e:

Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
24 Aug
Angajam extruzorist
Arad

Criterii de selectie  Peste 2 ani experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal Societatea angajeaza pentru punctul de lucru din Arad, operator mase plastice – extruzorist ! CERINTE: - calificare: operator mase plastice - extruzorist; - experienta de minim 2 ani in activitatea de extrudare mase plastice ( ambalaje din polietilena ) si reglarea masinilor de prelucrare mase plastice - simt tehnic dezvoltat; seriozitate; adaptabil la lucrul in echipa - dispus pentru lucrul in schimburi si program rotativ. Descrierea jobului RESPONSABILITATI - conducerea procesului tehnologic / reglarea liniilor tehnologice in functie de programul de productie; - realizarea interventiilor de remediere a defectiunilor, reglarea si repunerea in functiune a echipamentelor; - verificarea si citeste mai mult
Companie
polybag
Categoria jobului
Productie Industrie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
24 Aug
Reprezentant vanzari business
Arad, Bacau, Bucuresti, Constanta, Craiova, Focsani, Galati, Oradea, Sibiu, Timisoara, Iasi, Satu Mare, Targu Mures, Vaslui, Zalau

Candidatul ideal: Candidatul ideal: Studii superioare finalizate (de preferat in domeniul Comertului, Economic sau Telecomunicatii); Experienta de minimum 3 ani in domeniul vanzarilor de servicii, de preferat catre clienti business (avantaj vanzarea de servicii de telecomunicatii); Cunostinte in domeniul telecomunicatiilor; Abilitati excelente de comunicare, prezentare, negociere si persuasiune;

Diplomatie, proactivitate si orientare catre client; Traininguri in domeniul vanzarilor (reprezinta un avantaj); Cunostinte limba engleza; Permis de conducere - categoria B. Descrierea jobului: Descrierea jobului: Descrierea jobului: Analizeaza constant piata si identifica potentialii clienti din zona alocata; Implementeaza strategia de vanzare agreata de companie, pentru clientii cu care intra in contact; Stabileste detaliile de negociere in vederea vanzarii serviciilor; Urmareste derularea contractelor semnate. Indeplineste obiectivele cantitative si calitative, lunare si trimestriale.
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
25Aug
24 Aug
Operator Mase Plastice
Arad

Candidatul ideal Disponibilitate la program de lucru in schimburi, capacitate de asimilare, atentie, responsabilitate, seriozitate.Absolvent de liceu tehnic electro Descrierea jobului Formare profesionala , se acorda bonuri de masa si decontarea transportului local Descrierea companiei Societate comerciala producatoare de folie de polietilena..

Candidatul ideal Disponibilitate la program de lucru in schimburi, capacitate de asimilare, atentie, responsabilitate, seriozitate.Absolvent de liceu tehnic electro Descrierea jobului Formare profesionala , se acorda bonuri de masa si decontarea transportului local Descrierea companiei Societate comerciala producatoare de folie de polietilena.
Companie
polybag
Categoria jobului
Productie Industrie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
24 Aug
Reprezentant vanzari business
Arad Brasov Bucuresti Cluj-Napoca Constanta Craiova Iasi Timisoara

Criterii de selectie  Peste 3 ani experienta in munca Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal Studii superioare finalizate (de preferat in domeniul Comertului, Economic sau Telecomunicatii); Experienta de minimum 3 ani in domeniul vanzarilor de servicii, de preferat catre clienti business (avantaj vanzarea de servicii de telecomunicatii); Cunostinte in domeniul telecomunicatiilor; Abilitati excelente de comunicare, prezentare, negociere si persuasiune; Diplomatie, proactivitate si orientare catre client; Traininguri in domeniul vanzarilor (reprezinta un avantaj); Cunostinte limba engleza; Permis de conducere - categoria B. Descrierea jobului Analizeaza constant piata si identifica potentialii clienti din zona alocata; Implementeaza strategia de vanzare agreata de companie, pentru clientii citeste mai mult
Companie
RCS & RDS
Categoria jobului
Marketing Telecomunicatii Vanzari Vanzari Telecomunicatii Marketing
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
24 Aug
Trainer Limba Germana
Arad Bucuresti Cluj-Napoca Iasi Timisoara

Candidatul ideal Compania ComSense Ro cauta profesor de limba germana in Timisoara/ Bucuresti/ Iasi/ Cluj-Napoca, pentru cursuri private de limba germana, formate din grupuri de 5-15 persoane, online sau fata in fata, in vederea pregatirii cadrelor medicale pentru a emigra in Germania.

Descrierea jobului Candidatul ideal trebuie sa aiba cunostinte solide de limba germana - C1/C2 si preferabil experienta in predarea limbii germane. Ce va oferim: - program flexibil - se poate lucra part-time - instrumente si manuale necesare pentru a preda limba germana - tehnici de perfectare in predarea limbii germane pentru cursuri intensive - posibilitatea de a se certifica ca profesor de germana in Germania Descrierea companiei Comsense Ro in parteneriat cu Comsense GmbH recruteaza personal calificat dornic de a emigra in Germania si are ca scop infiintarea unei scoli de limba germana cu predare in mediul online.
Companie
ComSense International Talents GmbH
Categoria jobului
Educatie / Training / Arte Traduceri Training Traduceri
Tipul jobului
full-time , part-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
24 Aug
Sofer cat C+E
Arad

Firma de transport intern si international , angajam sofer cat C E pentru transport intern , salar atractiv incepand cu 3.000 lei , rute scurte . Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati telefonic , la numarul afisat . Rugam seriozitate. .

Firma de transport intern si international , angajam sofer cat C E pentru transport intern , salar atractiv incepand cu 3.000 lei , rute scurte . Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati telefonic , la numarul afisat . Rugam seriozitate.
Categoria jobului
Transport/Distributie Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
23 Aug
Sef Depozit ( Warehouse Leader )
Arad

Candidatul ideal - Studii tehnice - Cunostinte MS Office - Capacitate de analiza si sinteza - Capacitate de selectie si corelare a datelor - Rabdare, atentie la detaliu - Bun organizator - Abilitati de lider de echipa - Capacitate de organizare si planificare - Cunostinte in domeniul tehnic / mecanic - Disponibilitate pentru deplasari ( trainingu-ri ) - Permis conducere categ.

B - Limba engleza - Experienta in domeniul reciclarii constituie avantaj Descrierea jobului - Coordoneaza activitatea din depozit - Tine evidenta service pentru echipamente (camioane, prese balotat, persscontainere, containere deschise, stivuitoare etc) - Efectueaza inventarul marfii din depozit - Coordoneaza si controleaza activitatea de sortare, balotare receptionare si livrare de deseuri in cadrul depozitului. - Tine evidenta sortare marfa - Intocmeste raportarile periodice - Planifica cursele camioanelor pentru livrari - Planifica cursele camioanelor proprii – achizitii - Preia comenzile pentru citeste mai mult
Companie
Hamburger Recycling Romania SRl
Categoria jobului
Achizitii Administrativ / Logistica Inginerie Protectia mediului Transport / Distributie Transport Inginerie Administratie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
23 Aug
PROJECT COORDINATOR, Engineering Center
Arad

TAKATA pools the European activities of the Takata Corporation, Tokyo, one of the leading global producers of automotive safety systems with a turnover of 382,7 billion Yen (3,51 billion Euro) .Takata has more than 13,000 employees in Europe and more than 36,800 worldwide. As a reliable and competent partner of the automotive industry we design, develop and produce safety systems and components.

 Our portfolio consists of steering wheels, airbags and inflators, seat belts, plastic components, child restraint systems, electronics and sensorics.About the job:- Coordinate the design/process change projects and project teams when the projects are 3 months after SOP;- Investigate, initiate, plan and monitor the changes in serial production;- Budget and plan the change projects (cost, resources and timing);- Fill-in and maintain the project documentation;- Report on a monthly base the projects performance.Candidate profile:- Technical University degree;- Experience in automotive industry citeste mai mult
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 331 locuri de munca in arad , afisate in 34 pagini.

Ai cautat locuri de munca in arad in 2016 vezi si firme in Arad sau doctori in Arad

Locurile de munca disponibile in Arad sunt in industria constructiei de masini, vanzari, in constructii, industria farmaceutica si in cea a serviciilor.
Salariul mediu pe economie in Arad este 1461 lei in 2013, avand preconizata o crestere de peste 7% pentru anul urmator.