Joburi

Cauta in 21960 locuri de munca in 2014

23 Nov

Profesor limba germana

Galati

Centru de limbi straine, cauta colaboratori cu aptitudini foarte bune in limba germana. Jobul consta in predarea unui curs de Limba germana in cadrul unei companii private care furnizeaza cursuri de formare si/sau specializare profesionala, cursuri de limbi straine pentru adulti in grupe de maxim 16 cursanti si cursuri de limba germana pentru copii in grupe de maxim 10. Remuneratia este in.

Companie: Idalis Training Center

Jobul Profesor limba germana este incadrat in categoria Educatie/Invatamant sezonier

Locul de munca Profesor limba germana a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
23 Nov

Inspectori (3 posturi)

Dolj

Inspectori (3 posturi) Primaria Municipiului Craiova 3 noiembrie 2014 Primaria Municipiului Craiova, Judetul Dolj organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiilor publice de executie, vacante, la Directia Impozite si Taxe, dupa cum urmeaza: inspector, clasa I, grad profesional superior  Serviciul Constatare, Impunere, Urmarire, Incasare si Executare.

Companie: Guvernul Romaniei

Locul de munca Inspectori (3 posturi) a fost preluat de pe posturi.gov.ro
Aplica la job
23 Nov

Referent superior

Prahova

Referent superior Primaria Municipiului Campina 7 noiembrie 2014 Primaria Municipiului Campina, Judetul Prahova organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie vacanta, de referent, clasa III, grad profesional superior la Compartimentul Administratie Publica. Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54.

Companie: Guvernul Romaniei

Locul de munca Referent superior a fost preluat de pe posturi.gov.ro
Aplica la job
23 Nov

Inginer automatist

Constanta

Cautam urgent pentru clientul nostru, candidati dispusi sa lucreze in Constanta, pentru o perioada de 6-8 luni cu posibilitatea de prelungire a contractului si care sa indeplineasca criteriile specificate mai jos : Cerinte:- Coordoneaza activitatile de reparatii si intretinere necesare mentinerii echipamentelor din sectia de productie in stare de functionare - Se documenteaza, verifica si.

Companie: SC Work Vision

Jobul Inginer automatist este incadrat in categoria Industrii / Productie sezonier Salar:3000 ron

Locul de munca Inginer automatist a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
23Nov
23 Nov

Linux Administrator

BUCURESTI

Scurta descriere a companiei Cum ar fi sa iei parte, zi de zi, la revolutionarea ecommerce-ului din Romania, impreuna cu echipa eMAG? Cat de cool ar fi sa lucrezi cot la cot cu oameni pasionati de IT, tineri, pusi pe fapte mari? Lansat in 2001, eMAG se numara printre creatorii pietei de comert online din Romania. Adaptarea permanenta a serviciilor la realitatile pietei si orientarea catre.

Companie: eMAG

Jobul Linux Administrator este incadrat in categoria Internet - eCommerce full-time

Locul de munca Linux Administrator a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
23 Nov

Consilier superior

Galati

Consilier superior Primaria Municipiului Galati 3 noiembrie 2014 ATENȚIE: Acest anunt a expirat, existand posibilitatea ca datele prezentate aici sa nu mai fie relevante in acest moment. Primaria Municipiului Galati, Judetul Galati, organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada determinata a functiei publice de executie, temporar vacanta, de consilier, clasa I, grad.

Companie: Guvernul Romaniei

Locul de munca Consilier superior a fost preluat de pe posturi.gov.ro
Aplica la job
23 Nov

Consilier principal

Bucuresti

Consilier principal Autoritatea Nationala pentru Turism 5 noiembrie 2014 ATENȚIE: Acest anunt a expirat, existand posibilitatea ca datele prezentate aici sa nu mai fie relevante in acest moment. Autoritatea Nationala pentru Turism organizeaza concurs pentru ocuparea pe perioada determinata a functiei publice de executie temporar vacanta, de consilier evaluare-examinare, clasa I, gradul.

Companie: Guvernul Romaniei

Locul de munca Consilier principal a fost preluat de pe posturi.gov.ro
Aplica la job
23 Nov

Consilier juridic asistent

Timis

Consilier juridic asistent Primaria Orasului Ciacova 7 noiembrie 2014 Primaria Orasului Ciacova, Judetul Timis organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie, vacanta, de consilier juridic, clasa I, gradul profesional asistent la Compartimentul Juridic. Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din.

Companie: Guvernul Romaniei

Locul de munca Consilier juridic asistent a fost preluat de pe posturi.gov.ro
Aplica la job
23 Nov

Consilieri (3 posturi)

Vaslui

Consilieri (3 posturi) Serviciul Public Comunitar Judetean de Evidenta a Persoanelor Vaslui 7 noiembrie 2014 Serviciul Public Comunitar Judetean de Evidenta a Persoanelor Vaslui organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiilor publice de executie vacante, dupa cum urmeaza: consilier, clasa I, gradul profesional asistent din cadrul Compartimentului Stare.

Companie: Guvernul Romaniei

Locul de munca Consilieri (3 posturi) a fost preluat de pe posturi.gov.ro
Aplica la job
22 Nov

Medici specialisti pentru Germania

GermaniaStrainatate Germania

Pentru clientii noANDamp;537;tri: clinici private, centre medicale ANDamp;537;i praxis-uri din Germania, cautam medici specialiANDamp;537;ti. Nivelul salariului unui medic angajat intr-un centru medical este, de regula, mai mare decANDacirc;t in spitale (intre 20% ANDamp;537;i 200% mai mult), la un program normal de 40 ore/saptamANDacirc;na, fara garzi. Exista posibilitatea preluarii unui.

Companie: NetJobs

Jobul Medici specialisti pentru Germania este incadrat in categoria Healthcare, Medicina/Stomatologie full-time

Locul de munca Medici specialisti pentru Germania a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job

Au fost gasite 21960 locuri de munca , afisate in 81 pagini.