Joburi

Cauta in 22564 locuri de munca in 2015

05Mar
04 Mar
BONA/MENAJERA Grecia
Grecia

La acest program se aplica promotia: "Fara comisioane de mediere - ZERO TAXE!" Familie din GRECIA selecteaza 2 fete pentru posturile de BONA/MENAJERA. Castig de 900 Euro net/luna, cazarea si mesele sunt oferite gratuit, ceea ce le va permite candidatelor sa puna deoparte integral castigul lunar, la finalul contractului putand avea pusa deoparte o suma consistenta.

Plecarea este foarte rapida! Responsabilitati: - ingrijire copii - curatenie/menaj Program de lucru: - 10-12 ore/ zi, insa in functie de necesitatile zilnice poate fi vorba de mai multe sau mai putine ore - 6 zile/ saptamana, 1 zi de odihna/ saptamana Avantaje: - Castig de 900 EUR/ luna net - 14 castiguri intr-un an - Contract de 12 luni, cu posibilitate de prelungire - Cazarea si 3 mese/zi asigurate gratuit - Preluare de la aeroport - Posibilitatea de a insoti Familia-gazda in vacante, in intreaga lume - Plecare rapida.Cerinte:Se cere: - experienta prealabila de minim 24 luni pe un post similar - cunoasterea limbii citeste mai mult
Companie
Banca de joburi
Categoria jobului
Au Pair / Ingrijire copii Ingrijire copil
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
04 Mar
Tapiter Olanda-Fabrica
Dreumel Strainatate Olanda

Hipporecruitment Romania, cu sediul in Cluj Napoca recruteaza pentru angajatorul din Olanda Tapiter cu experienta in domeniu. Locatie: Olanda -orasul Dreumel-langa Tiel-La o Fabrica de Mobila Limita de varsta: 20-50 ani Cazare: Camere cu 2 persoane: 70 Euro/saptamana/persoana Asigurare medicala: 20 euro/saptamana Transportul: de la cazare la locul de munca-asigurat de catre angajator-gratuit

Taxa de agentie: Se percepe o taxa unica de 280 leiCerinte:Persoanele care aplica pentru aceasta pozitie au nevoie de experienta in domeniu, de cunostinte de limba Engleza, Germana sau Poloneza. Angajatorul deasemenea are putea avea nevoie de referinte de la fostii angajatori. Tipul interviului : SKYPE Tipul contractului: 78 saptamani Salarizare: 9.12 euro- brut Ore: 40 h/saptamanaCompensatii:-Detalii Companie:ROLIT SOLUTIONS SRL DBA: HIPPO Recruitment Romania Aviz de functionare: Nr.513/16.07.2014 Hippo Recruitment ? Este o agen?ie interna?ional? de recrutare a for?ei de munc? care intermediaza citeste mai mult
Companie
RoLit Solutions
Categoria jobului
Constructii / Amenajari Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
05 Mar
Vopsitor auto, fara comision
München Germania

Silverhand Romania cauta urgent VOPSITOR AUTO pentru GERMANIA Se ofera: salariu brut 11,22 Euro/ora, se fac si ore suplimentare + diurna 10 Euro/zi cazare asigurata- chiria: 200-250 Euro/luna contract de munca la angajator german asigurari si taxe platite in Germania alocatie '' KINDERGELD'' pentru fiecare copil sau student: 184 EURO lunar

Categoria jobului
Industrie si Productie Industrie
Tipul jobului
full-time
Salariu
11221122 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
05 Mar
MECANIC CAMIOANE SI AUTOBUZE-BELGIA
Belgia

Descrierea clientului: Companie specializata pe service si reparatii pentru clienti institutionali si companie de transport public.Compania are propria flota de autobuze si camioane. Cea mai frecventa marca de autobuze este Mercedes..

Descrierea clientului: Companie specializata pe service si reparatii pentru clienti institutionali si companie de transport public.Compania are propria flota de autobuze si camioane. Cea mai frecventa marca de autobuze este Mercedes.
Categoria jobului
Reparatii/Mecanica/Service Service
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
05Mar
05 Mar
Bucatar - Germania
Landul Turingia Germania

In prezent, colaboram cu un lant de clinici din Germania ce furnizeaza servicii medicale. Clinica este specializata pe diverse departamente precum: ORL, alergologie, ortopedie. De asemenea, exista si centre de reabilitare si hoteluri care ofera diverse servicii pacientilor.

Hotelul care apartine clinicii este un hotel de 3 stele, situat in centrul Germaniei, in landul Turingia, intr-un oras cu un numar de peste 15.000 de locuitori. In cadrul hotelului exista un restaurant care are o capacitate de 100 de locuri, patru sali de conferinte si o terasa.
Categoria jobului
Restaurant/Catering Catering
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
04 Mar
Montator subansamble Auto GERMANIA
Germania

Unul dintre cele mai importante grupuri industriale integrate in domeniul materialelor si tehnologiilor cauta montatori subansamble auto, cunoscatori ai limbii germane la nivel conversational.


Responsabilitati:
-Se va lucra la statia de productie;
-Se vor face puncte de sudura cu masina de sudare cu pistolet
-Pregatirea componentelor pentru sudori;
-Pregatirea modulelor pentru imbinarea caroseriilor din aluminiu;
-Fabricarea caroseriilor in ture;
-Verificarea calitatii si caracteristicilor a documentatiilor;
-Adaugarea partilor de caroserie cu clestele de nituit.

-Cunoasterea limbii germane sau engleze la nivel conversational;
-Experienta in lucrul cu clesti de nituit si pistolet de sudare;
-Experienta in productie;
-Experienta in montaj si productie in industria de automobile;
-Experienta necesara minim 2 ani experienta in domeniu;
-Educatie Scoala profesionala sau liceu;
-Capacitatea de a lucra in echipa; citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Ind. de masini/Echipamente Service Industria auto
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
04 Mar
Ingrijire batrani la domiciliu - Austria
Resita Strainatate Austria

Persoana fizica autorizata in Austria, cu domeniul principal de activitate Selectia si Plasarea fortei de munca, oferim locuri de munca la ingrijire batrani la domiciliu, pentru doamne, domnisoare. Cerinte: limba germana la nivel conversational si un minim de experienta in domeniu. Pentru data de 27 martie, cu plecarea pe 26 avem un loc disponibil intr un oras de pe langa Graz.

Tura aceasta se sta o luna, apoi cate 2 cu 2 pauza in tara. Asigurarea medicala este platita de catre familie fara pauza. Este vorba de un caz foarte usor, la o batranica singura in apartament. Este mobila, are 93 de ani, este foarte de treaba batrana. Info la telefon. 0758 907 095
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
04 Mar
Asistent medical (2 posturi)
Olt

Asistent medical (2 posturi) Primaria Municipiului Caracal 2 martie 2015 Primaria Municipiului Caracal, Judetul Olt organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei contractuale de executie vacanta, de asistent medical (2 posturi) in cadrul Serviciului Public Asistenta Medicala in Unitatile de Invatamant si Asistenta Medicala Comunitara.

Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art. 3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare: a) are cetatenia romana, cetatenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinand Spatiului Economic European si domiciliul in Romania; b) cunoaste limba romana, scris si vorbit; c) are varsta minima reglementata de prevederile legale; d) are capacitate deplina de exercitiu; e) are o stare de sanatate corespunzatoare citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
05 Mar
Debitator piatra naturala
Anglia Piatra

Se cauta persoane interesate pentru munca necalificata in UK .Nu se percepe nici un comision de intermediere,cerinte obligatorii sunt cunoasterea limbii Engleze la nivel basic , trimiterea unui CV in lb Engleza cat si disponibilitate imediata pentru plecare.Plata este de 8.

5 brut/ora ,40 ore pe saptamana, Se lucreaza la debitat piatra pentru constructii utilizand fierastraie speciale pentru piatra si ghilotine hidraulice.Munca nu este potrivita pentru persoane fara experienta cu munca fizica.
Categoria jobului
Agricultura/Silvicultura/Zootehnie Agricultura
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
04 Mar
Spalatoreasa
Hunedoara

Spalatoreasa Spitalul General CF Simeria 2 martie 2015 Spitalul General CF Simeria, Judetul Hunedoara organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei contractuale de executie vacanta, de spalatoreasa. Pentru a ocupa un post contractual vacant sau temporar vacant candidatii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii generale, conform art.

3 al Regulamentului-cadru aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 286 din 23 martie 2011, cu modificarile si completarile ulterioare: a) are cetatenia romana, cetatenie a altor state membre ale Uniunii Europene sau a statelor apartinand Spatiului Economic European si domiciliul in Romania; b) cunoaste limba romana, scris si vorbit; c) are varsta minima reglementata de prevederile legale; d) are capacitate deplina de exercitiu; e) are o stare de sanatate corespunzatoare postului pentru care candideaza, atestata pe baza adeverintei medicale eliberate de medicul de familie sau de unitatile sanitare abilitate; f) citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 22564 locuri de munca , afisate in 81 pagini.