Joburi lacatusi constructii navale

Cauta in 6 locuri de munca lacatusi constructii navale in 2015

24 Mar
Constanta, angajare lacatusi constructii navale
Constanta

Firma de constructii navale angajeaza urgent pentru Constanta lacatusi constructii navale. Se lucreaza numai constructii noi (confectie, asamblare, montaj). Se asigura la cerere cazare. Salarizare avantajoasa. Rugam seriozitate. .

Firma de constructii navale angajeaza urgent pentru Constanta lacatusi constructii navale. Se lucreaza numai constructii noi (confectie, asamblare, montaj). Se asigura la cerere cazare. Salarizare avantajoasa. Rugam seriozitate.
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
26 Mar
Angajam si calificam sudori CO2 si lacatusi constructii navale.
Mangalia

SC El Energy Nav SRL din localitatea Mangalia angajeaza si califica la locul de munca urmatoarele categorii de meserii: sudori CO2 si lacatusi constructii navale. Oferim cazare si masa de pranz. Cursurile se tin la Grup Scolar Ion Banescu Mangalia. Pentru inscrieri va rugam sa ne contactati la numerul de telefon sau la adresa de email. .

SC El Energy Nav SRL din localitatea Mangalia angajeaza si califica la locul de munca urmatoarele categorii de meserii: sudori CO2 si lacatusi constructii navale. Oferim cazare si masa de pranz. Cursurile se tin la Grup Scolar Ion Banescu Mangalia. Pentru inscrieri va rugam sa ne contactati la numerul de telefon sau la adresa de email.
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
10 Mar
Caut muncitori cu experienta in constructii navale
Mangalia

Angajez urgent sudori si lacatusi specializati si cu experienta in constructii nave. Salarizarea 10-12 ron/ora.Program de lucru 8-10ore/zi Locul de munca DMHI MangaliaȘ Ofer cazare(pentru cei din afara judetului)si o masa pe zi la cantina santierului. .

Angajez urgent sudori si lacatusi specializati si cu experienta in constructii nave. Salarizarea 10-12 ron/ora.Program de lucru 8-10ore/zi Locul de munca DMHI MangaliaȘ Ofer cazare(pentru cei din afara judetului)si o masa pe zi la cantina santierului.
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Salariu
312 ron
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
26 Mar
Sudor, operator CNC, lacatus in Olanda
Olanda

O companie profesionala, cu o experienta mai mult de zece ani pe piata muncii olandeza, in domeniul inginerie electrica, inginerie mecanica (petrochimica) constructiilor si de constructii navale cauta angajati in diferite domenii in Olanda: sudori calificati (MIG, MAG, TIG), lacatusi, operatori CNC..

O companie profesionala, cu o experienta mai mult de zece ani pe piata muncii olandeza, in domeniul inginerie electrica, inginerie mecanica (petrochimica) constructiilor si de constructii navale cauta angajati in diferite domenii in Olanda: sudori calificati (MIG, MAG, TIG), lacatusi, operatori CNC.
Categoria jobului
Sudura
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
27Mar
12 Mar
locuri de munca atractive
Cristian

ANUNT DE ANGAJARE S.C. NEDMETAL SRL , firma olandeza avand sediul in Cristian, infiintata in anul 2000, cu profil confectii metalice in domeniul echipamentelor de ridicat (macarale intre 400 si 4000 tone, subansamble in constructii navale), avand venituri si o cifra de afaceri in continua crestere din anul 2001 iar numarul de angajati ai firmei cu o evolutie ascendenta, angajeaza in conditii

avantajoase: - SUDORI (cunostinte sudura multistrat in procedeul MIG-MAG, la masa si la pozitie); - LACATUSI (cunostinte bune de desen tehnic): • JUNIORI (cunostinte minime de confectii metalice) • SENIORI (experienta minim 3 ani, intru-un domeniu similar) - OPERATOR/FREZOR CNC (cunostinte bune de desen tehnic): • JUNIORI (cunostinte minime de confectii metalice) • SENIORI (experienta minim 3 ani, intru-un domeniu similar) - INGRIJITOR CLADIRE (persoana pentru curatenie) cu ½ norma. Se ofera : Salariu motivant Trasport gratuit domiciliu-loc de munca Mediu de lucru placut Persoanele citeste mai mult
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
11 Mar
Locuri de munca atractive
Brasov ROMANIA

Postat la: 17-02-2015 Responsabilitati S.C. NEDMETAL SRL , firma olandeza avand sediul in Cristian-Brasov, fax 0268258945, info@nedmetal.ro, angajeaza in conditii avantajoase: - SUDORI (cunostinte sudura multistrat in procedeul MIG-MAG, la masa si la pozitie); - LACATUSI (cunostinte bune de desen tehnic): • JUNIORI (cunostinte minime de confectii metalice) • SENIORI (experienta minim 3

ani, intru-un domeniu similar) - OPERATOR/FREZOR CNC (cunostinte bune de desen tehnic): • JUNIORI (cunostinte minime de confectii metalice) • SENIORI (experienta minim 3 ani, intru-un domeniu similar) - INGRIJITOR CLADIRE (persoana pentru curatenie) cu ½ norma. Cerinte -cunostinte sudura multistrat in procedeul MIG-MAG -cunostinte bune de desen tehnic -cunostinte minime de confectii metalice Beneficii Oferite -Salariu motivant+bonuri de masa -Trasport gratuit domiciliu-loc de munca Cerinte -cunostinte sudura multistrat in procedeul MIG-MAG -cunostinte bune de desen tehnic -cunostinte minime citeste mai mult
Companie
S.C. NEDMETAL SRL Cristian-Brasov
Categoria jobului
Productie Industrie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job