Joburi lacatusi constructii navale

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru lacatusi constructii navale dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu lacatusi constructii navale
17 Jan
Angajam Inginer pentru constructii navale
Braila, Constanta, Galati,

Descrierea companiei Recrutare si plasare forta de munca, crewing, shipyard Descrierea postului A&A Greenline Recruitment angajeaza inginer constructii navale noi cu experienta in domeniu peste 5 ani. Salariu motivant. Pentru mai multe detalii ne gasiti la adresa de e-mail: office@aagreenline.ro sau la nr. de tel. 0241520155 Cerintele postului Experienta in santier naval de minim 5 ani. .

Descrierea companiei Recrutare si plasare forta de munca, crewing, shipyard Descrierea postului A&A Greenline Recruitment angajeaza inginer constructii navale noi cu experienta in domeniu peste 5 ani. Salariu motivant. Pentru mai multe detalii ne gasiti la adresa de e-mail: office@aagreenline.ro sau la nr. de tel. 0241520155 Cerintele postului Experienta in santier naval de minim 5 ani.
Companie
A&A Greenline Recruitment
Categoria jobului
Constructii / Instalatii Inginerie Constructii Inginerie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
19 Jan
Lacatus constructii metalice
Eemshaven Olanda

Iti doresti un contract de munca in strainatate pe o perioada determinata ? Pentru o companie importanta din Olanda cu activitate in domeniul constructiilor, cautam lacatusi constructii metalice..

Iti doresti un contract de munca in strainatate pe o perioada determinata ? Pentru o companie importanta din Olanda cu activitate in domeniul constructiilor, cautam lacatusi constructii metalice.
Categoria jobului
Constructii/Amenajari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
29 Jan
Inginer proiectare instalatii navale/generale
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 07-01-2015 Responsabilitati - Integrat in cadrul biroului nostru din Bucuresti, veti participa la proiecte de amploare din domeniul instalatiilor generale/navale (HVAC, sanitare, incalziri, electrice). Cerinte - Nivel Cariera: Middle Level/Senior - Cunostintele de Autocad sau ale unui alt software CAD sunt obligatorii.

- Cunostintele de limba franceza si/sau engleza constituie un avantaj. - Cel putin o prima experienta in domeniul proiectarii de instalatii pentru constructii civile/industriale/navale este obligatorie. Beneficii Oferite - Tichete masa - Asigurare medicala -Posibilitate de dezvoltare profesionala - Posibilitatea de formare profesionala in cadrul unei companii internationale - Posibilitatea de a lucra intr-o industrie in plina dezvoltare, alaturi de o echipa de profesionisti Descrierea firmei - Grupul Segula Avand un numar de peste 6000 de angajati, Grupul Segula Technologies este una din principalele societati franceze care ofera servicii de inginerie si citeste mai mult
Companie
SEGULA TECHNOLOGIES ROMANIA
Categoria jobului
Arhitectura / Constructii / Amenajari Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
28 Jan
Constructii- UK
Anglia

Companii din Marea Britanie selecteaza urgent lucratori cu experienta in domeniul constructiilor industriale. Posturile disponibile: - DULGHERI (EG: CARPENTER) - FIERARI BETONISTI/ COFRAJE (STEEL FIXER) Se cere obligatoriu: - Permis de conducere categoria B; - Limba engleza la un nivel mediu- conversational.

Responsabilitati: Dulgherul - se ocupa in principal cu montarea panourilor prefabricate, executarea pardoselilor din lemn, executarea acoperisului tip sarpanta, executarea schelelor, executarea cofrajelor (pentru fundatii, stalpi, pereti, grinzi, plansee sau scari din beton armat monolit), precum si cu incadrarea si ajustarea tamplariei. Fierarul betonist - se ocupa in principal cu lucrari pregatitoare si de sortare a otel-betonului, executarea lucrarilor de rabit, inclusiv de rabit de forme speciale, cu caracter arhitectural, fasonarea si montarea armaturilor la elemente pretensionate, lucrari de asamblare si de montare a armaturilor pentru elemente prefabricate mici sau citeste mai mult
Categoria jobului
Constructii/Amenajari
Tipul jobului
full-time
Salariu
138550 ron
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
28 Jan
Inginer constructii – Departament Ofertare
Cluj-Napoca

Ne marim echipa! Cautam un nou coleg/o noua colega, care sa se alature echipei noastre din Cluj Napoca. Oferim posibilitatea de a lucra intr-un mediu profesional si dinamic.

Responsabilitati: a€¢Elaboreaza devizele de oferta si caietele de sarcini pentru licitatii a€¢Realizeaza ofertele in cadrul licitatiilor, participa la sustinerea sau negocierea ofertelor; a€¢Analizeaza si verifica documentatia primita a€“ efectueaza corelarea specificatiilor cu caietele de sarcini si cu planurile si listele de lucrari; a€¢Ofera solutii tehnice in realizarea ofertelor; a€¢Participa la intocmirea propunerii tehnice in vederea depunerii ofertei pentru licitatii; a€¢Extrage materialele si echipamentele necesare conform specificatiilor din proiectul tehnic pentru a solicita oferte de pret si fise tehnice de la furnizori/producatori a€¢Respecta termenul limita Candidatul ideal: a€¢Absolvent al Facultatii de Constructii Civile a€¢Experienta 3-5 ani a€¢Disponibilitate pentru munca la citeste mai mult
Companie
Aedificium Projektentwicklung
Categoria jobului
Constructii / Instalatii Inginerie Vanzari Vanzari Constructii Inginerie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.locuridemuncacluj.net
Aplica la job Detalii job
30Jan
28 Jan
Dennver angajeaza in Floresti Debitator/Vanzator Materiale de Constructii
Florești

Responsabilitati: -Productia plaselor de insecte -Debitarea de pervaze conform cerintelor clientului, cu aparatura specifica -Debitarea de paneluri conform cerintelor clientului -Consilierea clientilor si vanzarea materialelor de constructii Cerinte: -Reprezinta avantaj : experienta in debitarea de diverse profile aluminiu/otel/productie plasa de insecta -Cunoasterea produselor pentru tamplarie

din PVC si ALUMINIU, a materialelor de constructii -Persoana flexibila, usor adaptabila in situatii noi -Abilitati bune de vanzare si relationare -Orientare catre client si solutii -Capacitatea de asimilare diverse informatii/ caracteristici ale produselor -Spirit de echipa -Atitudine pozitiva si procativa Beneficii Oferite: Pachet salarial motivant (salariu fix, bonuri de masa, bonusuri in functie de performanta),training-uri de vanzari si produse. Acest post este pentru punctul de lucru din Floresti. Program de lucru :Luni - Vineri : 8:00-18:00,A 2 sambete/luna cu program redus: 8:00-14:00. citeste mai mult
Companie
SC Dennver Comimpex SRL
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.locuridemuncacluj.net
Aplica la job Detalii job
27 Jan
Angajam lacatusi in industria feroviara
Großraum München Germania

Angajam din ianuarie 2015 lacatusi in industria feroviara WBD WeldingService GmbH este o firma germana specializata in prestari servicii sudura. Dupa 20 de ani de activitate in firma Waggonbau din Dessau, Matthias Putze a infiintat in anul 1997 WBD Welding Service cu sediul in Dessau.

Firma s-a dezvoltat constant devenind unul dintre conducatorii pietei de prestari servicii in domeniul tehnicii de sudura cu peste 170 de muncitori. Angajatii nostri sunt majoritatea sudori specializati in toate metodele de sudura, ajustori ISO, lacatusi, maistru sudor si ingineri sudori. WBD WeldingService GmbH deserveste ca firma specializata in sudura cu autorizatia de plasare de forta de munca temporara. Clientii nostri sunt din urmatoarele sectoare: constructii conducte, constructii instalatii, constructii de masini, constructii poduri, constructii poduri din otel, constructii nave, constructii centrale electrice, constructii macarale, aeronautica, precum si din industria alimentara si citeste mai mult
Categoria jobului
Industrie si Productie Industrie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
29 Jan
Tehnolog constructii sudate
Cluj-Napoca

Candidatul ideal:- Cunostinte generale tehnologie de constructii metalice sudate.- Cunostinte operare calculator (Word, Excel , etc).- Cunostinte proiectare AUTOCAD. Descrierea jobului:- Intocmeste documentatia tehnologica de executie a reperelor contractate: fise de operatii, fise de masuratori, fise de urmarire.- Intocmeste consumul specific de materii prime si materiale.

- Controleaza etapele si parametrii tehnologici optimi de realizare a produselor .- Răspunde de calitatea produselor livrate. - Cunostinte managementul calitatii , mediului. - Limbi straine-de preferat: engleza, italiana.
Companie
KUERYO STEEL CLUJ
Categoria jobului
Productie Industrie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.locuridemuncacluj.net
Aplica la job Detalii job
28 Jan
Constructii- Germania
Germania

Companii mari industriale si navale din Germania si Olanda selecteaza urgent lucratori in domeniul constructiilor specialisti pe urmatoarele posturi: - electricieni in domeniul industrial si naval; - montatori in otel; - instalatori (de apa si canal, de conducte industriale); - sudori; - constructori de nave.

Se lucreaza pe diferite proiecte industriale (centrale electrice, fabrici, centre industriale, aeroporturi, proiecte in sectorul petrochimic, navale si off-shore) Avantaje: - Lucru in centre comerciale/ birouri/ blocuri de apartamente - cadre de otel si beton; - Castigul va fi intre 1800- 2100 Euro/luna NET; - Se lucreaza intre 45- 50 ore/saptamana; - Se lucreaza in ture de 6 saptamani, a 7-a acasa; - Transportul din tara in care se lucreaza si Romania: angajatorul plateste 0.19 eur/km pentru distante mai mari de 25 km; - Cazarea platita de angajator; - Alocatie pentru cazare: 20 eur/zi lucrata, in cazul in care angajatul refuza cazarea oferita de angajator; - VCA (Curs citeste mai mult
Categoria jobului
Constructii/Amenajari
Tipul jobului
full-time
Salariu
21002100 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
26 Jan
Constructii- Germania
0 Strainatate Germania

Companii mari industriale si navale din Germania si Olanda selecteaza urgent lucratori in domeniul constructiilor specialisti pe urmatoarele posturi: - electricieni in domeniul industrial si naval; - montatori in otel; - instalatori (de apa si canal, de conducte industriale); - sudori; - constructori de nave.

Se lucreaza pe diferite proiecte industriale (centrale electrice, fabrici, centre industriale, aeroporturi, proiecte in sectorul petrochimic, navale si off-shore) Avantaje: - Lucru in centre comerciale/ birouri/ blocuri de apartamente - cadre de otel si beton; - Castigul va fi intre 1800- 2100 Euro/luna NET; - Se lucreaza intre 45- 50 ore/saptamana; - Se lucreaza in ture de 6 saptamani, a 7-a acasa; - Transportul din tara in care se lucreaza si Romania: angajatorul plateste 0.19 eur/km pentru distante mai mari de 25 km; - Cazarea platita de angajator; - Alocatie pentru cazare: 20 eur/zi lucrata, in cazul in care angajatul refuza cazarea oferita de angajator; - VCA (Curs citeste mai mult
Companie
EUROPRORECRUIT SRL
Categoria jobului
Constructii / Amenajari Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job