Joburi lacatusi constructii navale

Cauta in 2 locuri de munca lacatusi constructii navale in 2015

07May
06 May
Angajam si calificam sudori CO2 si lacatusi constructii navale.
Mangalia

SC El Energy Nav SRL din localitatea Mangalia angajeaza si califica la locul de munca urmatoarele categorii de meserii: sudori CO2 si lacatusi constructii navale. Oferim cazare si masa de pranz. Cursurile se tin la Grup Scolar Ion Banescu Mangalia. Pentru inscrieri va rugam sa ne contactati la numerul de telefon sau la adresa de email. .

SC El Energy Nav SRL din localitatea Mangalia angajeaza si califica la locul de munca urmatoarele categorii de meserii: sudori CO2 si lacatusi constructii navale. Oferim cazare si masa de pranz. Cursurile se tin la Grup Scolar Ion Banescu Mangalia. Pentru inscrieri va rugam sa ne contactati la numerul de telefon sau la adresa de email.
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
06 May
Caut muncitori cu experienta in constructii navale
Mangalia

Angajez urgent sudori si lacatusi specializati si cu experienta in constructii nave. Salarizarea 10-12 ron/ora.Program de lucru 8-10ore/zi Locul de munca DMHI MangaliaȘ Ofer cazare(pentru cei din afara judetului)si o masa pe zi la cantina santierului. .

Angajez urgent sudori si lacatusi specializati si cu experienta in constructii nave. Salarizarea 10-12 ron/ora.Program de lucru 8-10ore/zi Locul de munca DMHI MangaliaȘ Ofer cazare(pentru cei din afara judetului)si o masa pe zi la cantina santierului.
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Salariu
312 ron
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
07May