Joburi kaufland militari

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru kaufland militari dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu kaufland militari
30 Jan
RESPOSABIL MAGAZIN COLONNA FASHION HOUSE OUTLET MILITARI
Bucuresti

Criterii de selectie  Peste 1 an experienta in Confectii / Design vestimentar, Administrativ / Logistica Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal Vino in echipa Colonna! Echipa Colonna din cadrul complexului Fashion House Militari doreste sa i te alaturi! Candidatul ideal:Persoana selectata va fi responsabila cu organizarea, coordonarea, supervizarea si analiza activitatiilor desfasurate in magazin, in vederea indeplinirii tuturor obiectivelor in concordanta cu politicile comerciale si strategiile generale ale companiei. Descrierea jobului Responsabilitati: - consilierea clientilor in alegerea produselor, receptia marfii si aranjarea acesteia, pastrarea standardelor de imagine si calitate a serviciilor conform politicilor firmei; - coordonarea echipei din subordine, evaluarea si citeste mai mult
Companie
Olimpia Star Imobiliare S.R.L.
Categoria jobului
Administrativ / Logistica Confectii / Design vestimentar Logistica Industrie usoara Administratie Grafica
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
27 Jan
Vanzatoare-magazinul Gatta- Fashion House Outlet Militari - Bucuresti
Bucuresti

Candidatul ideal Persoana comunicativa, dinamica, prezentabila, capabila sa faca parte dintr-o echipa tanara, de succes.Experienta ca vanzatoare, reprezinta un avantaj.

Studii : minim diploma de Bacalaureat Descrierea jobului Magazinul Gatta situat in Centrul Comercial Fahion House Outlet Militari - A1,km13Magazinul comercializeaza ciorapi de dama marca Gatta, lenjerie intima si pijamale marca Gatta si Pompea.Atributiuni :- Deserveste clientii, prezinta produsele din magazin.Oferta (bonusuri, beneficii):- Venitul lunar este format din salar fix plus comision. Descrierea companiei   In Romania, produsele Gatta sunt distribuite in exclusivitate de catre Mondorom Srl. inca din anul 2000 prin intermediul retelei proprii de magazine Gatta si al retelei de distributie en-gross.  Reteaua de magazine Gatta este in momentul de fata in plina dezvoltare,avand 24 de magazine situate preponderent in Centre Comerciale .
Companie
Mondorom Srl
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
26 Jan
BONA, zona Militari
Romania BUCURESTI

Titlu: BONA, zona Militari Status: Activat Locuri disponibile: 1 Tara: Romania Orase: BUCURESTI Tip job: Full time Domeniu: Servicii - Au Pair / Babysitter / Ingrijire Nivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior Descriere: Agentie de recrutare si plasare personal, angajam BONA pentru familie deosebita din cartierul Militari, sector 6.

Varsta copil: 1 lunaProgram de lucru full-time: 10 ore/ zi de Luni pana Vineri.Salariul oferit: 2000 Lei Cerinte: Cerinte post:Experienta anterioara (prezentarea referintelor), nivel de studii medii, persoana nefumatoare, comunicativa, interesata de o colaborare pe termen lung.Programari interviu la numerele de telefon indicate sau trimite CV. Tip promovare: Standard Salariu: 2000 RON Cazare gratuita: Nu Masa gratuita: Nu Transport platit: Nu Data expirarii: 03-02-2016 Experienta minima: Nivel minim de studii: Limba straina: Limba CV: Provider-ul de job: PROFILES RECRUITMENT Mini interviu online Detalii job BONA, zona Militari: citeste mai mult
Companie
PROFILES RECRUITMENT
Categoria jobului
Servicii - Au Pair / Babysitter / Ingrijire Ingrijire copil Service
Tipul jobului
full-time
Salariu
5002000 ron
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
24 Jan
Consultant Vanzari - FASHION HOUSE OUTLET MILITARI
A1 km13, Domnesti, Judetul Ilfov, Romania;CALEA RAHOVEI 266-268, Bucuresti, Municipiul Bucuresti, Romania

Descriere Job: Ofera consultanta si informeaza intr-un mod profesionist clientii despre produsele si serviciile magazinului. Se asigura ca produsele noastre sunt expuse si clientii au acces la ele fara a intampina dificultati. Incaseaza contravaloarea produselor.

Cerinte Job: Atitudine orientata spre client, spirit proactiv, abilitati de comunicare dezvoltate; Detine capacitatea de a lucra in echipa si de a oferi seriozitate, loialitate si atitudine pozitiva atat clientilor cat si echipei din care face parte; Atentie la detalii, bune abilitati de organizare. Beneficii: Salariu fix + bonusuri. Descriere companiei: Ono Quality Sunglasses reprezinta readaptarea magazinelor clasice de ochelari de soare, atat prin amplasarea intr-un loc foarte usor de gasit, cat si prin modul elegant de prezentare, ce transforma experienta de cumparare intr-una remarcabila.Amplasat in cadrul FASHION HOUSE OUTLET MILITARI, Ono Quality Sunglasses, ofera vizitatorilor posibilitatea de a proba ochelari citeste mai mult
Sursa jobului
www.bestjobs.ro
Aplica la job Detalii job
02 Feb
Operator vanzari prin telefon - langa Carrefour Militari
Bucuresti Ilfov

Candidatul ideal Persoana dinamica, dornica de afirmare intr-un colectiv tanar cu foarte bune abilitati de comunicare si negociere, nefumatoare, serioasa, cu cunostinte de operare PC. Descrierea jobului - Preluare comenzilor de la clientii din portofoliu.- Efectuarea programarilor la plata si urmarirea platilor.- Rezolvarea plangerilor transmise de clientii din portofoliu.

- Realizarea targetului lunar - Pachet salarial motivant. Salariul se discuta la interviu. Descrierea companiei Domeniu de activitate: Productie alimente suplimente nutritive si remedii naturiste, distributie produse naturale,produse alimentare, fitoterapeutice, cosmetice si parafarmaceutice.Grupul de nostru de firme este unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori de produse naturale si remedii din Romania, avand productie proprie si distribuind activ pe mai mult de 7000 de produse pe tot teritoriul Romaniei.Echipa este tanara, dinamica, entuziasta, inregistrand un ritm de crestere sustinut in ultimii ani, citeste mai mult
Companie
CONFIDENTIAL
Categoria jobului
Marketing Relatii clienti / Call center Telecomunicatii Vanzari Vanzari Telecomunicatii Call center Marketing
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
08Feb
29 Jan
ASISTENT VANZARI JYSK in Bucuresti Militari
Bucuresti

De ce sa ni te alaturi?JYSK este o companie foarte puternica pe piata din Europa, avand stabilitate financiara, si care aprecieaza si recompenseaza efortul si rezultatele obtinute in vanzari. Clientii nostri aprecieaza serviciile competente oferite, cat si ofertele excelente. Ca si asistent de vanzari, tu esti persoana potrivita pentru a i le oferi clientului.

Ce vei face in fiecare zi?• Tu esti legatura noastra cu clientii si ii intampini mereu cu zambetul pe fata• Saluti intotdeauna si arati interes fata de nevoile clientilor•Scanezi corect si rapid produsele clientilor•Incasezi banii pe aceste produse asigurandu-te intotdeauna ca ai lucrat corect.• Promovezi produsele noastre, avand grija ca acestea sa fie intotdeauna disponibile, cu preturile corect afisate, crescand astfel vanzarile si satisfactia clientilor• Esti un membru important al unei echipe mereu in miscare, si te implici intr-o multitudine de activitati, de la primire marfa pana la curatenie si aranjarea citeste mai mult
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
07 Feb
AGENT IMOBILIAR zona Drumul Taberei-Militari,comision 50 %,laptop,tel!
Bucuresti, Sectorul 6

Agentie imobiliara cu sediul in DRUMUL TABEREI,angajeaza agenti imobiliari pentru zona DRUMUL TABEREI SI MILITARI,birou,laptop individual,telefon,comision 50 % la tranzactie !!

Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
05 Feb
Bona copil 5 luni zona Militari 9 ore 1600 lei
Bucuresti, Sectorul 6

Cautam bona pentru copil 5 luni zona Militari sector 6. Experienta, nefumatoare, activa, dinamica, educate. Program 9 ore/zi, salariul 1600 lei .

Cautam bona pentru copil 5 luni zona Militari sector 6. Experienta, nefumatoare, activa, dinamica, educate. Program 9 ore/zi, salariul 1600 lei
Categoria jobului
BabySitter Ingrijire copil
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
03 Feb
Agent vanzari Inmedio Kaufland
Focsani

Angajam agent vanzari la magazinul Inmedio din incinta Kaufland. Cerinte: persoana dinamica ,punctuala bune abilitati de comunicare si recomandare serioasa ,usor de integrat intr-o echipa Beneficii: salariu bonusuri .

Angajam agent vanzari la magazinul Inmedio din incinta Kaufland. Cerinte: persoana dinamica ,punctuala bune abilitati de comunicare si recomandare serioasa ,usor de integrat intr-o echipa Beneficii: salariu bonusuri
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
07 Feb
Operator inventar pt depozit marfuri din zona Militari
Bucuresti, Sectorul 1

Operator inventar pt depozit marfuri din zona Militari.Preferabil persoana care a lucrat in depozite en gross sau cu experienta in inventariere marfuri,stocuri.Cunostinte pc,office excell.Salariu 1200 lei,program l-v,8 ore,cm. .

Operator inventar pt depozit marfuri din zona Militari.Preferabil persoana care a lucrat in depozite en gross sau cu experienta in inventariere marfuri,stocuri.Cunostinte pc,office excell.Salariu 1200 lei,program l-v,8 ore,cm.
Categoria jobului
Contabilitate / Administratie Finante Administratie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job