Joburi constructii

Cauta in 647 locuri de munca constructii in 2014

Filtre suplimentare
22 Nov

Muncitori acoperisuri Suedia

-STRAINATATE-, -TOATE ORASELE-, BUCURESTIStrainatate Suedia

Companie de constructii din Suedia selecteaza MUNCITORI cu experienta pentru acoperisuri. Salariu de 1200 Euro net/luna si multiple avantaje. Plecare rapida! Responsbilitatile principale: - eliminare de placi vechi; - reinnoire sau inlocuire a structurii vechi; - inlocuire de tigle noi; - izolarea termica a acoperisurilor etc. Se ofera: - Salariu de 1200 Euro net/luna; - Contract pe 6 luni cu.

Companie: NetJobs

Jobul Muncitori acoperisuri Suedia este incadrat in categoria Constructii/Amenajari full-time Salar:1200 euro

Locul de munca Muncitori acoperisuri Suedia a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
22 Nov

Asistent Coordonator / Inginer Rezident

Ramnicu Valcea

in supervizarea lucrarilor de constructii la sistemul de management al deseurilor din judetul Valcea (Rm. Valcea, Dragasani, Calimanesti, Raureni, Brezoi): - verifica documentele inaintate spre avizare de catre Antreprenor, - participa la sedintele saptamanale, - elaboreaza rapoarte saptamanale si lunare de progres, - suplineste Liderul de Echipa in absenta acestuia.- absolvent de studii.

Companie: NetJobs

Jobul Asistent Coordonator / Inginer Rezident este incadrat in categoria Constructii/Amenajari, Consultanta

Locul de munca Asistent Coordonator / Inginer Rezident a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
22 Nov

Muncitori -instalatori

Bucuresti

Rotary Constructii angajeaza urgent muncitori necalificati si instalatori apa canal pentru proiect zona Buftea. pentru instalatori experienta minim 2 ani in apa si canal Rotary Constructii angajeaza urgent muncitori necalificati si instalatori apa canal pentru proiect zona Buftea. pentru instalatori experienta minim 2 ani in apa si canal Cerinte: Rotary Constructii angajeaza urgent muncitori.

Companie: Rotary Constructii

Jobul Muncitori -instalatori este incadrat in categoria Constructii / Amenajari full-time Salar:2000 ron

Locul de munca Muncitori -instalatori a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
24Nov
24 Nov

Inginer topograf - sef echipa

Toate orasele

Facultate, Entry-level ManagementDetalii Companie:360 Construct a fost infiintat in anul 2013, activand pe piata in domeniul constructiilor industriale si civile. Principalul obiect de activitate este montajul de structuri prefabricate din beton armat si beton precomprimat. .

Companie: 360 Construct

Jobul Inginer topograf - sef echipa este incadrat in categoria Constructii/Imobiliare project-based

Locul de munca Inginer topograf - sef echipa a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
22 Nov

Etancheur ANDndash; Izolator

Franta

Responsabilitati: - realizare de hidroizolatii cu membrana bituminoasa - executa procedeul de lipire cu ajutorul unui aparat care functioneaza cu gaz - experienta minim 3 ani in domeniu - limba franceza mediu/ avansat - cunoasterea procedeului de lipire al izolatieiDetalii Companie:ATT Interim este o companie in plina dezvoltare pe piata serviciilor profesionale de resurse umane din.

Companie: NetJobs

Jobul Etancheur ANDndash; Izolator este incadrat in categoria Constructii/Amenajari, Inginerie, Metalurgie/Industrie miniera, Prelucrarea lemnului, Productie si confectionare, Proiectare civila, Reparatii

Locul de munca Etancheur ANDndash; Izolator a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
22 Nov

Muncitori necalificati

Cluj-Napoca

Se cere: -cunostinte minime in domeniul instalatiilor de ventilatie si climatizare -seriozitate,implicare,lucru in echipa -disponibilitate la deplasari si munca pe santier -experienta A in domeniu (constituie avantaj) -permis de conducere categoria B (constituie avantaj) AsteptamA  CV-urile dvs cu poza. .

Companie: Climavent Construct

Jobul Muncitori necalificati este incadrat in categoria Constructii / Instalatii full-time

Locul de munca Muncitori necalificati a fost preluat de pe www.locuridemuncacluj.net
Aplica la job
23 Nov

Amenajari interioare

Berlin

Contractele de munca pe constructii- amenajari interioare sunt cele mai numeroase in timpul iernii, astfel avand posibilitatea sa munciti strict pe calificarea sau experienta dvs. Rezerva-ti un loc de munca si noi iti garantam succesul tau, se munceste intens cu salarii mari si ore suplimentare dublu platite, pentru ca sunt date limita de terminare a lucrarilor. Cerinte:Se cauta muncitori.

Companie: Locuri de munca in UE

Jobul Amenajari interioare este incadrat in categoria Constructii / Amenajari full-time

Locul de munca Amenajari interioare a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
21 Nov

Diriginte de santier 5/7

Alba Iulia, Blaj, Abrud etc.

anului 2015, apoi periodic 2-3 zile/luna timp de 2 ani.Cerinte:Detinerea autorizatiei de diriginte de santier pentru unul dintre domeniile: - 5.2 Lucrari hidrotehnice-categoria de importanta C sau - 7 Lucrari de imbunatatiri funciare.Compensatii:-Detalii Companie:Companie de proiectare si consultanta in domeniile: constructii civile, infrastructura de mediu si transporturi. .

Companie: Proiect Consulting SRL

Jobul Diriginte de santier 5/7 este incadrat in categoria Constructii / Amenajari Salar:2500 ron

Locul de munca Diriginte de santier 5/7 a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
21 Nov

Electrician autorizat Gr IIB

BUCURESTI

joasa tensiune, electrician in constructii si reparatii; experienta de lucru de cel putin 3 ani in acest domeniu; autorizare ANRE gr. IIB; carnet de conducere categoria B, C; adeverinta apt pentru lucrul la inaltime; cunostinte PC: MsWord, MsExcel, Outlook si cunostinte de baza AutoCAD; Responsabilitati Printre principalele sarcini si responsabilitati: realizare scheme monofilare; dimensionarea.

Companie: Electromagnetica

Jobul Electrician autorizat Gr IIB este incadrat in categoria Constructii Imobiliare - Real Estate Inginerie full-time

Locul de munca Electrician autorizat Gr IIB a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
20 Nov

Angajam Sudor

Franta

sa imbine partile diferitelor constructii din metal sau aliaje de metal cu sudura prin diferite procedee, - sa finiseze partile sudate, sa le curete si sa le testeze calitatea - autorizatie (sudura: fier, aluminiu, inox, cupru etc.) - experienta in domeniu de minim 3 ani - cunostinte de limba franceza la nivel conversational / mediu/avansatDetalii Companie:ATT Interim este o companie in.

Companie: NetJobs

Jobul Angajam Sudor este incadrat in categoria Constructii/Amenajari, Industrie usoara, Ind. de masini/Echipamente, Instalatii, Metalurgie/Industrie miniera, Productie si confectionare, Tehnologie

Locul de munca Angajam Sudor a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job

Au fost gasite 647 locuri de munca constructii , afisate in 65 pagini.