Joburi joburi de vara pentru elevi

Cauta in 3 locuri de munca joburi de vara pentru elevi in 2016

31 Jan
Joburi in aeroport - Olanda
Bucuresti Strainatate Olanda

Loc de munca la aeroport in Olanda.Vorbesti engleza Doresti un job pe timp de vara Cei care detin carnet de conducere au avantaj.Locul de munca este valabil pentru persoane pana in 35 ani.Oferta este pentru o perioada determinata din luna aprilie pana in luna septembrie. Trasportul dus intors si cazarea este oferita de catre companie.

Pentru mai multe detalii : Tel : 31684381128Email : Din poza de la status.Whatsapp : 31684381128
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
01 Feb
Account manager regional
Bucuresti Cluj-Napoca Iasi Timisoara

Criterii de selectie  Cunostinte de limba Engleza Peste 6 luni experienta in Educatie / Training / Arte, Turism / Hotel staff, Vanzari Ce reprezinta criteriile de selectie? Aceste criterii sunt considerate esentiale in procesul de selectie de catre angajator. Inainte de a aplica, verifica CV-ul si asigura-te ca indeplinesti toate aceste criterii.

Candidatul ideal Candidatul ideal este:- persoana ambitioasa- sa fie o persoana optimista,- cu experienta in lucrul cu oamenii si experienta in vanzari,- interesata in educatie,- sa iubeasca copiii Reprezinta un avantaj posibilitatea folosirii autoturismului propriu in interes de serviciu . Descrierea jobului Responsabilitati:- prospectare piata- aducere de clienti noi- incheiere contracte- participare targ-uri- prezentari la grupuri de elevi- insotire grupuri de elevi in taberele din strainatateBeneficii:- salariu fix + comision vanzari foarte avantajos,- laptop,- telefon,- mediu de lucru fara stres- posibilitati de calatorie in citeste mai mult
Companie
International Summer Schools Education
Categoria jobului
Educatie / Training / Arte Turism / Hotel staff Vanzari Vanzari Hoteluri Training
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ejobs.ro
Aplica la job Detalii job
23 Jan
Hoteluri/baruri din grecia cauta personal
Strainatate Grecia

Loc de munca Cu norma intreaga. Hoteluri/Restaurante/Cafe-Baruri din diverse statiuni grecesti (Samos, Rhodos, Paxi, Creta, Kos, Corfu, Karphatos) selecteaza personal pentru sezonul estival. Printre posturile vacante se numara joburi de: Ospatari/Ospatarite, Barmani, Personal mentenanta, Cameriste, Ajutoare bucatarie, Receptioneri.

Salariile sunt cuprinse intre 600-900 EUR/luna, in functie de post. Program de lucru: 8-10 ore/zi; 5-6 zile/saptamana, 1-2 zile libere/luna, in functie de post. Aplica la aceasta oferta de munca si vei beneficia de: - contract legal de munca; - salarii cuprinse intre: 600-900 EURO/luna, in functie de post; - cazarea si masa GRATUITE. Sezonul estival nu inseamna doar distractie, vacanta, carnaval sau plaja. Vara aceasta iti aducem locuri de munca foarte bine platite. SE CERE: - se cer cunostinte de limba engleza la nivel mediu/bun; - candidatii care cunosc limba citeste mai mult
Companie
JobsAlert.ro
Tipul jobului
full-time
Salariu
18752500 usd
Sursa jobului
www.jobsalert.ro
Aplica la job Detalii job
06Feb