Joburi joburi de vara pentru elevi

Cauta in 10 locuri de munca joburi de vara pentru elevi in 2014

14 Nov

Joburi sezoniere in grecia pentru studenti

Strainatate Grecia

bani pe perioada vacantei de vara? Iti place sa calatoresti? Cu ajutorul nostru poti alege un job in Grecia, te poti bucura de litoral si poti strange si bani. Selectam Studenti pentru urmatoarele posturi in statiuni turistice din Grecia: Cameriste, Ospatari/te, Spalator rufe, Asistenti de ospatari/te, Soferi, Asistenti de vanzari, Spalator de vase, Ajutoare in bucatarie. Locurile de munca.

Companie: JobsAlert.ro

full-time

Locul de munca Joburi sezoniere in grecia pentru studenti a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
05 Nov

Joburi in SUA

NYC, NJ, Atlantic City, San Francisco,Cicago, Florida Strainatate SUA

merge pe perioada vacantei de vara sa munceasca si sa calatoreasca in Statele Unite ale Americii. AVANTAJELE WORK AND TRAVEL SUA Studentii: ? dobandesc experienta de lucru intr-un mediu cultural international, ? viziteaza orice obiectiv turistic ? isi perfectioneza limba engleza ? au ocazia sa intre in contact cu persoane din diverse medii culturale ?alte motive te lasam.

Companie: Zip International

Jobul Joburi in SUA este incadrat in categoria Studenti sezonier

Locul de munca Joburi in SUA a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
13 Nov

Job-uri pentru dansatoare in Creta

Grecia Creta

destinatii pe timp de vara si nu numai, salariu de 70 Euro pe zi, privat dance 40 la suta, comision de 30 la suta din totalul consumatiilor, cazare gratuita, castigul lunar variaza intre 1800 si 5500 Euro. Varsta minim 18 ani, aspect fizic placut, minim de engleza. Oferta completa o gasiti pe site. Daca sunteti interesata ne puteti contacta pe e-mail sau mobil sau puteti trimite CV si.

Jobul Job-uri pentru dansatoare in Creta este incadrat in categoria Dansator/Animator/Entertainment full-time Salar:70 euro

Locul de munca Job-uri pentru dansatoare in Creta a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
05 Nov

Posturi vacante in spa de lux - qatar!

Strainatate

vacanta, carnaval sau plaja. Vara aceasta iti aducem locuri de munca foarte bine platite. Alte cerinte: - limba engleza la nivel bun - experienta relevanta in domeniu - abilitatea de a lucra sub presiune - bune aptitudini organizatorice - bune abilitati de comunicare - atentie la detalii - abilitati de vanzare - persoana prietenoasa, cu o personalitate placuta, simt al umorului - stare de.

Companie: JobsAlert.ro

full-time

Locul de munca Posturi vacante in spa de lux - qatar! a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
24Nov
05 Nov

Fara comision! SPA DE LUX din QATAR selecteaza PERSONAL. Salarii foarte bune!

Qatar

vacanta, carnaval sau plaja. Vara aceasta iti aducem locuri de munca foarte bine platite.Alte cerinte: - limba engleza la nivel bun - experienta relevanta in domeniu - abilitatea de a lucra sub presiune - bune aptitudini organizatorice - bune abilitati de comunicare - atentie la detalii - abilitati de vanzare - persoana prietenoasa, cu o personalitate placuta, simt al umorului - stare de.

Companie: NetJobs

Jobul Fara comision! SPA DE LUX din QATAR selecteaza PERSONAL. Salarii foarte bune! este incadrat in categoria Administrativ, ALTELE, Consultanta, Intretinere/Infrumusetare, Publicitate/PR, Serviciu clienti, Turism/Hoteluri full-time Salar:1500 euro

Locul de munca Fara comision! SPA DE LUX din QATAR selecteaza PERSONAL. Salarii foarte bune! a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
07 Nov

Posturi SPA DE LUX -QATAR

Qatar

vacanta, carnaval sau plaja. Vara aceasta iti aducem locuri de munca foarte bine platite.Cerinte:Alte cerinte: - limba engleza la nivel bun - experienta relevanta in domeniu - abilitatea de a lucra sub presiune - bune aptitudini organizatorice - bune abilitati de comunicare - atentie la detalii - abilitati de vanzare - persoana prietenoasa, cu o personalitate placuta, simt al.

Companie: Banca de joburi

Jobul Posturi SPA DE LUX -QATAR este incadrat in categoria Servicii Infrumusetare full-time

Locul de munca Posturi SPA DE LUX -QATAR a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
05 Nov

Personal salon spa de lux - qatar! comision 0

Strainatate

- abilitatea de a lucra sub presiune - bune aptitudini organizatorice - bune abilitati de comunicare - atentie la detalii - abilitati de vanzare Vara aceasta iti aducem locuri de munca foarte bine platite in Qatar fara comision de mediere! Tarif de procesare dosar: 550 lei (se plateste la inscriere).Compensatii:650-1500 EURDetalii Companie:Locuri de munca in strainatate .

Companie: JobsAlert.ro

full-time

Locul de munca Personal salon spa de lux - qatar! comision 0 a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
18 Nov

Work and Travel HoReCa SUA

S.U.A. Strainatate SUA

mai bune joburi!!! *Inscrie-te pana la sfarsitul lunii septembrie si beneficiaza de taxele de inscriere si program ale sezonului 2014! Prin intermediul acestui program, studentii care urmeaza cursurile de zi ale unei facultati de stat sau particulare acreditate, pot merge pe perioada vacantei de vara sa munceasca si sa calatoreasca in Statele Unite ale Americii. .

Jobul Work and Travel HoReCa SUA este incadrat in categoria Hoteluri/Turism full-time

Locul de munca Work and Travel HoReCa SUA a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
13 Nov

Work and Travel SUA

S.U.A. Strainatate SUA

mai bune joburi!!! *Inscrie-te pana la sfarsitul lunii septembrie si beneficiaza de taxele de inscriere si program ale sezonului 2014! Prin intermediul acestui program, studentii care urmeaza cursurile de zi ale unei facultati de stat sau particulare acreditate, pot merge pe perioada vacantei de vara sa munceasca si sa calatoreasca in Statele Unite ale Americii. .

Jobul Work and Travel SUA este incadrat in categoria Hoteluri/Turism full-time

Locul de munca Work and Travel SUA a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
05 Nov

Personal SPA in QATAR

Qatar

- abilitati de vanzare Vara aceasta iti aducem locuri de munca foarte bine platite in Qatar fara comision de mediere! Tarif de procesare dosar: 550 lei (se plateste la inscriere).Compensatii:Cazare gratuita, Transport platit, AsigurareDetalii Companie:Agentia de recrutare si plasare forta de munca care iti ofera cele mai numeroase locuri de munca in strainatate! EURO STAFF.

Companie: Euro Staff Solution

Jobul Personal SPA in QATAR este incadrat in categoria Servicii Infrumusetare full-time

Locul de munca Personal SPA in QATAR a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job