Joburi urgent in italia

Cauta in 30 locuri de munca urgent in italia in 2014

05 Nov

Urgent ulu mantenenta 8 ln in Italia si 4 luni Romania

Cluj-Napoca, Strainatate Italia Romania

Descrierea postului Selectam urgent cuplu intretinere si mantenenta Angajatorul pune la dispozitie un contract de munca pe o peroada de 6 luni cu posibilitate de prelungire pe timp indeterminat care respecta legile si drepturile muncitorului a statului Italia Programul de munca: 8 luni in Italia - Verona - Villa franca - 4 luni in Romania - Cluj-Napoca Obiectivul: permanenta nocturna -.

Companie: www.lavoro.it

Jobul Urgent ulu mantenenta 8 ln in Italia si 4 luni Romania este incadrat in categoria BabySitter / Menaj / Servicii curatenie, Constructii / Instalatii, Prestari servicii, Turism / Hotel staff, full-time

Locul de munca Urgent ulu mantenenta 8 ln in Italia si 4 luni Romania a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
06 Nov

URGENT!Joburi in Italia

Alexandria, Strainatate Italia

Descrierea companiei -- Descrierea postului Angajam urgent instalatori sanitar si gaz, pentru activitate pe santier. Se cere calificare si experienta minima de 3 ani pe o pozitie similara. Se asigura diurna saptamanala si cazare. Informatii suplimentare la 0742 646 298, 0732 998 527, 0743 578 048. Cerintele postului Calificare si experienta .

Companie: eov

Jobul URGENT!Joburi in Italia este incadrat in categoria Altele, full-time

Locul de munca URGENT!Joburi in Italia a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
18 Nov

Urgent! Infirmiera cu experienta pentru o casa de batrani...

Italia

Postat la: 18-11-2014 Responsabilitati La acest program se aplica promotia: "Plec acum, platesc dupa primul castig!" Pentru batrani, pana si lucrurile elementare (servirea mesei, imbracatul sau igiena personala) devin dificile odata cu trecerea timpului. In aceasta etapa intervenim noi. Daca ai o atitudine pozitiva, intelegatoare, responsabila si ai dorinta de a ajuta si de a fi amabil cu.

Companie: Europrorecruit SRL

Jobul Urgent! Infirmiera cu experienta pentru o casa de batrani... este incadrat in categoria Asistenta sociala full-time

Locul de munca Urgent! Infirmiera cu experienta pentru o casa de batrani... a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
22Nov
13 Nov

URGENT! INFIRMIERA pentru casa de batrani. 1000 Euro/luna.

Ravenna Italia

Candidatii pot alege optiunea de plata a taxelor de mediere din salariu. Atatia batrani ajung in azile, sau isi petrec ultimele zile prin spitale, fara sa realizam ca, oricat ar fi de in varsta sunt oameni, la fel ca si noi, cei mai tineri. Daca vrei si crezi ca poti face o schimbare in viata ta si a persoanelor in varsta, agentia noastra iti ofera solutia potrivita. Casa de batrani din.

Jobul URGENT! INFIRMIERA pentru casa de batrani. 1000 Euro/luna. este incadrat in categoria Ingrijire batrani/Asistenta sociala full-time Salar:1000 euro

Locul de munca URGENT! INFIRMIERA pentru casa de batrani. 1000 Euro/luna. a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
15 Nov

Stii italiana? hotel din trento cauta urgent camerista

Italia

Postat la: 14-11-2014 Responsabilitati Agentia noastra selecteaza o Camerista pentru a lucra in cadrul unui hotel din regiunea Trento, in nordul Italiei. Plecare rapida! Responsabilitati: - sa curete camerele si holurile hotelului; - sa curete si sa dezinfecteze baile; - sa schimbe asternuturile in camere, precum si alte activitati cerute de catre angajator. Program de lucru: 6.

Companie: BANCA DE JOBURI

Jobul Stii italiana? hotel din trento cauta urgent camerista este incadrat in categoria Alte domenii full-time

Locul de munca Stii italiana? hotel din trento cauta urgent camerista a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
15 Nov

Stii italiana? Hotel din Trento cauta urgent Camerista.

Trento Italia

Agentia noastra selecteaza o Camerista pentru a lucra in cadrul unui hotel din regiunea Trento, in nordul Italiei. Plecare rapida! Responsabilitati: - sa curete camerele si holurile hotelului; - sa curete si sa dezinfecteze baile; - sa schimbe asternuturile in camere, precum si alte activitati cerute de catre angajator. Program de lucru: 6 zile/saptamana, 10-12 ore/zi. Beneficii: - contract.

Jobul Stii italiana? Hotel din Trento cauta urgent Camerista. este incadrat in categoria Hoteluri/Turism full-time Salar:800 euro

Locul de munca Stii italiana? Hotel din Trento cauta urgent Camerista. a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job
03 Nov

Urgent! Infirmiere azil batrani Italia

ItaliaStrainatate Italia

La acest program se aplica promotia: ANDquot;Plec acum, platesc dupa primul castig!ANDquot; Azil privat de batrani din Italia, cauta Infirmiere cu experienta. Salariu de 700 Euro/luna. Plecare rapida! Responsabilitati: Asistarea si ingrijirea persoanelor batrane sau bolnave din cadrul structurii private unde sunt internate acestea. Program de lucru: 6 zile/saptamana, 10-12 ore/zi Beneficii:.

Companie: NetJobs

Jobul Urgent! Infirmiere azil batrani Italia este incadrat in categoria Asistenta sociala, Healthcare, Medicina/Stomatologie, Sanatate full-time Salar:700 euro

Locul de munca Urgent! Infirmiere azil batrani Italia a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
07 Nov

Urgent! Infirmiera cu experienta pentru o casa de batrani...

Italia

Postat la: 16-10-2014 Responsabilitati La acest program se aplica promotia: "Plec acum, platesc dupa primul castig!" Pentru batrani, pana si lucrurile elementare (servirea mesei, imbracatul sau igiena personala) devin dificile odata cu trecerea timpului. In aceasta etapa intervenim noi. Daca ai o atitudine pozitiva, intelegatoare, responsabila si ai dorinta de a ajuta si de a fi amabil cu.

Companie: Europrorecruit SRL

Jobul Urgent! Infirmiera cu experienta pentru o casa de batrani... este incadrat in categoria Asistenta sociala full-time

Locul de munca Urgent! Infirmiera cu experienta pentru o casa de batrani... a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
19 Nov

Ingrijire batrani / badante italia

Italia

de munca - Italia - Sardegna, URGENT Badante / Ingrijitoare Femei cu varsta intre 35 si 55 ani (asistente medicale, infirmiere, persoane care au mai lucrat sau vor sa lucreze ca badante) In momentul plecarii la munca, este obligatoriu ca persoana in cauza: - sa cunoasca limba italiana cel putin la nivelul A1-A2; - sa stie sa acorde primul ajutor unei persoane suferinde; - sa cunoasca modalitatea.

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:4000 ron

Locul de munca Ingrijire batrani / badante italia a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
19 Nov

Camerista hotel - italia. 800 euro/luna

Strainatate Italia

nordul Italiei, selecteaza urgent Camerista! Salariu de 800 Euro/luna. Principalele responsabilitati: - sa curete camerele din hotel, manual sau folosind echipament de curatenie; - sa curete baile; - sa schimbe asternuturile in camere; - sa calce, precum si alte activitati cerute de catre angajator. Program de lucru: 5-6 zile/saptamana, 10-12 ore/zi SE OFERA: - contract legal de munca pe.

Companie: JobsAlert.ro

full-time

Locul de munca Camerista hotel - italia. 800 euro/luna a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job

Au fost gasite 30 locuri de munca ( urgent ) in italia , afisate in 3 pagini.