Joburi sudori co2 in italia

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru sudori co2 in orasul italia dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu sudori co2 in orasul italia
03 Feb
Sudori tig - 141
Italia

Postat la: 02-02-2016 Responsabilitati SC – Agentie de recrutare si plasare personal, angajeaza pentru clientul sau din Italia, importanta companie din industria metalurgica, sudori cu experienta in procedeul de sudura TIG 141.

Responsabilitati principale ale postului de sudor:  realizarea sudurii tip TIG 141; Cerinte Cerinte job - experienta in sudura tip TIG 141; - experienta pe platforme de lucru din strainatate; - rigurozitate in respectarea regulilor si instructiunilor; - corectitudine, seriozitate; - bune abilitati de comunicare personala si abilitati organizatorice; - capacitatea de a lucra in echipa; Beneficii Oferite Oferta de angajare: - anagajarea se face cu contract de munca, norma intreaga, pe perioada determinata; - activitate in cadrul unei echipe formate din experti angajati cu experienta relevanta in domeniu; - posibilitatea de evolutie profesionala in cadrul organizatiei. Transmiterea candidaturilor Candidatii interesati pot trimite CV-ul la citeste mai mult
Companie
Confidential
Categoria jobului
Mentenanta / Instalatii Constructii Maintenance
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
08Feb
03 Feb
SUDORI TIG 141
Italia

SC – Agentie de recrutare si plasare personal, angajeaza pentru clientul sau din Italia, importanta companie din industria metalurgica, sudori cu experienta in procedeul de sudura TIG 141.

Responsabilitati principale ale postului de sudor: realizarea sudurii tip TIG 141; sudarea tubulaturilor de presiune din tabala de 1-1,5 mm (cazane, instalatii pentru industria alimentara); Alte informatii Oferta de angajare: - anagajarea se face cu contract de munca, norma intreaga, pe perioada determinata; - activitate in cadrul unei echipe formate din experti angajati cu experienta relevanta in domeniu; - posibilitatea de evolutie profesionala in cadrul organizatiei. Transmiterea candidaturilor Candidatii interesati pot trimite CV-ul. Numai candidatii selectati vor fi contactati. Toate candidaturile vor fi analizate cu obiectivitate si in deplina confidentialitate.
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
01 Feb
SUDOR ITALIA (MAG 135 si 136)
STRAINATATE Italia

SUDOR ITALIA (MAG 135 si 136) SC a€“ Agentie de munca si plasare personal, angajeaza pentru clientul sau din Italia, importanta companie din industria metalmecanica, sudori cu experinta in realizarea sudurii dupa procedeul MAG 135 si 136. Sunt vizate in special persoanele care au mai lucrat in zona San Giorgio di Nogaro sau Monfalcone - Italia.

Responsabilitati: realizarea sudurii dupa procedeul MAG 135 si 136 sudeaza subansamble si structuri metalice metalice de rezistenta Cerinte: experienta in sudura de tip MAG 135 si136 de minim 2 ani; abilitati de citire si utilizare a WPS (fisa tehnica de sudare); rigurozitate în respectarea regulilor şi instrucţiunilor; bune abilități de comunicare personală şi abilități organizatorice; Beneficii: angajarea se face cu contract de muncă cu normă întreagă; se ofera cazare si transport asigurat la locul de munca; activitate în cadrul unei echipe formate din experți din strainatate. citeste mai mult
Companie
SC POLARA S.R.L
Categoria jobului
Constructii/Sudor Constructii
Sursa jobului
www.workfinder.ro
Aplica la job Detalii job