Joburi rimini in italia

Cauta in 3 locuri de munca rimini in italia in 2015

28 Jun
Ospatari si cameriste in Italia
Resita Strainatate Italia

Recrutez personal,din judetele Caras Severin,Timis si Arad, pentru sezonul de vara 2015 in statiunile turistice din zona Ravenna Rimini,pentru a lucra in hoteluri de 3 si 4*,pe functiile de ospatari barmani,cameriste,Cerinte: Varsta 20 45 ani, Obligatoriu cunoasterea limbii italiene !!!Se ofera :cazare si masa,contract de munca.

Salariul este de aproximativ 800 1500 euro,in funtie de hotelul care face angajarea.Daca nu intruniti conditiile,va rog sa nu deranjati inutil !!! TEL: 0770 496 680
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
15001500 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
30 Jun
Dansatore,Hostess Italia-Milan
Milano Italia

Napoli este al treilea cel mai populat oras din Italia si cel mai mare oras din sudul tarii. Este situat pe marginea golfului ce ii poarta numele, iar cartierele sud-estice ale orasului urca pe versantii vulcanului Vezuviului.

Centrul istoric al orasului face parte din patrimoniul mondial Unesco din 1995; are o dispunere dreptunghiulara ?i a pastrat re?eaua de strazi stabilita de fondatorii ora?ului antic Neapolis. Cuprinde aproximativ 150 de biserici, 30 de muzee, palate, parcuri, monumente, fantani arteziene,situri arheologice. Destinatii romantice, rivierele, sunt sectoare de litoral amenajate pentru turism, cea mai importanta fiind Riviera Italiana, constand intr-un lant de statiuni balneo-maritime: San Remo, Diano Marina, Alassio, Nervi, Portofino, Santa Margherita Ligure, apoi rivierele napolitana situate in Golful Napoli: Amalfi, Sorrento, insulele Ischia si Capri, veneziana: Lido di Venezia, Riccione, Rimini, sarda aflandu-se in insula Sardinia, palermitana aflandu-se in zona citeste mai mult
Categoria jobului
Dansator/Animator/Entertainment Entertainment
Tipul jobului
part-time
Salariu
9090 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
20 Jun
Strungari si Frezori CNC Italia
Italia

Oferim locuri de munca pentru operatori CNC cu experienta pe freze si strung in Italia, zonele Rimini si Ancona ( Emiglia Romagna), in cadrul diferitelor fabrici de activeaza in industria prelucrarilor mecanice.

Anterior angajarii, oferim un program de pregatire (specializare) in limba italiana de 40 ore, GRATUITA: -desen tehnic , -tipuri de materiale folosite in prelucrarile mecanice -informatii despre fiecare masina CNC utilizata in procesele mecanice -importanta sanatatii si securitatii in munca. Angajarea se face cu contract de Italia pe o perioada nedeterminata, veti beneficia de toate avantajele acestui contract.
Categoria jobului
Industria metalurgica
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
07Jul