Joburi agricultura fara comision in italia

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru agricultura fara comision in orasul italia dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu agricultura fara comision in orasul italia
05 Nov
Agenti vanzari cosmetice in mall - Italia, Anglia - FARA COMISION! Toate orasele, Strainatate, Italia Anglia

Nu platesti nici un fel de comision sau taxa! Vei castiga intre 1200 – 2500 lire/euro pe luna! Pentru prima luna compania de cosmetice iti ofera o suma minima garantata de 600 lire/euro. Beneficiezi de training. Compania iti asigura cazarea in apartamente mobilate modern, complet utililate, cu cablu TV, internet si situate la distanta de mers pe jos de mall-ul unde vei lucra. Iti va deconta.

Companie: SC Head-Hunting SRL

Jobul Agenti vanzari cosmetice in mall - Italia, Anglia - FARA COMISION! este incadrat in categoria Altele, Asigurari / Intermedieri financiare, Relatii cu publicul, Saloane de infrumusetare, Vanzari / Comert, full-time

Locul de munca Agenti vanzari cosmetice in mall - Italia, Anglia - FARA COMISION! a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
15 Nov
Agenti vanzari cosmetice in mall, la stand - FARA COMISIO... Italia

vor fi contactati. Companie Confidential Posturi disponibile 10 Domeniu Alimentatie / Comert Alte domenii Customer service / call center Serviciu Clienti Vanzari Nivel experienta Fara experienta Sub 6 luni 1 - 2 ani 2 - 3 ani Tip contract Full-time Nivel studii Liceu Colegiu / Studii postliceale Facultate (in curs) Facultate (absolvent) Nivel salarial 1000 - 2000 Euro Tara Italia .

Companie: Confidential

Jobul Agenti vanzari cosmetice in mall, la stand - FARA COMISIO... este incadrat in categoria Alimentatie / Comert full-time

Locul de munca Agenti vanzari cosmetice in mall, la stand - FARA COMISIO... a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
10 Nov
Munca italia in agricultura Alt oras Italia

legale pe max 6 luni in agricultura ,ferma de animale ,fabrici si constructii.Salariul este de 1200 de euro.Varsta cuprinsa intre 18-55 de ani .Cazarea si transportul cu avionul sau autocarul asigurate ,300 de euro diurna pentru mancare sau 3 mese/zi . Pentru detalii sunati-ne de luni-vineri intre orele 8:30 -20:30 si sambata intre 09:00 -13:00 la numerele 0730974561, 0756571877,.

Companie: NetJobs

Jobul Munca italia in agricultura este incadrat in categoria ALTELE full-time

Locul de munca Munca italia in agricultura a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
03 Nov
Agricultura cules, rarit, sortat fructe si legume de sezon - Italia ItaliaStrainatate Italia

Personal pentru agricultura la rarit, cules, sortat legume-fructe Femei barbati si cupluri Varsta cuprinsa intre 18-48 ani Salariu 25 euro/zi la 6 ore lucrate Ore suplimentare intre 3-4 euro/ora dupa cele 6 ore lucrate Cazarea contra cost 120 euro pe luna din salariu Rarit si cules piersici .caise Cules cirese, rosii, struguri Perioada de lucru pana la 15 Ianuarie 2015 la fructele si.

Companie: NetJobs

Jobul Agricultura cules, rarit, sortat fructe si legume de sezon - Italia este incadrat in categoria Agricultura/Silvicultura, ALTELE full-time Salar:25 euro

Locul de munca Agricultura cules, rarit, sortat fructe si legume de sezon - Italia a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
21Nov
06 Nov
Agricultura Italia Bucuresti, Strainatate Italia

Descrierea companiei Firma de mediere Descrierea postului S.C CitizenJobs este o firma de mediere din Bucuresti inregistrata la I.T.M care se ocupa cu plasarea fortei de munca in strainatate. Cerintele postului S.C. CITIZEN JOBS recruteaza Urgent personal pentru munci agricole in Italia.Se cauta in special Femei dar sunt aceptate si cupluri, intre 18-50 de ani. Mai multe relatii la:.

Companie: S.C CitizenJobs S.R.L

Jobul Agricultura Italia este incadrat in categoria Agricultura / Silvicultura / Piscicultura, full-time

Locul de munca Agricultura Italia a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
20 Nov
Ingrijire batrani italia Strainatate Italia

se adreseaza atat persoanelor fara experienta, cat si persoanelor cu experienta in acest domeniu . Jobul Perfect recomanda programul “ Ingrijire batrani ITALIA " tuturor persoanelor interesate, chiar daca nu au calificare sau experienta. Este unul din cele mai accesibile programe din punct de vedere al pregatirii profesionale a candidatilor . PRINCIPALELE SOLICITARI ale acestor joburi sunt :.

Companie: JobsAlert.ro

full-time Salar:4000 ron

Locul de munca Ingrijire batrani italia a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
21 Nov
Ingrijire batrani Italia Italia

COSTUL PROGRAMULUI: - Comision agentie - In functie de momentul pe care il alegeti pentru plata acestui comision, alegeti una din variantele de mai jos care considerati ca va avantajeaza mai mult: VARIANTA 1: 270 EURO - Daca se plateste la momentul inscrierii, in urma sustinerii interviului si acceptarii in program. VARIANTA 2: 432 EURO - Daca se plateste din primul castig salarial. .

Companie: Euro Staff Solution

Jobul Ingrijire batrani Italia este incadrat in categoria Ingrijire batrani full-time

Locul de munca Ingrijire batrani Italia a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
18 Nov
Trupa dansatoare cabaret in Milano - Italia Full time Strainatate Italia

la masa.A A Permis de munca min 3 luni. Cazare si permis de munca asigurate. Nu este obligatoriu ptr inceput lb Italiana. Nu percepem comision dar cerem maxim de seriozitate. Mai multe detalii pe site-ul agentiei sau telefon. Compensatii:Cazare gratuita, AsigurareDetalii Companie:Agentie de impresariat artistic, avizata de Ministerul Culturii cu o experienta de peste 12 ani. .

Companie: Vision Nicom

Jobul Trupa dansatoare cabaret in Milano - Italia este incadrat in categoria Crewing / Casino / Entertainment Salar:70 euro

Locul de munca Trupa dansatoare cabaret in Milano - Italia a fost preluat de pe www.zoomjobs.ro
Aplica la job
20 Nov
Ingrijire batrani Italia Italia

se adreseaza atat persoanelor fara experienta, cat si persoanelor cu experienta in acest domeniu . Jobul Perfect recomanda programul “ Ingrijire batrani ITALIA " tuturor persoanelor interesate, chiar daca nu au calificare sau experienta. Este unul din cele mai accesibile programe din punct de vedere al pregatirii profesionale a candidatilor . PRINCIPALELE SOLICITARI ale acestor joburi sunt :.

Companie: TOP SERVICII SRL

Jobul Ingrijire batrani Italia este incadrat in categoria Asistenta sociala full-time

Locul de munca Ingrijire batrani Italia a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
18 Nov
Sofer Profesionist Italia

• transport national Italia si/sau international (Comunitatea Europeana). Informatii generale: • In momentul sosirii la sediul companiei de transport sunteti supus unui test de conducere care consta in parcarea tirului ,prinderea si desprinderea remorcii de cabina. • Costul deplasarii la locul de munca este suportat de dumneavoastra; • Nu se percepe comision; .

Jobul Sofer Profesionist este incadrat in categoria Transporturi full-time

Locul de munca Sofer Profesionist a fost preluat de pe www.tjobs.ro
Aplica la job