Joburi intretinere case de vacanta pt cupluri

Cauta in 3 locuri de munca intretinere case de vacanta pt cupluri in 2014

17 Nov

Curatenie/menajere

Masterhausen

priecep la curatenie zilnica, intretinere si generala. Se va lucra pentru case de vacanta, gradinite, scoli, spitale, banci. Nu se cer cunostinte de limba germana, echipa este formata din romaniCompensatii:Cazare gratuita, Masa gratuita, AsigurareDetalii Companie:Suntem o companie inovativa, acreditata, cu o vechime pe piata de 3 ani si o experienta de peste 6 ani in plasare forte de munca in.

Companie: Locuri de munca in UE

Jobul Curatenie/menajere este incadrat in categoria Intretinere / Curatenie full-time

Locul de munca Curatenie/menajere a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
05 Nov

Ajutor bucatarie

Mai multe locatii

- cazare cca. 200?/ Luna (la case de vacanta sau apartamente, depinde de fiecare filiala ) - o masa gratuita pe zi - valabil si pt cupluri - se lucreaza 8 ore pe zi in 3 schimburi Cerinte:- Limba germana la nivel conversational - cazier judiciar - limita de varsta 50 de ani - NU este nevoie de experienta - bani de drum si pentru alte cheltuieli pana la primul salariu.

Companie: RoLit Solutions

Jobul Ajutor bucatarie este incadrat in categoria Alimentatie / Comert full-time

Locul de munca Ajutor bucatarie a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
05 Nov

Muncitori - echipa experienta constructii lemn masiv/bustean

Toate orasele

! * constructii civile (case la rosu si case la cheie) si industriale (hale/structuri) ori parti ale acestora *case din lemn rotund necalibrat, case din lemn prelucrat, case din busteni, case pe structura de lemn cu lambriu sau osb, cabane, casute, foisoare, pergole * locuinte si cabane din lemn (busteni) * lucrari de invelitori, sarpante, terase la constructii Amenajari interioare: *.

Companie: Andranafab Cons Srl

Jobul Muncitori - echipa experienta constructii lemn masiv/bustean este incadrat in categoria Constructii/Imobiliare full-time Salar:9 euro

Locul de munca Muncitori - echipa experienta constructii lemn masiv/bustean a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job
23Nov