Joburi ingrijit de

Cauta in 83 locuri de munca ingrijit de in 2015

24 Jan
Bona la gemeni de 7 luni de ingrijit impreuna cu mamica
Cluj-Napoca

Agentia Azaleea selecteaza bona la baietei de 7 luni de ingrijit impreuna cu mamica. Program: 9.00-17.00, de Luni pana Vineri Cerinte: persoana organizata, nefumatoare, priceputa la copii, indiferent de varsta Oferta salariala atractiva si posibilitate de colaborare pe termen lung Detalii de Luni pana Vineri intre 9.00 si 16.00 la telefon 0748702741 sau office@consultantahr.ro.

Agentia Azaleea selecteaza bona la baietei de 7 luni de ingrijit impreuna cu mamica. Program: 9.00-17.00, de Luni pana Vineri Cerinte: persoana organizata, nefumatoare, priceputa la copii, indiferent de varsta Oferta salariala atractiva si posibilitate de colaborare pe termen lung Detalii de Luni pana Vineri intre 9.00 si 16.00 la telefon 0748702741 sau office@consultantahr.ro
Companie
Azaleea- ajutor acasa
Categoria jobului
Bona / Menajera / Infirmiera Medical Ingrijire copil Servicii curatenie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.locuridemuncacluj.net
Aplica la job Detalii job
17 Jan
Loc de munca pt Ingrijit Gospodarie
Alba Iulia,

Descrierea companiei ntem o companie de mediere a fortei de munca , cu o gama extinsa de servicii indreptata in mod special catre persoanele fizice aflate in cautarea unui loc de munca , precum si catre angajatorii interni si externi, oferindu-le forte de munca calificata in timp real .

Descrierea postului SC ACVILA CORPORATION SRL - o companie de plasare a fortei de munca va pune la dispozitie zilnic LOCURI DE MUNCA pe toata raza Judetului Alba. Pentru colaborare va asteptam la sediul nostru din Bulevardul Revolutiei Bloc A5(intre piata si mercur), Cetate - Alba Iulia. Pentru a va putea comunica detaliile suplimentare va rugam sa ne contactati la telefon :0766306957 O zi buna! Cerintele postului Fara experienta
Companie
Acvila Corporation
Categoria jobului
Altele Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
17 Jan
Loc de munca Ingrijit Persoane Germania
Alba Iulia, Strainatate Germania

Descrierea companiei ntem o companie de mediere a fortei de munca , cu o gama extinsa de servicii indreptata in mod special catre persoanele fizice aflate in cautarea unui loc de munca , precum si catre angajatorii interni si externi, oferindu-le forte de munca calificata in timp real . Descrierea postului Angajam ingrijitoare persoane varstnice in Germania. CERINTE: - Cunostinte de lb.

germana la nivel mediu (obligatoriu) - experienta minim 6 luni in domeniu. - varsta maxima 50 ani - seriozitate din partea candidatilor si punctualitate. Cazare si masa asigurata de catre angajator. Persoanele interesate pot trimite un CV cu poza atasata pe adresa de mail bussinesworkconsulting@yahoo.com , sau sunati la tel.0049-152-128-185-20 Cerintele postului Cunoscatoare limba germana
Companie
Acvila Corporation
Categoria jobului
Altele Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
25Jan
16 Jan
Familie cu 2 copii din Anglia selecteaza Bona. Castig de 150 Lire sterline/saptamana. Plecare rapida
AngliaStrainatate Anglia

La acest program se aplica promotia: ANDquot;Plec acum, platesc dupa primul castig!ANDquot;

Vrei sa lucrezi in Anglia? Banca de Joburi iti ofera solutia potrivita prin programele de ingrijire a copiilor la familii gazda din UK!

Selectam URGENT o Bona pentru a avea grija de cei 2 copii (unul de 2 ani si un nou-nascut) ai unei familii din UK, cu incepere imediata.

Bona trebuie sa fie de origine POLONEZA sau sa fie vorbitoare de limba poloneza.

Salariul este de 150 Lire sterline/saptamana.

Bona ocupa un loc important in viata unui copil, ca dovada foarte multi copii dezvolta emotii si sentimente foarte frumoase fata de persoana care i-a ingrijit pe toata perioada copilariei lor. Pe langa aprecierea parintilor, o bona indragita de copii este o persoana implinita atat din punct de vedere profesional, cat si emotional.

Grabeste-te sa te inscrii la aceasta oferta!

Responsabilitati:
- ingrijirea si supravegherea copiilor,
- menaj citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
ALTELE BabySitter/Menaj/Curatenie Educatie/Training Elevi/Studenti Ingrijire copil Training Servicii curatenie Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
16 Jan
Angajam consultant de recrutare personal
Cluj

Buna ziua,

Angajam persoana ( varsta cuprinsa intre 25- 30 ani) cu experienta pe domeniul recrutarii personal de ingrijire la domiciliu precum si pentru munca simpla de birou, este necesara limba germana nivel avansat scris si vorbit, pentru 30/ h pe saptamana.Mai mutle detalii:

Assistent Recruiting m/ w mit sehr gutem Deutsch

Zur Unterstutzung im Bereich Recruiting von Pflegekraften im Gesundheitsbereich sowie fur einfache Burotatigkeiten suchen wir eine/ n Assistenten/ in mit sehr gutem Deutsch fur 30 Stunden pro Woche:


Aufgaben:

- Gestaltung und Schaltung von Inseraten
- Terminvereinbarungen
- Bewerbungsgesprache fuhren
- Annahme von Telefonaten im Buro


Anforderungen:
- Studium oder abgeschlossene Ausbildung
- Praktische Erfahrung im Recruiting und bei Burotatigkeiten
- Punktlichkeit und Genauigkeit
- Strukturierte Arbeitsweise
- Freundliches und gepflegtes Auftreten
- citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Consultanta Resurse Umane Resurse umane Consultanta
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
17 Jan
Ingrijit copii in Germania
Arad, Strainatate Germania

Descrierea companiei -- Descrierea postului Joburi noi pentru femei cu varsta maxima de 45 ani, pentru menaj locuinte si ingrijit copii. Se cer cunostinte de limba germana, permis de conducere, cat. B si experienta cu copii. Se ofera cazare si salarii atractive. Locuri limitate, pentru detalii suna chiar acum la 0742 646 298, 0732 998 527, 0743 578 048.

Cerintele postului Cunostinte de limba germana, permis de conducere, cat.B
Companie
eov
Categoria jobului
Altele Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
16 Jan
Ingrijit batrani2014-2015
Toata Roamania

Locuri de munca vacante in domeniu ingrijirii varstnicilor pentru Germania. Se pot incheia contracte cu durata scurta intre 3-6 saptamani pe perioada sarbatorilor. Beneficiati de angajare legala, masa, cazare, transport dus-intors si asigurare medicala platite de angajator. Salar intre 800-1200 euro.

FARA COMISION!!!Cerinte:Necesita sa cunoasteti obligatoriu limba germana conversational si sa detineti cel putin 3 luni experienta in acest domeniu. Constitue avantaj permisul de conducere categoria B.Compensatii:Cazare gratuita, Masa gratuita, Transport platit, AsigurareDetalii Companie:Promedica24 a inceput activitatea in anul 2004 drept raspunsu la cererea de servicii medicale si de ingrijire crescuta, legata de procesul de imbatrinire a societatii din Europa de Vest. Oferim servicii medicale si de ingrijire pentru clienti individuali si pentru institutii in Germania si Polonia. Fiind o firma care se dezvolta dinamic, ne pregatim sa intram si pe alte piete.
Companie
Promedica24
Categoria jobului
Ingrijire batrani Ingrijire
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
17 Jan
Un job sigur la Ferme de animale Germania
Calarasi, Strainatate Germania

Descrierea companiei sibiu Descrierea postului Nu rata sansa de a pleca in strainatate . Noi locuri de munca la Ferme de animale ( ingrijit cai, vaci, porci, pasari) in Germania. Salariul este 1000 Euro/Luna. Cazare si masa asigurate. Detalii la 0755232321 sau 0720147828. Cerintele postului Nu rata sansa de a pleca in strainatate .

Noi locuri de munca la Ferme de animale ( ingrijit cai, vaci, porci, pasari) in Germania. Salariul este 1000 Euro/Luna. Cazare si masa asigurate. Detalii la 0755232321 sau 0720147828.
Companie
Projob
Categoria jobului
Altele Altele
Tipul jobului
full-time
Salariu
10001000 euro
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
09 Jan
Ingrijit batrani in Germania
Videle Strainatate Germania

Descrierea postului:Iti doresti un serviciu sigur si stabil in strainatate Noi te putem ajuta! Cautam urgent personal cu experienta la ingrijirea persoanelor varstnice. In acest domeniu se ofera salariu atractiv cuprins intre 1100 1300 euro/luna.

Daca ai intre 18 58 ani si ai minime cunostinte de limba germana/engleza/italiana ne poti contacta pentru a ti rezerva un loc de munca: 0747606063, 0762036721.  Cerinte:Iti doresti un serviciu sigur si stabil in strainatate? Noi te putem ajuta! Cautam urgent personal cu experienta la ingrijirea persoanelor varstnice. In acest domeniu se ofera salariu atractiv cuprins intre 1100-1300 euro/luna. Daca ai intre 18-58 ani si ai minime cunostinte de limba germana/engleza/italiana ne poti contacta pentru a-ti rezerva un loc de munca: 0747606063, 0762036721. Beneficii citeste mai mult
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
13001300 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
16 Jan
Operator casa de amanet si schimb valutar
BUCURESTI

Responsabilitati;efectueaza operatiuni de schimb valutar* intocmeste documentele specifice operatiunilor de schimb valutar * evalueaza bunurile clientilor oferite in vanzare sau amanet,Cerinte:Cautam persoane dinamice, serioase, punctuale, cu simtul responsabilitatii, studii medii sau superioare finalizate, aspect fizic ingrijit, competenANDamp;355;e minime de utilizare PC WINDOWS,

abilitaANDamp;355;i de comunicare, amabile ANDamp;351;i active, nu este necesara experienANDamp;355;a, se asigura pregatirea.Detalii Companie:Magazin online de cadouri pentru barbati www.myman.ro
Punem la dispozitia clientilor nostri o colectie de obiecte cu totul aparte, obiecte de decor care pun in valoare orice coltisor al casei sau biroului, obiecte care se pot constitui in cadouri inspirate pentru partenerii dvs. de afaceri.
Companie
NetJobs
Categoria jobului
ALTELE Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 83 locuri de munca ( ingrijit de ) , afisate in 9 pagini.