Joburi ingrijit copii

Cauta in 16 locuri de munca ingrijit copii in 2015

24 May
Ingrijit copii in Germania
Arad, Strainatate Germania

Descrierea companiei -- Descrierea postului Joburi noi pentru femei cu varsta maxima de 45 ani, pentru menaj locuinte si ingrijit copii. Se cer cunostinte de limba germana, permis de conducere, cat. B si experienta cu copii. Se ofera cazare si salarii atractive. Locuri limitate, pentru detalii suna chiar acum la 0742 646 298, 0732 998 527, 0743 578 048.

Cerintele postului Cunostinte de limba germana, permis de conducere, cat.B
Companie
eov
Categoria jobului
Altele Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
13 May
Ingrijit copii, batrani si menaj
Germania Berlin

Titlu: Ingrijit copii, batrani si menajStatus: ActivatLocuri disponibile: 30Tara: GermaniaOrase: BerlinTip post: Full time, SezonierDomeniu: Servicii - Au Pair / Babysitter / IngrijireNivel cariera: Incepator, IntermediarDescriere: Oferim posturi ocupabile imediat in aprilie si mai , la ingrijire copii, ingrijire batrani si cleaning pe Germania si Austria.

Pentru ingrijire copii si batrani responsabilitatea, atentia si rabdarea reprezinta un criteriu fundamental. Pentru aceste joburi cunoasterea unei limbi straine reprezinta o conditie necesara, standardul de cunoastere a germanei, englezei sau intaliana este conversational. In menaj pot sa opteze si barbati, se lucreaza la curatenie firme si nu trebuie pregatire ori limba. Ocupati un post in timp util astfel ca plecarea sa se efectueze imediat. Contact de L-V intre 09-17Cerinte: Pentru ingrijire copii si batrani responsabilitatea, atentia si rabdarea reprezinta un criteriu fundamental. Pentru aceste joburi cunoasterea unei limbi citeste mai mult
Companie
One Click For Jobs
Categoria jobului
Servicii - Au Pair / Babysitter / Ingrijire Ingrijire copil Service
Tipul jobului
full-time , sezonier
Salariu
13001300 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
22 May
Familie cu 2 copii din Anglia selecteaza Bona. Castig de 150 Lire sterline/saptamana. Plecare rapida
AngliaStrainatate Anglia

La acest program se aplica promotia: ANDquot;Plec acum, platesc dupa primul castig!ANDquot;

Vrei sa lucrezi in Anglia? Banca de Joburi iti ofera solutia potrivita prin programele de ingrijire a copiilor la familii gazda din UK!

Selectam URGENT o Bona pentru a avea grija de cei 2 copii (unul de 2 ani si un nou-nascut) ai unei familii din UK, cu incepere imediata.

Bona trebuie sa fie de origine POLONEZA sau sa fie vorbitoare de limba poloneza.

Salariul este de 150 Lire sterline/saptamana.

Bona ocupa un loc important in viata unui copil, ca dovada foarte multi copii dezvolta emotii si sentimente foarte frumoase fata de persoana care i-a ingrijit pe toata perioada copilariei lor. Pe langa aprecierea parintilor, o bona indragita de copii este o persoana implinita atat din punct de vedere profesional, cat si emotional.

Grabeste-te sa te inscrii la aceasta oferta!

Responsabilitati:
- ingrijirea si supravegherea copiilor,
- menaj citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
ALTELE BabySitter/Menaj/Curatenie Educatie/Training Elevi/Studenti Ingrijire copil Training Servicii curatenie Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
28May
26 May
Familie cu 3 copii din Anglia selecteaza BONA
Gloucestershire Anglia

La acest program se aplica promotia: "Plec acum, platesc dupa primul castig!" Bona ocupa un loc important in viata unui copil, ca dovada foarte multi copii dezvolta emotii si sentimente foarte frumoase fata de persoana care i-a ingrijit pe toata perioada copilariei lor. O familie cu 3 copii din Gloucestershire, Anglia, cauta Bona. Salariul este de 150 Lire sterline/saptamana.

Responsabilitati: Se va ocupa de ingrijirea si supravegherea copiilor, intretinerea curateniei in camera si la locul de joaca. Menaj usor. Program de lucru: 5 zile/saptamana Avantajele ofertei de munca: - Cazarea si masa asigurate GRATUIT in cadrul familiei gazda, avand astfel posibilitatea sa economisiti mai multi bani. Candidata va beneficia de propria casuta in gradina familiei, ce include un living, o bucatarie si baia. - Se castiga o remuneratie de 150 lire sterline/saptamana; - Sansa extraordinara de a va perfectiona nivelul limbii engleze, urmand cursuri de invatare/perfectionare la diverse institutii de citeste mai mult
Categoria jobului
Au Pair/Babysitter/Ingrijire copii Ingrijire copil
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
26 May
RECRUTAM BONA/MENAJERA - GRECIA
Grecia Ioannina

Titlu: RECRUTAM BONA/MENAJERA - GRECIAStatus: ActivatLocuri disponibile: 1Tara: GreciaOrase: IoanninaTip post: Full timeDomeniu: Servicii - Au Pair / Babysitter / IngrijireNivel cariera: Incepator, Intermediar, SeniorDescriere: Selectam Bona/Menajera pentru o familie cu 2 copii (gemeni de 4 ani) din regiunea Ioannina, Grecia. Castigul este de 700 Euro net/luna.

Responsabilitati: Ingrijirea si supravegherea copiilor. Menaj in casa.Program de lucru: 8-10 ore/zi, 1 zi libera/saptamanaBeneficii:- castig de 700 Euro/luna- cazarea si masa asigurate gratuit- plecare urgentaCerinte: Se cere:- limba engleza la nivel bun sau limba greaca la nivel bunExperienta in domeniu constituie avantaj la selectie.Documente necesare pentru inscriere:- CV limba engleza + poza cu zambet - 1 Fotografie tip pasaport- 1 Fotografie “Full Body”, marime 9/13, la tinuta office- Poze cu copii pe care i-a ingrijit/supravegheat anterior.- Copie pasaport / Copie C.I- Certificatul de nastere in original, tradus si citeste mai mult
Companie
Banca de joburi
Categoria jobului
Servicii - Au Pair / Babysitter / Ingrijire Ingrijire copil Service
Tipul jobului
full-time
Salariu
700700 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
23 May
Bona/Menajera pentru familie din Grecia
Grecia Grecia

Titlu: Bona/Menajera pentru familie din GreciaStatus: ActivatLocuri disponibile: 1Tara: GreciaOrase: GreciaTip post: Full timeDomeniu: Servicii - Au Pair / Babysitter / IngrijireNivel cariera: Incepator, IntermediarDescriere: CANDIDATII POT ALEGE OPTIUNEA DE PLATA A TARIFULUI PARTIAL DIN SALARIUSelectam Bona/Menajera pentru o familie cu 2 copii (gemeni de 4 ani) din regiunea Ioannina, Grecia.

Castigul este de 700 Euro net/luna.Responsabilitati: Ingrijirea si supravegherea copiilor. Menaj in casa.Program de lucru: 8-10 ore/zi, 1 zi libera/saptamanaBeneficii:- castig de 700 Euro/luna- cazarea si masa asigurate gratuit- plecare urgentaCerinte: Se cere:- limba engleza la nivel bun sau limba greaca la nivel bunExperienta in domeniu constituie avantaj la selectie.Documente necesare pentru inscriere:- CV limba engleza + poza cu zambet- 1 Fotografie tip pasaport- 1 Fotografie “Full Body”, marime 9/13, la tinuta office- Poze cu copii pe care i-a ingrijit/supravegheat anterior.- Copie citeste mai mult
Companie
Euro Staff Solution
Categoria jobului
Servicii - Au Pair / Babysitter / Ingrijire Ingrijire copil Service
Tipul jobului
full-time
Salariu
700700 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
20 May
Recrutam Bona/Menajera - Grecia
Grecia

Postat la: 19-05-2015 Responsabilitati Selectam Bona/Menajera pentru o familie cu 2 copii (gemeni de 4 ani) din regiunea Ioannina, Grecia. Castigul este de 700 Euro net/luna. Responsabilitati: Ingrijirea si supravegherea copiilor. Menaj in casa.

Program de lucru: 8-10 ore/zi, 1 zi libera/saptamana Beneficii: - castig de 700 Euro/luna - cazarea si masa asigurate gratuit - plecare urgenta Cerinte Se cere: - limba engleza la nivel bun sau limba greaca la nivel bun Experienta in domeniu constituie avantaj la selectie. Beneficii Oferite Documente necesare pentru inscriere: - CV limba engleza + poza cu zambet - 1 Fotografie tip pasaport - 1 Fotografie “Full Body”, marime 9/13, la tinuta office - Poze cu copii pe care i-a ingrijit/supravegheat anterior. - Copie pasaport / Copie C.I - Certificatul de nastere in original, tradus si legalizat in engleza - Copie ultima diploma de studii - Certificatul de cazier judiciar “fara antecedente penale” - Adeverinta medicala “clinic sanatos citeste mai mult
Companie
BANCA DE JOBURI
Categoria jobului
Alte domenii Alte domenii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
16 May
Familie din newcastle selecteaza bona
Strainatate

Loc de munca Cu norma intreaga. Agentia noastra selecteaza Bona pentru o familie cu 3 copii (2 gemeni baiat si fata de 3 ani si 1 fata de 5 ani) din Newcastle, Anglia. Salariul este de 140 Lire sterline/saptamana + cazarea si masa asigurate gratuit de catre familia gazda.

Beneficii: - Cazarea si masa asigurate GRATUIT in cadrul familiei gazda, avand astfel posibilitatea sa economisiti mai multi bani - Castig de 140 lire sterline/saptamana - Plecare rapida Cerinte: - cunoasterea limbii engleze la nivel bun - cazier curat - personalitate placuta, fire muncitoare, de incredere si responsabila Experienta in domeniu constituie avantaj. Documente necesare pentru inscriere: - CV limba engleza + poza cu zambet + Aplicatia Mother Help - 1 Fotografie tip pasaport - 1 Fotografie “Full Body”, marime 9/13, la tinuta office - Poze cu copii pe care i-a ingrijit/supravegheat anterior. - Copie citeste mai mult
Companie
JobsAlert.ro
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobsalert.ro
Aplica la job Detalii job
14 May
Familie din Newcastle selecteaza Bona!
Marea Britanie Newcastle

Titlu: Familie din Newcastle selecteaza Bona!Status: ActivatLocuri disponibile: 1Tara: Marea BritanieOrase: NewcastleTip post: Full timeDomeniu: Servicii - Au Pair / Babysitter / IngrijireNivel cariera: Incepator, Intermediar, SeniorDescriere: Agentia noastra selecteaza Bona pentru o familie cu 3 copii (2 gemeni baiat si fata de 3 ani si 1 fata de 5 ani) din Newcastle, Anglia.

Salariul este de 140 Lire sterline/saptamana + cazarea si masa asigurate gratuit de catre familia gazda.Beneficii:- Cazarea si masa asigurate GRATUIT in cadrul familiei gazda, avand astfel posibilitatea sa economisiti mai multi bani- Castig de 140 lire sterline/saptamana- Plecare rapidaCerinte: Cerinte:- cunoasterea limbii engleze la nivel bun- cazier curat- personalitate placuta, fire muncitoare, de incredere si responsabilaExperienta in domeniu constituie avantaj.Documente necesare pentru inscriere:- CV limba engleza + poza cu zambet + Aplicatia Mother Help- 1 Fotografie tip pasaport- 1 Fotografie “Full citeste mai mult
Companie
Euro Staff Solution
Categoria jobului
Servicii - Au Pair / Babysitter / Ingrijire Ingrijire copil Service
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
20 May
Bona/menajera pentru familie din grecia
Grecia

Postat la: 19-05-2015 Responsabilitati CANDIDATII POT ALEGE OPTIUNEA DE PLATA A TARIFULUI PARTIAL DIN SALARIU Selectam Bona/Menajera pentru o familie cu 2 copii (gemeni de 4 ani) din regiunea Ioannina, Grecia. Castigul este de 700 Euro net/luna. Responsabilitati: Ingrijirea si supravegherea copiilor. Menaj in casa.

Program de lucru: 8-10 ore/zi, 1 zi libera/saptamana Beneficii: - castig de 700 Euro/luna - cazarea si masa asigurate gratuit - plecare urgenta Cerinte Se cere: - limba engleza la nivel bun sau limba greaca la nivel bun Experienta in domeniu constituie avantaj la selectie. Beneficii Oferite Documente necesare pentru inscriere: - CV limba engleza + poza cu zambet - 1 Fotografie tip pasaport - 1 Fotografie “Full Body”, marime 9/13, la tinuta office - Poze cu copii pe care i-a ingrijit/supravegheat anterior. - Copie pasaport / Copie C.I - Certificatul de nastere in original, tradus si legalizat in engleza - Copie ultima diploma de studii - Certificatul de cazier citeste mai mult
Companie
Confidential
Categoria jobului
Alte domenii Alte domenii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 16 locuri de munca ( ingrijit copii ) , afisate in 2 pagini.