Joburi ingrijit copii

Cauta in 20 locuri de munca ingrijit copii in 2015

21 Mar
Ingrijit copii in Germania
Arad, Strainatate Germania

Descrierea companiei -- Descrierea postului Joburi noi pentru femei cu varsta maxima de 45 ani, pentru menaj locuinte si ingrijit copii. Se cer cunostinte de limba germana, permis de conducere, cat. B si experienta cu copii. Se ofera cazare si salarii atractive. Locuri limitate, pentru detalii suna chiar acum la 0742 646 298, 0732 998 527, 0743 578 048.

Cerintele postului Cunostinte de limba germana, permis de conducere, cat.B
Companie
eov
Categoria jobului
Altele Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
28 Mar
Bona caut de ingrijit copii
Oradea

D-na cu experienta ingrijesc copii la domiciliul lor in orcare zona a orasului dus adus de la scoala gradinita menaj

Categoria jobului
BabySitter Ingrijire copil
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
23 Mar
Familie cu 3 copii din Anglia selecteaza BONA
Gloucestershire Anglia

La acest program se aplica promotia: "Plec acum, platesc dupa primul castig!" Bona ocupa un loc important in viata unui copil, ca dovada foarte multi copii dezvolta emotii si sentimente foarte frumoase fata de persoana care i-a ingrijit pe toata perioada copilariei lor. O familie cu 3 copii din Gloucestershire, Anglia, cauta Bona. Salariul este de 150 Lire sterline/saptamana.

Responsabilitati: Se va ocupa de ingrijirea si supravegherea copiilor, intretinerea curateniei in camera si la locul de joaca. Menaj usor. Program de lucru: 5 zile/saptamana Avantajele ofertei de munca: - Cazarea si masa asigurate GRATUIT in cadrul familiei gazda, avand astfel posibilitatea sa economisiti mai multi bani. Candidata va beneficia de propria casuta in gradina familiei, ce include un living, o bucatarie si baia. - Se castiga o remuneratie de 150 lire sterline/saptamana; - Sansa extraordinara de a va perfectiona nivelul limbii engleze, urmand cursuri de invatare/perfectionare la diverse institutii de citeste mai mult
Categoria jobului
Au Pair/Babysitter/Ingrijire copii Ingrijire copil
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
02Apr
20 Mar
Familie cu 2 copii din Anglia selecteaza Bona. Castig de 150 Lire sterline/saptamana. Plecare rapida
AngliaStrainatate Anglia

La acest program se aplica promotia: ANDquot;Plec acum, platesc dupa primul castig!ANDquot;

Vrei sa lucrezi in Anglia? Banca de Joburi iti ofera solutia potrivita prin programele de ingrijire a copiilor la familii gazda din UK!

Selectam URGENT o Bona pentru a avea grija de cei 2 copii (unul de 2 ani si un nou-nascut) ai unei familii din UK, cu incepere imediata.

Bona trebuie sa fie de origine POLONEZA sau sa fie vorbitoare de limba poloneza.

Salariul este de 150 Lire sterline/saptamana.

Bona ocupa un loc important in viata unui copil, ca dovada foarte multi copii dezvolta emotii si sentimente foarte frumoase fata de persoana care i-a ingrijit pe toata perioada copilariei lor. Pe langa aprecierea parintilor, o bona indragita de copii este o persoana implinita atat din punct de vedere profesional, cat si emotional.

Grabeste-te sa te inscrii la aceasta oferta!

Responsabilitati:
- ingrijirea si supravegherea copiilor,
- menaj citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
ALTELE BabySitter/Menaj/Curatenie Educatie/Training Elevi/Studenti Ingrijire copil Training Servicii curatenie Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
19 Mar
Familie cu 3 copii din anglia selecteaza bona
Strainatate Anglia

Loc de munca Cu norma intreaga. La acest program se aplica promotia: "Plec acum, platesc dupa primul castig!" Bona ocupa un loc important in viata unui copil, ca dovada foarte multi copii dezvolta emotii si sentimente foarte frumoase fata de persoana care i-a ingrijit pe toata perioada copilariei lor. O familie cu 3 copii din Gloucestershire, Anglia, cauta Bona.

Salariul este de 150 Lire sterline/saptamana. Responsabilitati: Se va ocupa de ingrijirea si supravegherea copiilor, intretinerea curateniei in camera si la locul de joaca. Menaj usor. Program de lucru: 5 zile/saptamana Avantajele ofertei de munca: - Cazarea si masa asigurate GRATUIT in cadrul familiei gazda, avand astfel posibilitatea sa economisiti mai multi bani. Candidata va beneficia de propria casuta in gradina familiei, ce include un living, o bucatarie si baia. - Se castiga o remuneratie de 150 lire sterline/saptamana; - Sansa extraordinara citeste mai mult
Companie
JobsAlert.ro
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobsalert.ro
Aplica la job Detalii job
18 Mar
Caut bona
Caracal

Caut o Doamna, serioasa, care a mai ingrijit copii, pentru a ingriji un copil in varsta de 2 ani- baiat, la locuinta noastra, in municipiul Caracal, Jud. Olt. Program de lucru 8-14, compensatie baneasca negociabila. .

Caut o Doamna, serioasa, care a mai ingrijit copii, pentru a ingriji un copil in varsta de 2 ani- baiat, la locuinta noastra, in municipiul Caracal, Jud. Olt. Program de lucru 8-14, compensatie baneasca negociabila.
Categoria jobului
BabySitter Ingrijire copil
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
15 Mar
Caut bona
Falticeni

Caut doamna serioasa ingrijire copil de 4 luni pe termen lung.Doamna care a mai ingrijit copii mici,cu experienta. Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone .

Caut doamna serioasa ingrijire copil de 4 luni pe termen lung.Doamna care a mai ingrijit copii mici,cu experienta. Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone
Categoria jobului
BabySitter Ingrijire copil
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
31 Mar
Bona/Menajera - Corfu
Grecia 0 Corfu

Titlu: Bona/Menajera - CorfuStatus: ActivatLocuri disponibile: 1Tara: GreciaOrase: 0Tip post: Full timeDomeniu: Vanzari - Retail / ComertNivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior, ExecutivDescriere: Agentia noastra selecteaza Bona/Menajera pentru o familie cu 2 copii din Corfu, Grecia! Salariu de 650 Euro/luna. RESPONSABILITATI: - Baby-sitting; - Menaj in casa.

BENEFICII OFERITE: - Salariu de 650 Euro/luna; - Cazarea si masa sunt asigurate de familia gazda; - Plecare urgenta! DOCUMENTE NECESARE PENTRU INSCRIERE: - CV limba engleza + poza cu zambet; - 1 Fotografie tip pasaport; - 1 Fotografie “Full Body”, marime 9/13, la tinuta office; - Poze cu copii pe care i-a ingrijit/supravegheat anterior; - Copie pasaport / Copie C.I; - Certificatul de nastere in original, tradus si legalizat in engleza; - Copie ultima diploma de studii; - Certificatul de cazier judiciar “fara antecedente penale”; - Adeverinta medicala “clinic sanatos atat fizic cat si psihic”; - Copie carnet de citeste mai mult
Companie
EUROPRORECRUIT SRL
Categoria jobului
Vanzari - Retail / Comert Vanzari
Tipul jobului
full-time
Salariu
650650 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
01 Apr
Angajam urgent muncitori in menaj Austria
Austria Viena

Titlu: Angajam urgent muncitori in menaj AustriaStatus: ActivatLocuri disponibile: 15Tara: AustriaOrase: VienaTip post: Full timeDomeniu: Muncitori Tehnicieni - MuncitoriNivel cariera: IncepatorDescriere: Noi avem ultimele locuri disponibile cu plecare rapida in Austria la menaj,curatenie sedii de firme in Innsbruck Austria.

Salarii foarte atractive incepand de la 1200 euro/luna ,va sunt asigurate cazarea,masa,transportul si asigurarea medicala.De asemenea mai avem joburi disponibile si la ingrijit varstnici sau copii insa locurile sunt limitate.Nu ezita sa ne suni pentru mai multe informatii de L-V intre 09-17Cerinte: Se lucreaza in echipe, de aceea se fac angajari si pentru femei si pentru barbati , contrcatele de munca sunt pe minim 3 luni. Se lucreaza cu masini si aparate speciale de curatenie. Persoanelor cu sensibilitate la prododuse de curatat , nu li se recomanda postulTip promovare: StandardSalariu: 1300 € Cazare gratuita: DaMasa gratuita: DaTransport platit: DaData citeste mai mult
Companie
One Click For Jobs
Categoria jobului
Muncitori Tehnicieni - Muncitori Tehnician Muncitori
Tipul jobului
full-time
Salariu
12001200 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
01 Apr
angajez fata in anglia
Bacau Anglia

angajez fata in birmingham pentru ingrijirea unui copil de 7 ani 8h/zi se ofera cazare ,masa si salariu atractiv,de luni pana vineri. CERINTE: PINA IN 40DE ANI CUNOSTINTE DE LB ENGLEZA NU SUNT OBLIGATORII, PARUL LUNG ASPECT INGRIJIT SA II PLACA COPII ,, LASATI MESAJ SI UN CV SI VETI FI CONTACTATE IN CEL MAI SCURT TIMP .VA MULTUMESC .

angajez fata in birmingham pentru ingrijirea unui copil de 7 ani 8h/zi se ofera cazare ,masa si salariu atractiv,de luni pana vineri. CERINTE: PINA IN 40DE ANI CUNOSTINTE DE LB ENGLEZA NU SUNT OBLIGATORII, PARUL LUNG ASPECT INGRIJIT SA II PLACA COPII ,, LASATI MESAJ SI UN CV SI VETI FI CONTACTATE IN CEL MAI SCURT TIMP .VA MULTUMESC
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 20 locuri de munca ( ingrijit copii ) , afisate in 2 pagini.