Joburi job pt studenti in iasi

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru job pt studenti in orasul iasi dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu job pt studenti in orasul iasi
03 Mar
job part time bona Iasi
Iasi

Persoana cu experienta si seriozitate (55 ani), caut job part time pentru dus / adus copii la / de la scoala / gradinita etc. in localitatea Iasi, de preferinta in Nicolina sau Cug. .

Persoana cu experienta si seriozitate (55 ani), caut job part time pentru dus / adus copii la / de la scoala / gradinita etc. in localitatea Iasi, de preferinta in Nicolina sau Cug.
Categoria jobului
BabySitter Ingrijire copil
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
27 Feb
Cel mai tare job
Iasi

No2 Studios ofera un job facil si profitabil. O echipa tanara, bine pregatita iti va oferi training, asistenta non stop, sedinte foto/video, make up si te va ajuta sa devii model de top. Detinem studiouri elegante, recent amenajate, dotate profi. Experienta nu este obligatorie, dar trebuie sa fii major si sa cunosti limba engleza(avansat).

Program full time/part time, plati zilnic sau bilunar, bonusuri. Vino la interviu! Tel. 0724112788, 0741619429, 0768660088, site: www.no2studio.ro, YM no.2studios.
Companie
No2 Studios
Categoria jobului
Elevi/Studenti Educatie
Tipul jobului
full-time , part-time
Sursa jobului
www.iasijobs.ro
Aplica la job Detalii job
06Mar
02 Mar
Vrei un job bine platit? Plata saptamanala! Aplica acum! ChatStudio
Iasi

Echipa ChatStudio.ro te invita la o colaborare reciproc avantajoasa in cadrul studiourilor noastre din Bucuresti. Oferim cele mai bune conditii de pe piata. Plata saptamanala, site-uri cu exclusivitate numai in studiourile noastre. Nu se pot accesa din ROMANIA.

Vila lux, langa metrou, salariu garantat $500 USD, prima angajare $300 USD, poze profesionale, procent+bonusuri, sauna+solar, makeup si hairstyle, suport 24/24. $1000 - $5000 USD lunar. 0720.81.81.29 sau SMS – 0740.81.81.29 – 0767.81.81.29.Cerinte:Esti tanara? Ai nevoie de un job? Salariu garantat de pana la 800 DOLARI, bonus angajare 100 DOLARI, bonus colega noua 300 DOLARI. Doar fete! Locuri limitate! 0720.81.81.29 sau SMS.Compensatii:Salariu garantat de $500 USD care poate ajunge si la $1000 USD din prima luna, bonus de angajare $ 200 USD, bonus colega noua $ 300 USD, bonus saptamanal si lunar intre $50 si $250 USD. Locatii central, langa metrou, conditii de lux, curatenie absoluta, personal citeste mai mult
Companie
ChatStudio
Categoria jobului
Telecomunicatii Telecomunicatii
Salariu
375500 usd
Sursa jobului
www.iasijobs.ro
Aplica la job Detalii job
05 Mar
asistent marketing/promoter/pers. carismatice pt. reclame TV
Iasi

S.C. Top Advertising Media angajeaza asistent marketing, echipa distributie flyere, promoteri si persoane carismatice pentru aparitii in reclame TV. Persoanele interesate ne pot trimite cv-ul insotit de 2 poze recente la adresa de e-mail a companiei. .

S.C. Top Advertising Media angajeaza asistent marketing, echipa distributie flyere, promoteri si persoane carismatice pentru aparitii in reclame TV. Persoanele interesate ne pot trimite cv-ul insotit de 2 poze recente la adresa de e-mail a companiei.
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
06Mar
05 Mar
Job de succes
Iasi

Cerinte:18 ani, limba engleza

Companie
Ltv Studio
Categoria jobului
Serviciu clienti Telecomunicatii Telecomunicatii Relatii clienti
Sursa jobului
www.iasijobs.ro
Aplica la job Detalii job
27 Feb
Market research - un job placut si accesibil
BUCURESTI, Constanta, Iasi

Cercetare de piata, in cea mai mare parte pe mediul online, dar si offline, plasare cereri de ofera, verificare date, aplicatii pe formulare standard, selectie dupa analiza.Sa cunoasca minim la nivel de incepator:
- word,
- excel,
- lucrul cu email,
- navigare pe internet,
- calcule minime economice bzate pe procente,
- limba engleza dar nu obligatoriu.

Detalii Companie:Firma activeaza in domeniul achizitiilor si comercializarii, dar si in sfera serviciilor.
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Achizitii/Aprovizionare Achizitii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
05 Mar
Agent recrutare
Iasi

Descrierea job-ului: - munca pe teren - prezentarea ofertei de job catre persoane noi, care intrunesc cerinteleCerinte:Cerinte: - bune abilitati de comunicare si interrelationare - disponibilitate de lucru in weekend - aspect fizic placut Canditatul ideal: - persoana spontana, comunicativa, sociabila - persoana ambitioasa, orientata spre rezultate, persuasiva, perseverenta - doreste sa-si

imbunatateasca veniturile lunare - abordeaza cu naturalete persoane noi - prezinta facilitatile si particularitatile job-ului cu usurintaCompensatii:Beneficii si avantaje: - imbunatatirea veniturilor lunare prin incasarea de comisioane avantajoase - posiblitatea de a lucra dupa programul prorpiu (in orice zi a saptamanii, in orice interval orar) - colaborare de lunga durata
Companie
TDM
Categoria jobului
Resurse Umane Resurse umane
Sursa jobului
www.iasijobs.ro
Aplica la job Detalii job
06 Mar
Agent imobiliar/full time
Iasi

Compania imobiliara Uil Casa cauta omul potrivit pentru a-si intregi echipa. Te rog sa NU aplici Cv daca : -Vezi aceasta oportunitate doar ca un job care iti asigura venit lunar, -Nu ai tangente cu domeniul imobiliar, -Iti doresti un job cu program fix,inchis intr-un birou.

Omul potrivit pentru echipa noastra este : - Persoana flexibila, care Iubeste vanzarile, - Caruia ii place sa interactioneze cu oamenii, cu multa responsabilitate, - Sa fie cu initiativa. -Program full time,varsta minima 25 de ani,permis de conducere cat.B obligatoriu Suna-ne si convinge-ne ca esti ceea ce noi cautam! Programeaza-te la interviu la numarul de telefon sau trimite CV obligatoriu cu poza
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
04 Mar
Operator consilere online
Iasi

Descrierea job-ului: •Comunicare si consiliere prin intermediul unui soft pus la dispozitie (se asigura training) •Munca individuala in cadrul biroului Cerinte:Cerinte: •Cunostinte de limbi straine (engleza/franceza/italiana/spaniola) la nivel mediu sau avansat •Cunostinte de operare PC (email, navigare internet, utilizare platforme online)

•Disponibilitate de lucru program 7 ore/zi (5 zile/saptamana) •Disponibilitate de lucru in ture Canditatul ideal: •Cunoaste cel putin o limba straina la nivel mediu sau avansat (atat scris cat si vorbit) •Doreste sa isi imbunatateasca cunostintele de limbi straine •Persoana orientata spre rezultate, ambitioasa, perseverenta, rabdatoare •Persoana joviala, sociabila, comunicativa, cu atitudine pozitiva! •Studii de comunicare sau psihologie in desfasurare (sau poseda cunostinte de psihologie si comunicare) •Doreste sa citeste mai mult
Companie
TDM
Categoria jobului
Elevi/Studenti Serviciu clienti Telecomunicatii Educatie Telecomunicatii Relatii clienti
Sursa jobului
www.iasijobs.ro
Aplica la job Detalii job
03 Mar
Agent vanzari TELEKOM Iasi
Iasi

CANDIDATUL IDEAL: Iti doresti un job in care performanta ta sa fie direct corelata cu venitul obtinut? Doresti sa-ti dezvolti o cariera in vanzari directe si sa ai parte de pregatire profesionala teoretica si practica in acest domeniu? Vrei sa castigi un comision de minim 100 lei brut pentru fiecare client nou abonat? DACA ITI DORESTI CU ADEVARAT SA TE SPECIALIZEZI IN DOMENIUL VANZARILOR

DIRECTE SI SA SI CASTIGI, APLICA! Cerinte minime: - studii medii si aptitudini de operare PC - bune abilitati de comunicare si capacitate de lucru in echipa - orientare catre rezultate si disponibilitate de munca in teren RESPONSABILITATI / BENEFICII: Postul este cu contract de munca pe perioada nedeterminata. Transportul pe teren e asigurat de angajator. 75% din timp este activitate pe teren (din usa-in-usa). Va rog trimiteti CV-ul la adresa de mail specificata in anunt.
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job