Joburi institut de oncologie in iasi

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu institut de oncologie in orasul iasi
16 Dec
Controlor de gestiune - Iasi
Iasi

Scurta descriere a companiei Veo este o companie care furnizeazAƒ servicii de top B2B, cu 250 de angajaA£i , peste 8 ani de experienta A®n RomA¢nia si o crestere anuala de 70%. Activitatea noastrAƒ acoperAƒ o arie largAƒ de domenii A®n care activeazAƒ clienA£ii noAŸtri internaA£ionali: comerA£, IT, finanA£e, resurse umane.

Veo este acel mediul multicultural A®n care orice profesionist A®AŸi doreAŸte sAƒ activeze si sa evolueze. AZncurajAƒm diversitatea, transparenA£a AŸi originalitatea: aici apreciem deopotrivAƒ munca A®n echipAƒ, dar AŸi spiritul antreprenorial. Oferim instruire la nivel internaA£ional A®n domenii multidisciplinare, spirijin AŸi continuitate A®n carierAƒ. DacAƒ A®A£i doreAŸti un angajament pe termen lung cu un lider al pieA£ei, care le oferAƒ clienA£ilor calitate AŸi profesionalism, te invitam sa ne cunoastem si sa vorbim despre cariera ta ! a€zFournisseurs de services B2B depuis 8 ans, VA©o assure la rA©ussite de ses clients internationaux principalement sur citeste mai mult
Companie
Veo
Categoria jobului
Contabilitate Finante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.hipo.ro
Aplica la job Detalii job
07 Dec
Ai nevoie de un job ? Salariu 800 Dolari !!
Iasi

Te invitam la o colaborare reciproc avantajoasa in cadrul locatiilor noastre din Bucuresti. Oferim cele mai bune conditii de pe piata. Experienta noastra de peste 12 ani in domeniu ne garanteaza seriozitatea! Salariu garantat de $500 USD care poate ajunge si la $1000 USD din prima luna, bonus de angajare $ 200 USD, bonus colega noua $ 300 USD, bonus saptamanal si lunar intre $50 si $250 USD.

Locatii central, langa metrou, conditii de lux, curatenie absoluta, personal specializat, multiple zone in Bucuresti. Salariu + comision de pana la 80%, concursuri. Noi suntem cei mai buni! Vino sa iti demonstram de ce meritam sa fim numiti asa! Contacteaza-ne acum! Raspundem la BEEP. 0720.81.81.29 sau SMS - 0740.81.81.29 - 0767.81.81.29. Cerinte:Esti tanara? Ai nevoie de un job?Compensatii: $1000 - $5000 USD lunar. 0720.81.81.29 sau SMS – 0740.81.81.29 – 0767.81.81.29.
Companie
ChatStudio
Categoria jobului
Telecomunicatii
Salariu
375500 usd
Sursa jobului
www.iasijobs.ro
Aplica la job Detalii job
09 Dec
Director de marketing
Iasi ROMANIA

Postat la: 09-12-2014 Responsabilitati - Definirea obiectivelor si a bugetului departamentului de marketing - Cunoasterea si informarea constanta asupra evolutiei domeniului in care activeaza compania; - Evaluarea si analiza pietei pentru identificarea tendintelor si a nevoilor - Realizarea, implementarea si coordonarea planurilor si a strategiilor de marketing conform misiunii si strategiei

companiei; - Initierea si coordonarea cercetarilor de piata pentru a realiza profilul celor mai importanti clienti - Monitorizarea activitatii competitorilor si buna cunoastere a produselor acestora - Dezvoltarea unor noi produse si servicii - Gestionarea construirii imaginii firmei si a m¿rcilor promovate de aceasta, alaturi de departamentul de PR - Realizarea raporturilor destinate directorului general si oferirea de consultanta in luarea deciziilor specifice domeniului de activitate al organizatiei. Cerinte - studii superioare economice, preferabil cu specializarea marketing - experienta citeste mai mult
Companie
S.C. DraftGrup S.R.L
Categoria jobului
Management
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
16 Dec
Controlor de gestiune - Departament Comercial
Iasi

Candidatul ideal: Daca esti o persoana dinamica, autonoma, pasionata de analiza datelor , cu spirit de initiativa si capacitate de organizare, te asteptam pentru a te alatura echipei Control de Gestiune Veo la sediul nostru din Iasi.

Pentru reusita in aceasta misiune este nevoie de : - Cunostinte solide financiar – contabile, analiza financiara si interpretare date ( prezinta un real avantaj lucrul cu bazele de date) ; - Bune cunostinte de limba franceza ( nivel de intelegere si fluenta in comunicare) ; - Gandire strategica si proactivitate ; - Orientarea spre obiective si respectarea dead-line-urilor stricte; - Cunostinte f bune de operare PC ( Pachet Microsoft Office- Excel – prioritar); - Spirit analitic, receptivitate la nou, perseverenta; - Experienta in medii de lucru internationale reprezinta un real avantaj. Descrierea jobului: Ref (R51905003140); - Definirea instrumentelor de control si a indicatorilor de performanta, in vederea monitorizarii evolutiei activitatii citeste mai mult
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
08 Dec
Oferim siguranta unei cariere de viitor in domeniul de asistent(a) geriatrie in Germania
Iasi Strainatate Germania

Cautam persoane dornice de a invata si a lucra in meseria de asistent(a) geriatrie in Germania. Se acorda cazare si cursuri de limba germana gratuite , bursa pentru scolarizare asistent(a) geriatrie si locuri de munca asigurate in diverse locatii din Germania. Conditii de aplicare : 10 clase absolvite,virsta min. 18 - max.27ani, nivel cunostinte A2 de limba engleza sau germana.

Oferim si cerem seriozitate maxima fara comision de intermediere. Asteptam cv-ul dvs., model european, la adresa de mail bogdan@promedes-sl.de Pentru mai multe informatii puteti accesa http://www.promedes-sl.ro/ sau suna la telefon 0040723540170 Pentru joburi in domeniul hotelier aceleasi date de contact si informatii.Cerinte:Nivel A2 de cunostinte limba engleza sau germana.
Companie
Promedes SL
Categoria jobului
Educatie/Training Sanatate Turism/Hoteluri
Sursa jobului
www.iasijobs.ro
Aplica la job Detalii job
12 Dec
CURSURI DE PROGRAMARE WEB!
Iasi

Cerinte:5 POINT SOLUTIONS organizeaza cursuri de programare web nivel incepator si mediu (HTML, CSS, JavaScript, MySQL, PHP). Mai multe informatii si programa fiecarui nivel se pot obtine la: www.5psolutions.eu/cursuri si la nr. de telefon 0332/408628..

Cerinte:5 POINT SOLUTIONS organizeaza cursuri de programare web nivel incepator si mediu (HTML, CSS, JavaScript, MySQL, PHP). Mai multe informatii si programa fiecarui nivel se pot obtine la: www.5psolutions.eu/cursuri si la nr. de telefon 0332/408628.
Companie
SC 5 POINT SOLUTIONS SRL
Categoria jobului
Educatie/Training IT Software
Sursa jobului
www.iasijobs.ro
Aplica la job Detalii job
21Dec
13 Dec
Birou notarial angajez urgent absolvent(a) a facultatii de drept cu sau fara experienta
Iasi

Birou notarial angajez urgent absolvent(a) a facultatii de drept cu sau fara experienta, care sa aiba cunostinte operare PC.Birou notarial angajez urgent absolvent(a) a facultatii de drept cu sau fara experienta, care sa aiba cunostinte operare PCDetalii Companie:Birou notarial angajez urgent absolvent(a) a facultatii de drept cu sau fara experienta, care sa aiba cunostinte operare PC.

Birou notarial angajez urgent absolvent(a) a facultatii de drept cu sau fara experienta, care sa aiba cunostinte operare PC.Birou notarial angajez urgent absolvent(a) a facultatii de drept cu sau fara experienta, care sa aiba cunostinte operare PCDetalii Companie:Birou notarial angajez urgent absolvent(a) a facultatii de drept cu sau fara experienta, care sa aiba cunostinte operare PC
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Juridic
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
13 Dec
Colaborator Fundatie Whole World in reteaua de afiliere
Iasi, Craiova, Cluj-Napoca, Bucuresti, Toate orasele

Liceu, Scoala postliceeala, FacultateDetalii Companie:Whole World este o Fundatie Internationala situata in Sankt Petesburg Rusia care sustine financiar tratamentul copiilor bolnavi de cancer prin tratarea acestora in cele mai bune Centre specializate. Unul din cazurile rezolvate de noi este acesta: https://www.youtube.com/watch?v=n4f69ku7JFk&list=UUR2cZKsP8m-jCeHn-X9zcVQ.

Liceu, Scoala postliceeala, FacultateDetalii Companie:Whole World este o Fundatie Internationala situata in Sankt Petesburg Rusia care sustine financiar tratamentul copiilor bolnavi de cancer prin tratarea acestora in cele mai bune Centre specializate. Unul din cazurile rezolvate de noi este acesta: https://www.youtube.com/watch?v=n4f69ku7JFk&list=UUR2cZKsP8m-jCeHn-X9zcVQ
Companie
Whole World Llc
Categoria jobului
Non-profit/Voluntariat Elevi/Studenti
Tipul jobului
project-based
Sursa jobului
jobs.bizoo.ro
Aplica la job Detalii job
06 Dec
Agent de vanzari zona Brasov/Constanta/Craiova/ Iasi/Oradea/Ploiesti/Sibiu/Timisoara
Cluj-Napoca, Brasov Constanta Craiova Iasi Oradea Ploiesti Sibiu Timisoara

Descrierea companiei Import si distributie de consumatible in idustria prelucrarii, scule electrice si pneumatice. Productia si comercializarea de abrazive. Descrierea postului Agent de vanzari zona Brasov/Constanta/Craiova/ Iasi/Oradea/Ploiesti/Sibiu/Timisoara. Candidatii trebuie sa aiba domiciliul in orasele mentionate. Asiguram masina de serviciu, laptop si telefon de serviciu.

Salariul net intre 2000 lei si 3500 lei, in functie de targetul asumat la angajare, la care se adauga comision de 15% din adaosul comercial calculat la vanzarile catre clientii noi atrasi, peste targetul asumat. www.oldindustry.ro Cerintele postului Studii superioare tehnice, cunostinte PC si de limba engleza, experienta de minim 3 ani in domeniul comercializarii: sculelor aschietoare/ pneumatice/ electrice/ produselor abrazive catre utilizatorii finali.
Companie
oldindustry
Categoria jobului
Vanzari / Comert
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
10 Dec
Controlor de gestiune - Departament Comercial
Iasi ROMANIA

Postat la: 09-12-2014 Responsabilitati Ref (R51905003140); - Definirea instrumentelor de control si a indicatorilor de performanta, in vederea monitorizarii evolutiei activitatii Departamentului Comercial si a anticiparii eventualelor neconcordante ; - Elaborarea de rapoarte si analize ale activitatii curente a Departamentului Comercial si propunerea solutiilor de imbunatatire

a rentabilitatii si performantelor financiare ale acestui departament ; - Monitorizarea diferentelor intre obiectivele prevazute si rezultatele obtinute, in scopul unei analize cat mai pertinente a performantelor activitatii comerciale ; - Determinarea si cuantificarea obiectivelor lunare ale achizitorilor sedentari, in functie de indicatorii de performanta cunoscuti ; - Realizarea de studii si analize particulare in vederea sustinerii responsabililor operationali in luarea deciziilor cele mai eficiente; - Punerea in practica a instrumentelor de citeste mai mult
Companie
VEO
Categoria jobului
Audit
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job