Joburi in husi

Cauta in 5 locuri de munca in husi in 2015

29Mar
21 Mar
caut muncitori buni 1500lei
Husi

caut muncitor bun din husi care stie sa puna gresie ofer 1500 lei pe luna.astept doar muncitor cu experienta

Categoria jobului
Constructii Constructii
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
26 Mar
Ferme de pasari -Munchen
Husi Munchen

Oferim contracte de munca avizte de statul german pe o perioada de 4 8 luni. Angajam urgent 25 de muncitori la ferme de pasari, se ofera un salar 1450 euro lunar si gratuitati din partea angajatorilor (cazare,asigurare medicala si 2 mese/zi). Suna cu incredere si noi iti uferim un loc de munca sigur si stabil : 0734.235.186 sau 0767.517.875 de L V de la 9 17. .

Oferim contracte de munca avizte de statul german pe o perioada de 4 8 luni. Angajam urgent 25 de muncitori la ferme de pasari, se ofera un salar 1450 euro lunar si gratuitati din partea angajatorilor (cazare,asigurare medicala si 2 mese/zi). Suna cu incredere si noi iti uferim un loc de munca sigur si stabil : 0734.235.186 sau 0767.517.875 de L V de la 9 17.
Categoria jobului
Altele Altele
Tipul jobului
full-time
Salariu
14501450 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
18 Mar
Agent vanzari Husi
Husi

Societate comerciala angajeaza agent de vanzari pentru punctul de lucru din Husi.

Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
22 Mar
Angajez Personal Bar si Jocuri
Husi

Angajam personal pentru Bar, de preferat fete. Barul se afla in Husi. Cautam persoane serioase care sunt in cautarea unui loc de munca de durata, si cu pofta de munca, cu sau fara experienta in domeniul ospatariei, dar dornice sa invete, sa ne contacteze telefonic. Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone .

Angajam personal pentru Bar, de preferat fete. Barul se afla in Husi. Cautam persoane serioase care sunt in cautarea unui loc de munca de durata, si cu pofta de munca, cu sau fara experienta in domeniul ospatariei, dar dornice sa invete, sa ne contacteze telefonic. Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
29Mar
14 Mar
Client Misterios (Mystery Shopping) - Giurgiu, Hunedoara, Husi, Iasi, Ilfov, Lugoj, Mangalia
Giurgiu, Hunedoara, Husi, Iasi, Ilfov, Lugoj, Mangalia

ANDquot;Cumparatorii sub acoperireANDquot; (shopperii) sunt persoanele care, pretinzand ca sunt clienti reali, realizeaza vizite sub acoperire in scopul evaluarii calitatii serviciilor prestate de comercianti.

Acestia sunt in permanenta legatura cu coordonatorul proiectului si actioneaza doar in baza instructiunilor primite de la acesta.

Din acest motiv, cumparatorul sub acoperire trebuie sa fie extrem de disponibil pentru a raspunde oricaror solicitari din partea companiei noastre, legate de proiectul in care se angajeaza.
Pe parcursul vizitelor diferite se evalueaza aspecte legate de atitudinea angajatului, de corectitudinea si acuratetea informatiilor primite in locatie in baza unui scenariu bine definit.

Dupa efectuarea vizitei se completeaza un raport online detaliat al celor observate (conform fisei de evaluare primite la inceputul proiectului pentru fiecare locatie vizitata), care se va trimite fara intarziere catre Coordonatorul proiectului in maxim 24 citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Cercetare Marketing Sondaje Marketing
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job