Joburi in grecia

Cauta in 125 locuri de munca in grecia in 2014

18 Dec
Vrei sa lucrezi in Grecia? Selectam Ospatarita.
Florina Grecia

Euro Staff Solution cauta Ospatarita pentru un Cafe-Club din Grecia! Salariu de 750 Euro/luna. Plecare imediata! Responsabilitati: - preluarea comenzilor de bautura intr-o maniera eficienta si profesionista; - acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor; - asumarea responsabilitatii pentru corectitudinea intocmirii si incasarii notelor de plata; - servirea

exemplara a clientilor. Program de lucru: 8-10 ore/zi, 1-2 zile libere/luna Beneficii: - salariu de 750 Euro/luna; - durata contractului de angajare este de 6 luni; - cazarea si masa ASIGURATE GRATUIT de angajator; - plecare imediata.
Categoria jobului
Hoteluri/Turism
Tipul jobului
full-time
Salariu
750750 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
20 Dec
Ospatarite Grecia
Paxi Grecia

Selectam Ospatarite pentru a lucra in 2 cafe bar-uri din Grecia! Responsabilitati: - aranjarea meselor; - primirea clientilor; - luarea comenzilor; - transmiterea comenzilor la bucatarie/bar; - servirea clientilor. Salariul: 750 euro net/luna, cazare, masa asigurate..

Selectam Ospatarite pentru a lucra in 2 cafe bar-uri din Grecia! Responsabilitati: - aranjarea meselor; - primirea clientilor; - luarea comenzilor; - transmiterea comenzilor la bucatarie/bar; - servirea clientilor. Salariul: 750 euro net/luna, cazare, masa asigurate.
Categoria jobului
Restaurant/Catering
Tipul jobului
full-time
Salariu
750750 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
16 Dec
Selectam urgent Ospatarita pentru Grecia!
Grecia

Selectam Ospatarita pentru a lucra intr-un cafe bar din Grecia! Documente necesare pentru inscriere: Acte necesare pt. inscriere: - CV in engleza (cv-ul se poate realiza pe site-ul nostru); - O poza tip pasaport si o poza tip 9/13 la tinuta office; - Copii xerox: buletin, certificat nastere, certificat casatorie (daca e cazul), pasaport (daca aveti); - Cazier judiciar; - Adeverinta medicala de la

medicul de familie, cu specificatia "clinic sanatos si apt de munca din punct de vedere psihic si fizic"; - Copii xerox dupa toate diplomele de studii. Costurile suportate de candidat: A) Tarif de procesare dosar: 360 RON. B) Tarif de mediere - 400 EURO – se plateste dupa primul castig, insa candidatii pot avea posibilitatea de reducere a acestui tarif, alegand una din cele 2 optiuni de plata de mai jos: - 300 Euro (beneficiind astfel de o reducere de 25%), daca aleg sa plateasca la semnarea contractului de munca cu angajatorul, inainte de plecarea din tara. sau - 200 Euro (beneficiind citeste mai mult
Categoria jobului
Restaurant/Catering
Tipul jobului
full-time
Salariu
400400 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
20 Dec
MUNCITOR FABRICA Grecia!
Peloponez Grecia

Fabrica din regiunea Peloponez, Grecia, selecteaza urgent un MUNCITOR (fata/baiat) pentru sectorul de ambalare. Se ofera o perioada de training platit de 2 saptamani din partea companiei. Calificari solicitate: Constituie avantaj la selectie detinerea unei diplome de agronom sau de tehnolog in industria alimentara sau de tehnolog chimist. Salariul este de 800-1000 Euro net/luna.

Responsabilitati: Ambalarea produselor.
Categoria jobului
Industria alimentara
Tipul jobului
full-time
Salariu
10001000 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
23Dec
19 Dec
Dansatoare/Hostess (ne)profesioniste
Athena; Atalanti; Insula Samos Grecia

Oferta 1. Agentia de impresariat artistic Vision Nicom cu experienta din 2002, avizata de Ministerul Culturii si portalul Tjobs, selectioneaza dansatoare (ne)profesioniste pentru contracte de munca bune si sigure in GRECIA-Athena. Venituri de la 2.000-5.000/luna. Se asigura cazare si documente legale de munca. Salariu fix dansatoare 50-60 Euro/zi + comisioanele din consumatii si dansuri.

Se asigura documente legale si cazare. Mai multe detalii pe site-ul agentiei sau sunati la agentie. Nu percepem comision dar cerem seriozitate maxima. Oferta 2. Agentia de impresariat artistic Vision Nicom avizata de Ministerul Culturii selectioneaza doamne si domnisoare pentru jobul de hostess sau dansatoare (se sta la masa cu clientii in consumatii) (ne)profesioniste pentru contracte de munca bune si sigure in GRECIA- orasul Atalanti, aproape de litoral. Salariu fix 50 Euro/zi + procentele din consumatii si dansuri. Se asigura cazare gratis si documente legale de munca. Venituri aprox. de la citeste mai mult
Categoria jobului
Dansator/Animator/Entertainment
Tipul jobului
full-time
Salariu
6060 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
14 Dec
Contracte hostess Grecia
Athena, Atalanti si insula Samos Strainatate Grecia

Oferta 1. Agentia de impresariat artistic Vision Nicom cu experienta din 2002, avizata de Ministerul Culturii si portalul Tjobs, selectioneaza dansatoare /hostess (ne)profesioniste pentru contracte de munca bune si sigure in GRECIA-Athena. Salariu fix dansatoare 50-60 Euro/zi + comisioanele din consumatii si dansuri. Venituri de la 2.000-5.000?/luna.

Se asigura cazare si documente legale de munca. Plecari rapide in 3 zile cu transport asigurat. Mai multe detalii pe site-ul agentiei sau sunati la agentie. Nu percepem comision dar cerem seriozitate maxima. Oferta 2. Agentia de impresariat artistic Vision Nicom avizata de Ministerul Culturii selectioneaza doamne si domnisoare pentru jobul de hostess sau dansatoare (se sta la masa cu clientii in consumatii) (ne)profesioniste pentru contracte de munca bune si sigure in GRECIA- orasul Atalanti, aproape de litoral. Salariu fix 40-50 Euro/zi + procentele din consumatii si dansuri. Se asigura cazare gratis si documente legale de munca. citeste mai mult
Companie
Vision Nicom
Categoria jobului
Entertainment
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
20 Dec
NANNY si HOUSEKEEPER Grecia
Ioanina Grecia

Agentia noastra selecteaza personal pentru pozitiile de NANNY si HOUSEKEEPER pentru o familie din Ioanina, Grecia. Plecare urgenta si pentru perioada nedeterminata. SE OFERA: - Salariu: 650 Euro/luna; - contract legal de munca pe perioada nedeterminata; - 4 zile libere/luna; - Cazarea si masa sunt asigurate gratuit; - Asigurare sociala..

Agentia noastra selecteaza personal pentru pozitiile de NANNY si HOUSEKEEPER pentru o familie din Ioanina, Grecia. Plecare urgenta si pentru perioada nedeterminata. SE OFERA: - Salariu: 650 Euro/luna; - contract legal de munca pe perioada nedeterminata; - 4 zile libere/luna; - Cazarea si masa sunt asigurate gratuit; - Asigurare sociala.
Categoria jobului
Au Pair/Babysitter/Ingrijire copii
Tipul jobului
full-time
Salariu
650650 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
09 Dec
Selectam 2 Ospatarite pentru Grecia!
Grecia Grecia

Selectam Ospatarita pentru a lucra intr-un cafe bar din Grecia! Responsabilitati: - aranjarea meselor; - primirea clientilor; - luarea comenzilor; - transmiterea comenzilor la bucatarie/bar; - servirea clientilor. Cerinte: - engleza bine - experienta mai putin de un an. Salariul: 750 euro net/luna, cazare, masa asigurate.

Selectam Ospatarita pentru un cafe-bar in Paxi Island, Grecia! Responsabilitati: - raspunderea pentru calitatea serviciilor oferite; - servirea exemplara a clientilor; - preluarea comenzilor de mancare si intr-o maniera eficienta si profesionista; - acordarea atentiei cuvenite si asigurarea unor servicii ireprosabile clientilor. Salariul: minim 650 euro/luna, cazare, masa asigurate. Cerinte: - limba engleza bine - experienta mai putin de un an.
Categoria jobului
Restaurant/Catering
Tipul jobului
full-time
Salariu
750750 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
09 Dec
Contracte dansatoare-Grecia-Athena
Full time Strainatate Grecia

Agentia de impresariat artistic Vision Nicom cu experienta din 2002, avizata de Ministerul Culturii si portalul Tjobs, selectioneaza dansatoare /hostess (ne)profesioniste pentru contracte de munca bune si sigure in GRECIA-Athena. Salariu fix dansatoare 50-60 Euro/zi + comisioanele din consumatii si dansuri. Venituri de la 2.000-5.000a‚¬/luna. Se asigura cazare si documente legale de munca.

Plecari rapide in 3 zile cu transport asigurat dupa caz. Mai multe detalii pe site-ul agentiei sau sunati la agentie. Nu percepem comision dar cerem seriozitate maxima. Compensatii:Venituri de la 2.000-5.000a‚¬/luna, cazare si documente de lucru.Detalii Companie:Agentie de impresariat artistic, avizata de Ministerul Culturii cu o experienta de peste 12 ani.
Companie
Vision Nicom
Categoria jobului
Crewing / Casino / Entertainment
Salariu
6060 euro
Sursa jobului
www.zoomjobs.ro
Aplica la job Detalii job
11 Dec
Muncitor fabrica - Grecia
Peloponez Strainatate Grecia

Fabrica din regiunea Peloponez, Grecia, selecteaza urgent un MUNCITOR (fata/baiat) pentru sectorul de ambalare. Se ofera o perioada de training platit de 2 saptamani din partea companiei. Salariul este de 800-1000 Euro net/luna. Responsabilitati: - Ambalarea produselor.

Documente necesare pentru inscriere: - CV limba engleza + poza cu zambet; - 1 Fotografie tip pasaport; - 1 Fotografie ?Full Body?, marime 9/13, la tinuta office; - Copie pasaport/Copie C.I; - Certificatul de nastere in original, tradus si legalizat in engleza; - Copie ultima diploma de studii; - Certificatul de cazier judiciar ?fara antecedente penale?; - Adeverinta medicala ?clinic sanatos atat fizic cat si psihic?; - Copie carnet de munca (daca a avut intocmit); - Copie acte de calificare (daca aveti); - Dovada eliberata de Ministerul de Interne din care sa rezulte ca nu aveti interdictia legala de a parasi localitatea ori alte limitari ale exercitarii dreptului la libera circulatie in afara granitelor tarii. citeste mai mult
Companie
EUROPRORECRUIT SRL
Categoria jobului
<>
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 125 locuri de munca in grecia , afisate in 13 pagini.