Joburi caut menajera in giurgiu

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru caut menajera in orasul giurgiu dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu caut menajera in orasul giurgiu
19 Mar
Caut meserias pentru reparatie amenajare casa la mihailesti giurgiu
Bucuresti, Sectorul 5 Giurgiu

caut mesrias pentru : - pus gresie pe veranda cam 12- 16 mp. . . si eventual reparat+tencuit pereti veranda. astept oferta pret. - reparatie 3 pereti exteriori: intarire retencuire eventual si izolare cu polistiren. - LOCATIE: mihailesti- sat stalpu. giurgiu [30km de pta. unirii] iesire prin rahova pe sos. alexandriei. in foto se vede ce e nevoie....

pentru cine are nelamuriri va astept aici ca sa puteti vedea exact despre ce este vorba. atentie!!! nu pot oferi cazare si nu accept bauturile alcolice pe timpul lucrarii.
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
12 Mar
Caut Expert in domeniul achizitionari auto second hand
Giurgiu

Caut un expert in domeniul achizitiilor de autoturisme second hand preferabil din Bucuresti. Cerinte: Sa faca dovada prin documente ca este profesionist. Achizitionarea autoturismului este programata pentru luna Mai Nu voi putea fi contactat decat pe adresa de E-mail sau Skype. Nu sunati momentan pe mobil pentru ca nu sunt in tara. .

Caut un expert in domeniul achizitiilor de autoturisme second hand preferabil din Bucuresti. Cerinte: Sa faca dovada prin documente ca este profesionist. Achizitionarea autoturismului este programata pentru luna Mai Nu voi putea fi contactat decat pe adresa de E-mail sau Skype. Nu sunati momentan pe mobil pentru ca nu sunt in tara.
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job