Joburi sofer cat b in germania

Cauta in 5 locuri de munca sofer cat b in germania in 2014

19 Nov
Sofer profesionist
Germania

Postat la: 29-10-2014

Responsabilitati Contract pe perioada determinata;
• transport national Italia si/sau international (Comunitatea Europeana).
Informatii generale:
• In momentul sosirii la sediul companiei de transport sunteti supus unui test de conducere care consta in parcarea tirului ,prinderea si desprinderea remorcii de cabina.


• Costul deplasarii la locul de munca este suportat de dumneavoastra;
• Nu se percepe comision;
Cerinte Experienta in transport: minim 5 ani;

• Experienta in conducerea camioanelor de tonaj mare( 40 Tone) in Europa;
• Carnet de conducere categoria C+E si /sau certificat ADR si card digital tahografic;
• Cunostinte medii de limba italiana.
Descrierea firmei Sc Tomasi Resurse Umane este o societate care se ocupa cu recrutarea si plasarea fortei de munca atat in tara cat si in strainatate.A fost constituita cu scopul de a oferi siguranta unui loc de munca citeste mai mult
Companie
TOMASI Resurse UmaneSRL
Categoria jobului
Transport
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
12 Nov
Sofer TIR 25t, cu experienta, Olanda, Belgia, Germania
-STRAINATATE-, -TOATE ORASELE-, Braila, GalatiStrainatate Olanda Belgia Germania

Selectam Soferi TIR pentru Olanda, Belgia, Germania <br>- Plecari rapide. <br>- Cazare identificata si platita de catre companie. <br>- Soferii contractati vor plati impozit doar 5,5% din castigul brut, nu 19% cat ar plati in mod normal pe impozitul pe salariu. <br>- Datorita sistemului de plata al remuneratiei odata la 4 saptamani, soferii primesc 13 castiguri pe an.

<br>- Castigurile insumeaza un total de 26.000 EUR/ an (brut), respectiv 23.250 EUR/ an (net). <br>- Fiecare 6-8 saptamani de munca pot fi urmate de 2 saptamani de pauza (daca candidatul doreste acest lucru).- permise de conducere de tip C si tip E, cu vechime de cel putin 2 ani in Uniunea Europeana in ultimii 3-4 ani(pe TIR 25t) <br>- cunostinte de limba engleza si/sau germana cel putin la nivel de Incepator, <br>- detinerea unui Certificat A. D. R, detinerea unei diplome sau specializari relevante ar putea reprezenta un avantaj. <br>

Detalii Companie:
citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Transport/Logistica
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
13 Nov
Sofer Autobuz
Munich Germania

Oferta: Sofer Autobuz
Sectorul: Servicii
Tara: Germania
Orasul: München
Salariul 1700-1800 (fara cazarea)

Descrierea ofertei: Clientii nostril din Germania cauta soferi de autobuse (cat. D). Lucrul este in Germania. Lucrul este in schimburi, este necesar sa fiti flexibili. Agentia va acomodeaza cu cazarea ( -300~400 euro pe luna) si cu asiguarea medicala..

Oferta: Sofer Autobuz
Sectorul: Servicii
Tara: Germania
Orasul: München
Salariul 1700-1800 (fara cazarea)

Descrierea ofertei: Clientii nostril din Germania cauta soferi de autobuse (cat. D). Lucrul este in Germania. Lucrul este in schimburi, este necesar sa fiti flexibili. Agentia va acomodeaza cu cazarea ( -300~400 euro pe luna) si cu asiguarea medicala.
Categoria jobului
Logistica
Tipul jobului
full-time
Salariu
400400 euro
Aplica la job Detalii job
06 Nov
Sofer camion Germania!
Buzau, Strainatate Germania

Descrierea companiei -- Descrierea postului Ai permis de conducere cat. C, E si atestat transport marfa? Atunci avem nevoie de tine! Angajam urgent sofer camion pentru transport materiale de constructii. Se cere cunostinte de limba engleza sau germana nivel incepator. Salarii avantajoase, contract legal de munca. Pentru detalii suna acum 0742 646 298, 0742 556 629.

Cerintele postului Permis de conducere cat. C, E, atestat transport marfa
Companie
eov
Categoria jobului
Altele
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
29Nov
06 Nov
Sofer camion Germania!
Campulung, Strainatate Germania

Descrierea companiei -- Descrierea postului Angajam urgent conducatori auto (camion) in Germania pentru transport intern. Se cere permis de conducere cat. C, E si experienta minim 3 ani. Se asigura cazare si masa. Rezerva-ti acum locul de munca la telefon 0742646298, 0742556629 Cerintele postului Permis conducere cat. B,C .

Descrierea companiei -- Descrierea postului Angajam urgent conducatori auto (camion) in Germania pentru transport intern. Se cere permis de conducere cat. C, E si experienta minim 3 ani. Se asigura cazare si masa. Rezerva-ti acum locul de munca la telefon 0742646298, 0742556629 Cerintele postului Permis conducere cat. B,C
Companie
eov
Categoria jobului
Altele
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job