Joburi mannheim in germania

Cauta in 4 locuri de munca mannheim in germania in 2015

27Feb
26 Feb
Pizzar in mannheim – germania
Strainatate Germania

Loc de munca Cu norma intreaga. Selectionam pizzar cu experienta pentru a lucra intr-o pizerie din zona orasului Mannheim, Germania. Proprietarii sunt o familie originara din Romania, stabilita de multi ani in Germania si lucreaza cu personal din Romania.

Cerinte: - experienta in preparat pizza la tava, pe cuptor electric; - atitudine orientata catre client – politete, abilitati bune de comunicare, persoana energica si amabila; - preferabila, dar nu obligatorie, cunoasterea limbii italiene; - disponibilitate pentru minimum 1 an. Oferta : - cazare asigurata contracost de angajator (aproximativ 250 de euro lunar);; - salariu lunar net 1200 euro in prima luna, creste semnificativ pe masura dovedirii competentelor si experientei; - masa asigurata gratuit de angajator. Detalii Companie:Locuri de munca in strainatate
Companie
JobsAlert.ro
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobsalert.ro
Aplica la job Detalii job
23 Feb
Ospatar/a in Mannheim
Germania

Selectionam ospatar cu experienta, barbat sau femeie, vorbitor de limba germana, pentru a lucra intr-un restaurant cu specific italian din zona orasului Mannheim, Germania. Proprietar este o familie originara din Romania, stabilita de multi ani in Germania si lucreaza cu personal din Romania.

Atributii: - aranjarea meselor; - primirea clientilor; - prezentarea meniului; - luarea comenzilor; - pregatirea bauturilor; - servirea clientilor; - debarasarea meselor; - mentinerea curateniei in restaurant. Oferta : - cazare asigurata contracost de angajator (maximum 200 de euro); - masa asigurata gratuit de angajator; - 1000 euro salariu net lunar plus (minimum 400 de euro) tips.
Categoria jobului
Restaurant/Catering Catering
Tipul jobului
full-time
Salariu
10001000 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
26 Feb
Bucatari in mannheim – germania
Strainatate Germania

Loc de munca Cu norma intreaga. Selectionam doi bucatari cu experienta in bucataria italiana pentru a lucra intr-un restaurant si o pizerie din zona orasului Mannheim, Germania. Proprietarii sunt o familie originara din Romania, stabilita de multi ani in Germania si lucreaza cu personal din Romania.

Cerinte: - experienta in bucataria italiana; - cunostinte de igiena alimentara; - persoana ordonata, capabila de a pregati meniuri calde “la minut”, in conformitate cu comenzile stabilite; - atitudine orientata catre client – politete, abilitati bune de comunicare, persoana energica si amabila; - preferabila cunoasterea limbii italiene; - varsta maxima 50 de ani; - disponibilitate pentru minimum 1 an. Oferta : - cazare asigurata contracost de angajator (aproximativ 250 de euro lunar); - salariu lunar net 1200 euro in prima luna, creste semnificativ pe masura dovedirii competentelor si experientei; - masa asigurata gratuit de citeste mai mult
Companie
JobsAlert.ro
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobsalert.ro
Aplica la job Detalii job
27Feb
26 Feb
Ajutor/m bucatarie in mannheim – germania
Strainatate Germania

Loc de munca Cu norma intreaga. Selectionam un baiat cu experienta in bucatarie pentru a lucra intr-o pizerie din zona orasului Mannheim, Germania. Proprietarii sunt o familie originara din Romania, stabilita de multi ani in Germania si lucreaza cu personal din Romania.

Atributii: - prepararea, pregatirea si ambalarea salatelor si sosurilor; - curatarea vaselor in care se prepara meniurile; - curatenie in pizzerie. Cerinte: - experienta ca ajutor in bucatarie; - fara probleme medicale, fara antecedente penale; - disponibilitate pe termen lung. Oferta : - cazare asigurata contracost de angajator; - salariu lunar net 1200 euro in prima luna, creste semnificativ pe masura dovedirii competentelor si experientei; - masa asigurata gratuit de angajator. Detalii Companie:Locuri de munca in strainatate
Companie
JobsAlert.ro
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobsalert.ro
Aplica la job Detalii job