Joburi mainz in germania

Cauta in 4 locuri de munca mainz in germania in 2015

31Mar
12 Mar
Selectionam doua chelnerite, zona Mainz
Mainz Germania

Agentia Gastrojob selectioneaza doua chelnerite pentru un Hotel in Germania, zona Mainz de la 1 aprilie.

Categoria jobului
Restaurant/Catering Catering
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
31 Mar
Chelnerite / Germania
Germania Mainz

Titlu: Chelnerite / GermaniaStatus: ActivatLocuri disponibile: 2Tara: GermaniaOrase: MainzTip post: Full timeDomeniu: Servicii - RestauranteNivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior, ExecutivDescriere: Agentia Gastrojob selectioneaza doua chelnerite pentru un Hotel in Germania, zona Mainz de la 1 aprilie. Bonusuri: cazare, masa si asigurare, salariu 1200 € netto/luna plus tips.

Se lucreaza intr-o atmosfera placuta cu posibilitatea de a avansa pe plan profesional.Cerinte: Cerinte: - cunostinte de limba germana la nivel avansat, - buona experienta in domeniu, - aspect fizic placut, - seriozitate maxima din partea candidatilor. Persoanele interesate pot trimite CV-ul cu fotografia.Tip promovare: StandardSalariu: 1000 € Cazare gratuita: DaMasa gratuita: DaTransport platit: NuData expirarii: 10-05-2015Experienta minima: Nivel minim de studii: Limba straina: Limba CV: Provider-ul de job: Agenzia GastrojobMini interviu online Gastrojob este o agentie specializata in recrutare si citeste mai mult
Companie
Agenzia Gastrojob
Categoria jobului
Servicii - Restaurante Restaurante Service
Tipul jobului
full-time
Salariu
12001200 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
12 Mar
Chelnerite / Germania
Mainz Strainatate Germania

Agentia Gastrojob selectioneaza doua chelnerite pentru un Hotel in Germania, zona Mainz de la 1 aprilie. Bonusuri: cazare, masa si asigurare, salariu 1200 ? netto/luna plus tips. Se lucreaza intr-o atmosfera placuta cu posibilitatea de a avansa pe plan profesional.

Cerinte:Cerinte: - cunostinte de limba germana la nivel avansat, - buona experienta in domeniu, - aspect fizic placut, - seriozitate maxima din partea candidatilor. Persoanele interesate pot trimite CV-ul cu fotografia.Compensatii:Cazare gratuita, Masa gratuita, AsigurareDetalii Companie:Gastrojob este o agentie specializata in recrutare si plasare de personal in sectorul gastronomic european. Firma dispune de o baza de date complexa in masura sa ofere atat clientilor nostrii cat si celor interesati a lucra in domeniul gastronomic maximum de satisfactie. Nu iti oferim doar sansa de a lucra pe teritoriul Germaniei ci te si protejam pentru a o face in deplina siguranta. Iti oferim sansa de a invata daca esti un tanar fara citeste mai mult
Companie
Agenzia Gastrojob
Categoria jobului
Restaurant / Catering Catering
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
13 Mar
Chelnerite pentru Germania
Sibiu Strainatate Germania

Agentia Gastrojob selectioneaza doua chelnerite pentru un Hotel in Germania, zona Mainz de la 1 aprilie. Cerinte: cunostinte de limba germana la nivel avansat, buona experienta in domeniu, aspect fizic placut, seriozitate maxima din partea candidatilor. Bonusuri: cazare, masa si asigurare, salariu 1200 &euro netto/luna plus tips. .

Agentia Gastrojob selectioneaza doua chelnerite pentru un Hotel in Germania, zona Mainz de la 1 aprilie. Cerinte: cunostinte de limba germana la nivel avansat, buona experienta in domeniu, aspect fizic placut, seriozitate maxima din partea candidatilor. Bonusuri: cazare, masa si asigurare, salariu 1200 &euro netto/luna plus tips.
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
31Mar