Joburi caut de lucru in germania

Cauta in 5 locuri de munca caut de lucru in germania in 2015

16 Apr
Caut muncitor in rigips/gletuitor pentru Germania
Bucuresti, Sectorul 1 Strainatate Germania

Caut muncitor cu experienta de lucru in rigips si gletuire rigips, se lucreaza cu contract iar plata este la metru. Media este de 1100$ pe luna. .

Caut muncitor cu experienta de lucru in rigips si gletuire rigips, se lucreaza cu contract iar plata este la metru. Media este de 1100$ pe luna.
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
11 Apr
Zidari pentru Germania
Toate orasele, Strainatate Germania

Descrierea companiei Constructii Descrierea postului Eu conduc o firma de constructii in Germania , si caut in meseria de zidar , 2 personae tinere , varsta 25 – 40 de ani ,calificati in meseria de zidar ( dovezi –calificare sau inscrisuri in cartea de munca ) nefumatori ,carnet de conducere B .Sa fie in forta si energici .

De preferat persone care au familie si copii , cei ce ar dori sa se mute definitiv in Germania , ii pot ajuta in sensul acesta . Cunoscatori ai limbi Germane un minim necesar , si dorinta de a invata . Caut oameni seriosi cu mintea limpede ptr. a lucra untr-un mediu placut si fara stres .Se desfasoara munca in meseria de zidar si toate activitatile legate de aceasta meserie . Zidarie , tencuieli , gleturi , izolatii polistiren , turnari sape , betoane , gresie si faianta , in aceasta ordine .Se lucreaza ca persoana fizica autorizata , grupate in GbR , program de lucru 6 zile pe saptamana , intre 9- 10 ore . Se asigura cazare , fara masa , fara transport citeste mai mult
Companie
geBau.GbR
Categoria jobului
Constructii / Instalatii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
12 Apr
Angajam sofer tir (ruta Germania - Anglia, Germania - Belgia)
Sibiu Strainatate Anglia Belgia Germania

Caut sofer tir 40 t. Atestat marfa generala. Card taxograf. Program de lucru, 2 luni la munca 1 luna acasa. Experienta 1 an pe tir. Masini Scania Euro 5 vagon prelata perdea. .

Caut sofer tir 40 t. Atestat marfa generala. Card taxograf. Program de lucru, 2 luni la munca 1 luna acasa. Experienta 1 an pe tir. Masini Scania Euro 5 vagon prelata perdea.
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
01 Apr
constructi
Strainatate: Germania

caut muncitor vorbitor de limba germana pentru lucru in constructi. Ofer cazare si masa la pensiune.

Categoria jobului
Constructii/Amenajari Constructii
Sursa jobului
www.locuri-munca.com
Aplica la job Detalii job
21Apr
11 Apr
Muncitori Germania
Giurgiu Strainatate Germania

Caut meseriasi in placari fatade cu scule adecvate pentru Germania - Frankfurt. Salariul de la 1.200 E - 1.500 E, in functie de realizari, cu cazare inclusa. Program de lucru L-V : 7 - 17, cu pauza de masa 1 ora. Sambata 7 - 13. Plecari urgente. Detalii la telefon. .

Caut meseriasi in placari fatade cu scule adecvate pentru Germania - Frankfurt. Salariul de la 1.200 E - 1.500 E, in functie de realizari, cu cazare inclusa. Program de lucru L-V : 7 - 17, cu pauza de masa 1 ora. Sambata 7 - 13. Plecari urgente. Detalii la telefon.
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job