Joburi viata libera angajari in galati

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu viata libera angajari in orasul galati
26 Sep
NOU Angajari Soferi Strainatate
Galati, Strainatate

Descrierea companiei Companie acreditata de ITM, pentru Plasarea Fortelor de Munca Germania si Austria Descrierea postului Oferim contracte de munca in luna Iulie pentru Soferi profesionisti, pentru soferi distributie locala si soferi privati.Contracte pe perioada nedeterminata, cu cazare,mancare si asigurare medicala.

Seriozitate, interzis alcoolul in timpul serviciului, masina trebuie pastrata in conditii foarte bune, dusa in service auto, spalata. Engleza sau italiana prezinta un avantaj. Cerintele postului Cerem si oferim Seriozitate. Pentru distributie locala nu necesita neaparat experienta. Interzis alcoolul in timpul programului de lucru. Atentie distributiva. Disponibilitate de deplasare in luna Iulie. Transport asigurat. Se obtine permis de munca in Germania. Concediu de odihna platit.
Companie
Recruitment Company
Categoria jobului
Transporturi / Distributie Distributie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
29 Sep
Venituri suplimentare online
judetul Arad, judetul Bistrita Nasaud, judetul Buzau, judetul Calarasi, judetul Caras Severin, judetul Constanta, judetul Dambovita, judetul Galati, judetul Hunedoara, judetul Ialomita

Daca vrei o viata de succes, trebuie sa ataci fara mila chiar si cea mai mica urma de atitudine sau gand negativ. Cautam urgent colaboratori in toata tara care vor sa castige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email cristi.ghitan1972@gmail.

com- cunostinte minime PC ; - calculator, conexiune internet; - rabdare, seriozitate, minim 18 ani. - cunostinte minime PC ; - calculator, conexiune internet; - rabdare, seriozitate, minim 18 ani.
Companie
Cristi
Categoria jobului
Advertising Diverse Educatie/Training Elevi/Studenti Internet/New Media Training It&c Media
Sursa jobului
www.locuri-munca.com
Aplica la job Detalii job
01 Oct
Șef birou
Galati

Șef birou Primaria Orasului Targu Bujor 30 septembrie 2015 Agentia Nationala a Functionarilor Publici organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea functiei publice de conducere vacante de sef birou al Serviciului Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor din cadrul Primariei orasului Tirgu Bujor, judetul Galati.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare. Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt: studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta, in domeniul stiinte juridice sau administrative studii de masterat sau postuniversitare in domeniul administratiei publice, management ori in specialitatea studiilor necesare exercitarii functiei publice, in conditiile art. 31 citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
29 Sep
Șef serviciu
Galati

Șef serviciu Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Galati 28 septembrie 2015 Agentia Nationala a Functionarilor Publici organizeaza concurs de promovare pentru ocuparea functiei publice de conducere vacante de: sef serviciu la Serviciul administrativ si achizitii din cadrul Directiei Generale Regionale a Finantelor Publice Galati – aparat propriu.

Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile generale prevazute de art. 66 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul functionarilor publici (r2), cu modificarile si completarile ulterioare. Conditiile specifice necesare in vederea participarii la concurs si a ocuparii functiei publice sunt: studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in stiinte economice, juridice sau ingineresti; studii de masterat sau postuniversitare in domeniul administratiei publice, management ori in specialitatea studiilor necesare exercitarii citeste mai mult
Companie
Guvernul Romaniei
Sursa jobului
posturi.gov.ro
Aplica la job Detalii job
04Oct
29 Sep
Agent de turism Galati
Galati ROMANIA

Postat la: 28-09-2015 Responsabilitati Dorim sa ne marim echipa si avem nevoie de tine, omul pasionat de calatorii, caruia ii place sa asculte povesti de viata interesante si care aduce cu el zilnic doza de optimism.

Daca vorbesti limba engleza, ai studii superioare in domeniul turismului sau esti posesor al unui certificat de calificare de agent turism (experienta in domeniu constituie un avantaj) si poti oferi cu drag sfaturi turistilor, asteptam CV-ul tau Cerinte -Studii superioare in domeniu geografie turism sau posesor al unui certificat de calificare de agent turism -Experienta in domeniu constituie un avantaj Descrierea firmei Agentie de selectie si plasare forta de munca in strainatate, cu sediul in Galati, Str. Brailei nr.26, inregistrata de catre Ministerul Muncii prin ITM Galati sub nr. 55 / 02.07.2015. Adresa: Str. Brailei, nr.26, Demisol, Galati, vis-a-vis de Potcoava de Aur Telefon: 0336.888.000 Mobil: 0744 533 342 E-mail: info@axajobs.ro Facebook: citeste mai mult
Companie
AXAJOBS LINE SRL-D
Categoria jobului
Alte domenii Alte domenii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
26 Sep
angajam medici specialisti part time/full time in galati
Galati,

Descrierea companiei centru medical Descrierea postului angajam pentru centru medical in Galati medici specialisti part time/full time Detalii la 0236-323131,0744523394 sau pe www.launermedicalcenter.ro si pe| www.facebook.com/LaunerMedicalCenter Cerintele postului aviz de libera practica valabil, .

Descrierea companiei centru medical Descrierea postului angajam pentru centru medical in Galati medici specialisti part time/full time Detalii la 0236-323131,0744523394 sau pe www.launermedicalcenter.ro si pe| www.facebook.com/LaunerMedicalCenter Cerintele postului aviz de libera practica valabil,
Companie
LAUNER FARM
Categoria jobului
Medicina Medical
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
25 Sep
Agent de turism Galati
Galati ROMANIA

Postat la: 25-09-2015 Responsabilitati Agent de turism Dorim sa ne marim echipa si avem nevoie de tine, omul pasionat de calatorii, caruia ii place sa asculte povesti de viata interesante si care aduce cu el zilnic doza de optimism.

Daca vorbesti limba engleza, ai studii superioare in domeniul turismului sau esti posesor al unui certificat de calificare de agent turism (experienta in domeniu constituie un avantaj) si poti oferi cu drag sfaturi turistilor, asteptam CV-ul tau la adresa "agcondor@yahoo.com". Cerinte -Studii superioare in domeniu geografie turism sau posesor al unui certificat de calificare de agent turism -Experienta in domeniu constituie un avantaj Descrierea firmei Agentie de selectie si plasare forta de munca in strainatate, cu sediul in Galati, Str. Brailei nr.26, inregistrata de catre Ministerul Muncii prin ITM Galati sub nr. 55 / 02.07.2015. Companie AXAJOBS LINE SRL-D Posturi disponibile 1 Domeniu Serviciu Clienti Turism Vanzari Nivel experienta Fara experienta citeste mai mult
Companie
AXAJOBS LINE SRL-D
Categoria jobului
Serviciu Clienti Relatii clienti
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job