Joburi femei cauta barbati in galati

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Alte anunturi asemanatoare cu femei cauta barbati in orasul galati
22 Nov
Reprezentant Vanzari Braila/Galati Galati, Braila

clienti noi in zona alocata, - promoveaza si customizeaza serviciul La Fantana pe necesitatile clientului, - mentine o relatie profesionala apropiata cu clientii, - dezvolta portofoliul de clienti prin mentinerea unor relatii profesionale de buna calitate. Echipa noua de vanzari va beneficia de un program de training adecvat cerintelor noi din realitatea pietei romanesti. .

full-time

Locul de munca Reprezentant Vanzari Braila/Galati a fost preluat de pe www.smartdreamers.com
Aplica la job
13 Nov
Benzinari la pompa si Spalatori auto -STRAINATATE-, Arad, BUCURESTI, Buzau, Cernavoda, Galati, Targu Mures

AUTO SI BENZINARII Barbati cu varste cuprinse intre 18-30 ani Experienta minim 3 luni in domeniu pentru benzinarii la pompa Pentru Spalatorii Auto experienta nu este obligatorie dar constituie un avantaj Se cere limba italiana minimum vorbit Carnet cat B constituie un avantaj Salarii incepand cu 600 euro net Cazarea si masa sunt asigurate de angajator Perioada contractuala 3-6.

Companie: NetJobs

Jobul Benzinari la pompa si Spalatori auto este incadrat in categoria ALTELE, Petrochimie/Petrol si Gaze, Serviciu clienti, Turism/Hoteluri, Vanzari full-time Salar:600 euro

Locul de munca Benzinari la pompa si Spalatori auto a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
13 Nov
MANAGER -COLABORARE part time FRANCIZA Personala Braila, BUCURESTI, Constanta, Galati, Ploiesti, Resita, Timisoara

- 1 tendinta oamenilor de a cauta oportunitati de afaceri la cheie de tip franciza, care sa poata fi operate de o singura familie sau persoana. - 2. tendinta consumatorilor de a se implica in COLABORARI cu PARTICIPARE la IMPARTIREA PROFITULUI, si aparitia conceptului de prosumator in toate domeniile de la banalul proces de a face cumparaturi.Cautam persoane ambitioase,inteligente,deschise la.

Companie: NetJobs

Jobul MANAGER -COLABORARE part time FRANCIZA Personala este incadrat in categoria ALTELE, Consultanta, Management/Consultanta, Marketing, MLM/MultiLevelMarketing, Publicitate/PR, Vanzari full-time , part-time

Locul de munca MANAGER -COLABORARE part time FRANCIZA Personala a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
11 Nov
SUDORI + LACATUSI Galati

si constructiilor navale; cauta permanent noi parteneri pentru o colaborare de lunga durata. Compania noastra are toate atributele unei companii serioase si competitive, pentru ca noi avem RESURSELE, TIMPUL SI DEDICAREA necesare realizarii si oferirii unor rezultate rapide si eficiente. Big Ocean Company cuprinde personal calificat in domeniul resurselor umane avand in spate o.

Companie: BigOcean Company

Jobul SUDORI + LACATUSI este incadrat in categoria Industrii / Productie full-time

Locul de munca SUDORI + LACATUSI a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
03 Nov
Secretara Galati Galati,Galati

Se cauta persoana pentru postul de secretara. Se solicita: studenta (eventual profil tehnic sau economic) , aspect fizic placut. cunostinte operare PC de baza(redactare documente in WORD, EXCEL, navigare internet. . . etc) persoana dinamica , rezistenta la stresul cu publicul ( calm si amabilitate) Responsabilitati: activitati de contabilitate primara (oferte, facturi, chitante.

Companie: SYSCAMI

Jobul Secretara Galati este incadrat in categoria Office Jobs, secretariat part-time

Locul de munca Secretara Galati a fost preluat de pe www.jobhaze.ro
Aplica la job
03 Nov
MANAGER -COLABORARE part time FRANCIZA Personala Braila, BUCURESTI, Buzau, Focsani, Galati, Iasi, Suceava

- 1 tendinta oamenilor de a cauta oportunitati de afaceri la cheie de tip franciza, care sa poata fi operate de o singura familie sau persoana. - 2. tendinta consumatorilor de a se implica in COLABORARI cu PARTICIPARE la IMPARTIREA PROFITULUI, si aparitia conceptului de prosumator in toate domeniile de la banalul proces de a face cumparaturi.Cautam persoane ambitioase,inteligente,deschise la.

Companie: NetJobs

Jobul MANAGER -COLABORARE part time FRANCIZA Personala este incadrat in categoria ALTELE, Management/Consultanta, Marketing, MLM/MultiLevelMarketing, Publicitate/PR, Vanzari full-time , part-time

Locul de munca MANAGER -COLABORARE part time FRANCIZA Personala a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
26Nov
04 Nov
Consilier Reciclare Galati,Galati

Se cauta persoana pentru postul de consilier care activeaza in domeniul de reciclare. Doua posturi sunt disponibile. Se solicita: studii medii cunostinte de operare pe calculator: aplicatii E- scale folosite de catre societate experienta relevanta in domeniu: minime cunostinte de contabilitate- gestiune spirit de ordine si disciplina rezistenta la sarcini repetitive capacitate de.

Companie: Adecco Resurse Umane

Jobul Consilier Reciclare este incadrat in categoria Muncitori / Tehnicieni, muncitori part-time

Locul de munca Consilier Reciclare a fost preluat de pe www.jobhaze.ro
Aplica la job
02 Nov
Profesor limba germana Galati

Centru de limbi straine, cauta colaboratori cu aptitudini foarte bune in limba germana. Jobul consta in predarea unui curs de Limba germana in cadrul unei companii private care furnizeaza cursuri de formare si/sau specializare profesionala, cursuri de limbi straine pentru adulti in grupe de maxim 16 cursanti si cursuri de limba germana pentru copii in grupe de maxim 10. Remuneratia este.

Companie: Idalis Training Center

Jobul Profesor limba germana este incadrat in categoria Educatie/Invatamant sezonier

Locul de munca Profesor limba germana a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
06 Nov
MANAGER Franciza Personala zona BRAILA -GALATI-BUZAU Braila ROMANIA Buzau Galati

- 1 tendinta oamenilor de a cauta oportunitati de afaceri la cheie de tip franciza, care sa poata fi operate de o singura familie sau persoana. - 2. tendinta consumatorilor de a se implica in COLABORARI cu PARTICIPARE la IMPARTIREA PROFITULUI, si aparitia conceptului de prosumator in toate domeniile de la banalul proces de a face cumparaturi. Cerinte Cautam persoane.

Companie: Confidential

Jobul MANAGER Franciza Personala zona BRAILA -GALATI-BUZAU este incadrat in categoria Consultanta full-time

Locul de munca MANAGER Franciza Personala zona BRAILA -GALATI-BUZAU a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
03 Nov
Lacatusi cu lb franceza pentru Franta -STRAINATATE-, -TOATE ORASELE-, BUCURESTI, Constanta, Galati, Mangalia, Ramnicu ValceaStrainatate Franta

lacatusi tubulatori--Franta Barbati cu varsta maxima 57 ani cu experienta Se da proba de lucru in Romania Limba franceza obligatoriu mediu vorbit Salariu 10 euro /ora Transportul pana in Franta este asigurat de angajator Cazarea este asigurata de angajator Masa nu este asigurata Plecari imediate dupa proba de lucru NU SE PERCEPE COMISION NICI IN TARA NICI IN STRAINATATE Lacatusi.

Companie: NetJobs

Jobul Lacatusi cu lb franceza pentru Franta este incadrat in categoria ALTELE, Constructii/Amenajari, Naval, Productie si confectionare, Reparatii, Service full-time Salar:10 euro

Locul de munca Lacatusi cu lb franceza pentru Franta a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job