Joburi macelari in franta

Cauta in 59 locuri de munca macelari in franta in 2015

04Jul
02 Jul
Urgent Macelari Franta
Franta toate

Titlu: Urgent Macelari Franta Status: Activat Locuri disponibile: 7 Tara: Franta Orase: toate Tip post: Project based Domeniu: Inginerie - Industrii / Productie Nivel cariera: Intermediar, Senior Descriere: Slectam urgent 7 macelari pentru Franta (Regiunea Bretagne). Durata contractului este intre 6 si 18 luni. Perioada de proba este de 5 zile.Salariul net pe ora este de 9.

70 EUR; la 35 de ore pe saptamana - 1.470 EUR. Exista posibilitatea de a efectua ore suplimentare.Angajatorul suporta cheltuielile de cazare (in case). Cerinte: Candidatul trebuie sa fasoneze si dezoseze porc; sa aiba experienta in carcase porc, diploma de macelar si cunostinte minime de limba franceza.Studii: Școala profesionalaLimba straina: Franceza: Incepator; Tip promovare: Standard Salariu: 1500 € Cazare gratuita: Da Masa gratuita: Nu Transport platit: Nu Data expirarii: 09-07-2015 Experienta minima: Nivel minim de studii: Limba straina: Franceza Limba CV: Provider-ul de job: BRILLIANT RECRUITMENT Mini citeste mai mult
Companie
BRILLIANT RECRUITMENT
Categoria jobului
Inginerie - Industrii / Productie Industrie
Tipul jobului
project-based
Salariu
15001500 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
30 Jun
Macelari in Franta
Franta Lyon

Titlu: Macelari in Franta Status: Activat Locuri disponibile: 4 Tara: Franta Orase: Lyon Tip post: Full time Domeniu: Muncitori Tehnicieni - Muncitori Nivel cariera: Intermediar Descriere: Meserie: Macelar Țara: Franta Departament: Industria alimentara Tip contract: Full time Durata contract: 6 luni Beneficii: Cazare; Salariu: 1800 - 1900 EUR NET (Pe luna) Descriere job: Pentru o companie

importanta din Franta cautam macelari care sa se ocupe cu transarea carnii de porc. Se cauta echipe de 2 - 4 persoane din care una sa detina permis de conducere si masina pentru a facilita deplasarea de la cazare la locul de munca . Limba Fraceza nu este obligatorie dar constituie avantaj. Salariu avantajos si cazare asigurata. Proiectul este pe termen lung, se lucreaza la diverse abatoare din Franta. Responsabilitati: - transarea, portionarea, prelucrarea carnii de porc- prelucrarea finala a carcaselor de carne- valorificarea altor componente rezultate din taiere- mentinerea curateniei la locul de citeste mai mult
Companie
Kriss Consult
Categoria jobului
Muncitori Tehnicieni - Muncitori Tehnician Muncitori
Tipul jobului
full-time
Salariu
18001800 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
29 Jun
Macelari pentru Franta
Franta Franta

Titlu: Macelari pentru Franta Status: Activat Locuri disponibile: 5 Tara: Franta Orase: Franta Tip post: Full time Domeniu: Vanzari - Retail / Comert Nivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior, Executiv Descriere: Companii din Franta selecteaza Macelari carne de porc cu experienta de minim 2 ani pentru angajare in Franta. Contract cu durata minima de 6 luni si salariu de 1.400 EUR/ luna net.

Plecarile sunt urgente, iar locurile limitate. Profita de oferta acum! Responsabilitatile principale: - Procesarea carnii de porc pentru vanzare (transare, ajustare, portionare etc.) - Pastrarea curateniei in zona de lucru. - Respectarea regulilor de siguranta si igiena. Program de lucru: 7h 30 min ore de lucru pe zi, 5 zile pe saptamana Alte detalii AVANTAJE: - Contractele sunt de angajare cu durata minima de 6 luni si posibilitate de prelungire de pana la 24 de luni. - Salarizarea este de 1.400 EUR/ luna net + plus 10% bonus lunar de vacanta. - Ore suplimentare platite - Posibilitate de citeste mai mult
Companie
Banca de joburi
Categoria jobului
Vanzari - Retail / Comert Vanzari
Tipul jobului
full-time
Salariu
10001000 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
28 Jun
Selectam urgent 10 macelari FranANDamp;355;a
Franta

Slectam urgent 10 macelari pentru FranANDamp;355;a (Regiunea Bretagne). Durata contractului este intre 6 ANDamp;351;i 18 luni, incepANDacirc;nd din 07.04.2015. Perioada de proba este de 5 zile.

Candidatul trebuie sa fasoneze ANDamp;351;i dezoseze porc (parANDamp;355;ile vin aleator); sa aiba experienANDamp;355;a in procesarea de porc (polivalent) ANDamp;351;i cunoANDamp;351;tinANDamp;355;e minime de limba franceza.Detalii Companie:BRILLIANT RECRUITMENT-societate de recrutare si plasare forta de munca, acreditata de Inspectoratul Teritorial de Munca,numar de inregistrare 5595.
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Alimentatie ALTELE Industrie alimentara Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
04Jul
27 Jun
Macelari Franta
Franta n/a

Titlu: Macelari Franta Status: Activat Locuri disponibile: 4 Tara: Franta Orase: n/a Tip post: Sezonier Domeniu: Muncitori Tehnicieni - Muncitori Nivel cariera: Intermediar Descriere: Pentru o companie importanta din Franta cautam macelari care sa se ocupe cu transarea carnii de porc.

Responsabilitati:- transarea, portionarea, prelucrarea carnii de porc- prelucrarea finala a carcaselor de carne- valorificarea altor componente rezultate din taiere- mentinerea curateniei la locul de munca- depozitarea carnii in spatii special amenajate Cerinte: - experienta minim 3 ani in domeniu- detinerea unui permis de conducere cat.B si a unei masini personale prezinta avantaj- cunoasterea limbii franceze la nivel conversational- experienta in taiere, dezosare si fasonare porciStudii: Școala profesionalaLimba straina: Franceza: Mediu; Tip promovare: Standard Salariu: 1400 € Cazare gratuita: Da Masa gratuita: Nu Transport platit: Nu Data expirarii: 26-07-2015 Experienta minima: Nivel minim de citeste mai mult
Companie
Divaexim Jobs
Categoria jobului
Muncitori Tehnicieni - Muncitori Tehnician Muncitori
Tipul jobului
sezonier
Salariu
14001400 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
01 Jul
MACELARI cu experienta carne de porc – FRANTA
Bucuresti Franta

Companii mari din FRANTA selecteaza MACELARI carne de porc cu experienta de minim 2 ani pentru angajare.

Categoria jobului
Restaurant Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
03 Jul
Macelari cu experienta pentru companii din Franta. Salarii de 1400 Euro net/luna. Plecari rapide!
FrantaStrainatate Franta

Euro Staff Solution recruteaza pentru companii din Franta, Macelari cu experienta. Salariul este de 1.400 EUR/ luna net. Plecarile sunt urgente.

Responsabilitatile principale: procesarea carnii pentru vanzare (transare, ajustare, portionare etc.), pastrarea curateniei in zona de lucru si respectarea regulilor de siguranta si igiena.Persoanele acceptate pe aceste posturi vor beneficia de:
- Contracte de angajare cu durata minima de 6 luni si posibilitate de prelungire de pana la 24 de luni.
- Salarizare de 1.400 EUR/ luna net + plus 10% bonus lunar de vacanta.
- Ore suplimentare platite si posibilitati de crestere salariala
- La finalizarea contractului angajatul primeste o prima de 10% din valoarea salariului sau lunar (ex. un angajat care a lucrat 18 luni va primi la finalizarea contractului sau 1.800 x 18 luni x 10% = 3.240 EUR)
- Cazarea se deduce din castig, deci candidatii nu trebuie sa aiba la ei decat bani de buzunar.
- citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Achizitii/Aprovizionare Alimentatie ALTELE Comert Restaurante Comert Achizitii Restaurante Industrie alimentara Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
30 Jun
Urgent macelari franta
Strainatate Franta

Loc de munca Pe baza de proiect. Slectam urgent 7 macelari pentru Franta (Regiunea Bretagne). Durata contractului este intre 6 si 18 luni. Perioada de proba este de 5 zile. Salariul net pe ora este de 9.70 EUR; la 35 de ore pe saptamana - 1.470 EUR. Exista posibilitatea de a efectua ore suplimentare. Angajatorul suporta cheltuielile de cazare (in case).

Cerinte: Candidatul trebuie sa fasoneze si dezoseze porc; sa aiba experienta in carcase porc, diploma de macelar si cunostinte minime de limba franceza. Studii: Școala profesionala Limba straina: Franceza: Incepator. Compensatii:1470-1500 EURDetalii Companie:Locuri de munca in strainatate
Companie
JobsAlert.ro
Sursa jobului
www.jobsalert.ro
Aplica la job Detalii job
27 Jun
Selectam urgent 10 macelari Franta
Franta Bretagne

Titlu: Selectam urgent 10 macelari Franta Status: Activat Locuri disponibile: 10 Tara: Franta Orase: Bretagne Tip post: Project based Domeniu: Servicii - Restaurante Nivel cariera: Incepator, Intermediar Descriere: Slectam urgent 10 macelari pentru Franta (Regiunea Bretagne). Durata contractului este intre 6 si 18 luni, incepand din 07.04.2015. Perioada de proba este de 5 zile.

Salariul net pe ora este de 9.70 EUR; la 35 de ore pe saptamana - 1.470 EUR. Exista posibilitatea de a efectua ore suplimentare.Angajatorul suporta cheltuielile de cazare (in case). Cerinte: Candidatul trebuie sa fasoneze si dezoseze porc (partile vin aleator); sa aiba experienta in procesarea de porc (polivalent) si cunostinte minime de limba franceza. Tip promovare: Standard Salariu: 1500 € Cazare gratuita: Da Masa gratuita: Nu Transport platit: Nu Data expirarii: 05-07-2015 Experienta minima: Nivel minim de studii: Limba straina: Franceza Limba CV: Provider-ul de job: BRILLIANT RECRUITMENT Mini interviu citeste mai mult
Companie
BRILLIANT RECRUITMENT
Categoria jobului
Servicii - Restaurante Restaurante Service
Tipul jobului
project-based
Salariu
15001500 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
23 Jun
Macelari
Franta -

Titlu: Macelari Status: Activat Locuri disponibile: 10 Tara: Franta Orase: - Tip post: Full time Domeniu: Vanzari - Retail / Comert Nivel cariera: Incepator, Intermediar, Senior, Executiv Descriere: Companii din Franta selecteaza Macelari carne de porc cu experienta de minim 2 ani pentru angajare in Franta. Contract cu durata minima de 6 luni.

Contractele sunt de angajare cu durata minima de 6 luni si posibilitate de prelungire de pana la 24 de luni. ---Cazarea se deduce din castig, deci candidatii nu trebuie sa aiba la ei decat bani de buzunar. Cerinte: Responsabilitati principale: - Procesarea carnii de porc pentru vanzare (transare, ajustare, portionare etc.) - Pastrarea curateniei in zona de lucru. - Respectarea regulilor de siguranta si igiena. -experienta minim 2 ani - varsta maxima acceptata 45 ani Tip promovare: Standard Salariu: 1000 € Cazare gratuita: Nu Masa gratuita: Nu Transport platit: Nu Data expirarii: 11-07-2015 Experienta minima: Nivel minim de studii: Limba citeste mai mult
Companie
TOP SERVICII SRL
Categoria jobului
Vanzari - Retail / Comert Vanzari
Tipul jobului
full-time
Salariu
10001000 euro
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 59 locuri de munca ( macelari ) in franta , afisate in 6 pagini.