Joburi frankfurt am main

Cauta in 3 locuri de munca frankfurt am main in 2015

19 Mar
Babysitter in hanau – germania
Strainatate Germania

Loc de munca Cu norma intreaga. Familie din orasul Hanau, in apropiere de Frankfurt am Main - Germania solicita serviciile unei doamne/domnisoare pentru ajutor in ingrijirea a doi copii educati si iubitori – un baietel de 6 ani si jumatate si o fetita de 3 ani si jumatate, precum si servicii de menaj. Familia este originara din Romania, sotul medic, sotia om de afaceri.

Cerinte: - experienta si pricepere in cresterea copiilor mici; - fara probleme medicale; - nefumatoare; - persoana educata, ordonata, vrednica, gospodina; - apta de a invata si pune in practica regulile specifice; - optimista si echilibrata; - preferabila, dar nu obligatorie, cunoasterea limbii germane, engleze sau maghiare; - preferabil permis de conducere si experienta in conducerea autovehiculului; - fara obligatii familiale majore; - varsta maxima 38 de ani; - disponibila pe termen lung. Oferta: - cazare in locuinta separata, conditii citeste mai mult
Companie
JobsAlert.ro
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobsalert.ro
Aplica la job Detalii job
12 Mar
Asistenti medicali generalisti - germania!!
Germania

Postat la: 11-03-2015 Responsabilitati ASISTENTI MEDICALI GENERALISTI - GERMANIA!! BRAINS CONSULTING recruteaza asistenti medicali generalisti pentru a lucra in spitale si case de ingrijire medicala din Germania. Clinicile, spitalele si caminele de batrani germane ofera contracte de munca pe perioada nedeterminata conform legislatiei germane.

Locatie: Frankfurt am Main, Hesse Cerinte Cerinte: - are calificarea de asistent medical generalist - certificat de conformitate eliberat de Ministerul Sanatatii din Romania - are experienta minim 1 an ca si asistent medical in bloc operator /; ATI / urgente / ingrijire batrani, - are cunostinte de limba germana de nivel minim B1. - este o persoana placuta, care lucreaza bine in echipa si foarte responsabila la locul de munca - este o persoana care doreste un loc stabil de munca in Germania pe durata nedeterminata. Beneficii Oferite Beneficii Oferite: Se ofera: - contract de munca pe durata nedeterminata Un salariu fix excelent (cel putin citeste mai mult
Companie
BRAINS CONSULTING
Categoria jobului
Medical / Farmacie Farmacie
Tipul jobului
full-time
Salariu
22002200 euro
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
09 Mar
Meseriasi interioare Germania
Arad Strainatate Germania

Caut meseriasi cu experienta in interioare. Se va lucra in Frankfurt am Main, la tapet, reparatii cu glet, zugraveli, poate rigips si alte reparatii si lucrari de acest fel. Ofer: Cazare; conditii bune, cate 2,3 in camera, bai si bucatarii utilate Transport la locul de munca Masina de lucru Angajare cu salar de inceput 8.

5 Euro/ ora Pentru mai multe detalii sunati intre orele 10 si 16 Mihai
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Salariu
8585 euro
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
28Mar