Joburi in focsani

Cauta in 38 locuri de munca in focsani in 2014

19 Nov

Colaborare part-time pe proiect de client misterios la nivel national

Focsani, Galati, BUCURESTI, Iasi, Ilfov, Oradea, Pitesti

Suntem in permanenta interesati de colaboratori care sa desfasoare activitati in cadrul anchetelor pe teren. Actiunile vizate in prezent implica analiza experientei de client in domeniul retail din Romania. Tipul de colaborare pentru actiunile pe teren este part-time, in cadrul diferitelor proiecte pe care le avem in desfasurare la nivel national. Colaboratorul pe care il cautam : - Are varsta.

Companie: NetJobs

Jobul Colaborare part-time pe proiect de client misterios la nivel national este incadrat in categoria Administrativ, ALTELE, Asigurari, Controlul calitatii, Educatie/Training, Finante/Contabilitate, Institutii

Locul de munca Colaborare part-time pe proiect de client misterios la nivel national a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
19 Nov

Lucru part time

Focsani,

Descrierea companiei Parfumuri la pret de fabrica.Parmurile imita marici celebre in lume usor de vandut.Pentru a beneficia de preturile de producator nu trebuie decat sa te inscrii.Nu esti obligat la o comanda minina, nu esti obligat la comenzi lunare.Te poti inscrie ca persoana fizica sau firma.Castiguri maxime,cumperi la pret de fabrica , pretul de vanzare il faci tu.Detalii ,inscrieri si.

Companie: Cristian Lay

Jobul Lucru part time este incadrat in categoria Vanzari / Comert, part-time

Locul de munca Lucru part time a fost preluat de pe www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job
19 Nov

Director de cinematograf

Focsani

Sunteti pasionat de mersul la cinematograf? Va place mirosul de popcorn? Sunteti motivat zilnic sa aveti in preajma clienti fericiti? Va incadrati in cerintele job-ului? ? in acest caz, va asteptam sa faceti parte din echipa clientului nostru, o re?ea na?ional? de cineplexuri aflat? ?n plin proces de expansiune! Responsabilitati: - Veti fi responsabil pentru fiecare aspect al afacerii, de la.

Companie: Pro Solutions Agency

Jobul Director de cinematograf este incadrat in categoria Entertainment full-time Salar:1500 ron

Locul de munca Director de cinematograf a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
19 Nov

Consultant Asigurari de Viata- Braila

Braila Focsani

.

Companie: ING Asigurari de Viata

Jobul Consultant Asigurari de Viata- Braila este incadrat in categoria Asigurari - Intermedieri financiare Banci Vanzari full-time

Locul de munca Consultant Asigurari de Viata- Braila a fost preluat de pe www.hipo.ro
Aplica la job
24Nov
21 Nov

Lucratori pentru case de batrani private ANGLIA

-STRAINATATE-, -TOATE ORASELE-, Braila, Focsani, Galati, Tulcea Anglia

Case de batrani private din Marea Britanie recruteaza LUCRATORI. Nu se cere experienta. Plecarile sunt rapide. Responsabilitatile infirmierului: - se ocupa in principal cu asigurarea confortului batranului asistat, - asistarea alimentatiei si administrarea alimentelor acestuia, - acordarea ingrijirilor igienice (imbaiere) - mobilizarea si transportul, - supravegherea starii de sanatate, -.

Companie: NetJobs

Jobul Lucratori pentru case de batrani private ANGLIA este incadrat in categoria ALTELE, Asistenta sociala, Healthcare, Sanatate full-time

Locul de munca Lucratori pentru case de batrani private ANGLIA a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
18 Nov

Coordonator administrativ - Focsani

Focsani ROMANIA

Postat la: 28-10-2014 Responsabilitati Realizeaza activitati de autorizare a echipamentelor/instalatiilor din domeniul ISCIR; Pregateste echipamentele/instalatiile pentru verificari tehnice si participa activ la efectuarea acestora; Intretine si repara echipamentele/instalatiile din domeniul ISCIR, cu respectarea instructiunilor tehnice aplicabile; Efectueaza instruirea si examinarea anuala a.

Companie: DEDEMAN

Jobul Coordonator administrativ - Focsani este incadrat in categoria Logistica full-time

Locul de munca Coordonator administrativ - Focsani a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
18 Nov

Director de cinematograf

Focsani ROMANIA

Postat la: 28-10-2014 Responsabilitati Sunteti pasionat de mersul la cinematograf? Va place mirosul de popcorn? Sunteti motivat zilnic sa aveti in preajma clienti fericiti? Va incadrati in cerintele job-ului? – in acest caz, va asteptam sa faceti parte din echipa clientului nostru, o retea nationala de cineplexuri aflata in plin proces de expansiune! Responsabilitati: - Veti fi responsabil.

Companie: Pro Solutions Agency S.R.L.

Jobul Director de cinematograf este incadrat in categoria Entertainment/Hostess/Sampling full-time

Locul de munca Director de cinematograf a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
17 Nov

Redactare documente

Focsani ROMANIA

Postat la: 17-11-2014 Responsabilitati - 60 % munca de birou/ghiseu, interactiva cu clientii - 40% munca de teren - inregistrare computerizata a documentelor - incasari financiare - perioada contractuala 6 luni... 1 an Cerinte - operare computer (Email, Word, Excel) - preferabil carnet conducere si masina personala - seriozitate, responsabilitate, prestanta Beneficii Oferite - prime in.

Companie: APLI MAG FINANCE

Jobul Redactare documente este incadrat in categoria Contabilitate

Locul de munca Redactare documente a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
18 Nov

Angajam Inginer Chimist

Focsani ROMANIA

Postat la: 28-10-2014 Responsabilitati - Efectueaza si raspunde pentru incercarile si inspectiile specifice materiei prime, fluxului de fabricatie si produsului final; Cerinte Studii superioare Beneficii Oferite Pachet salarial atractiv Descrierea firmei OENOLOGIE Companie SC AGROVIN PRODUCTS S.R.L. Posturi disponibile 2 Domeniu Inginerie / Tehnologie Nivel experienta 1 - 2 ani Tip contract.

Companie: SC AGROVIN PRODUCTS S.R.L.

Jobul Angajam Inginer Chimist este incadrat in categoria Inginerie / Tehnologie full-time

Locul de munca Angajam Inginer Chimist a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
19 Nov

Operator ghiseu cinemato

Focsani

Sunteti pasionat de mersul la cinematograf? Va place mirosul de popcorn? Sunteti motivat zilnic sa aveti in preajma clienti fericiti? Va incadrati in cerintele job-ului? ? in acest caz, va asteptam sa faceti parte din echipa clientului nostru, o re?ea na?ional? de cineplexuri aflat? ?n plin proces de expansiune! Ne dorim ca tu sa fii parte din mediul de lucru care ne defineste, deschis si.

Companie: Pro Solutions Agency

Jobul Operator ghiseu cinemato este incadrat in categoria Entertainment full-time Salar:1000 ron

Locul de munca Operator ghiseu cinemato a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job

Au fost gasite 38 locuri de munca in focsani , afisate in 4 pagini.