Joburi firme de curatenie care angajeaza

Cauta in 21 locuri de munca firme de curatenie care angajeaza in 2015

27 Feb
Angajare/colaborare fata/doamna pentru promovari internet de la domiciliu
BUCURESTI

Pentru Colaborare/Angajare cu DVS.
Prin contract individual de munca.
(cititi cu atentie este important sigur).
Persoana care va face promovari de produse si servicii pe internet, trebuie sa faca urmatoarele : (conform cu planul de afaceri si obiectivul firmei noastre stabilit).
1.

promovare servicii curatenie pentru asociatii de proprietari cu urmatorul text :
-oferim servicii curatenie pentru asociatii de proprietari in scari de bloc si parti comune, prin contract si factura, pretul final contine forta de munca,materiale si taxe, telefon............(nr. dvs) e-mail.............................(adresa dvs. e-mail).
oferim la vanzare produse SANO cu urmatorul text :
-pachet office SANO 1 cu 13 produse.
-pachet office SANO 2 cu 7 produse.
2. oferim la vanzareANDamp;distributie produse curatenie / igiena personala / cosmetice Sano cu transport GRATIS direct la sediul / domiciliul dvs. in fiecare zi de vineri.
-Produse Sano oferite la vanzare / citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Serviciu clienti Relatii clienti
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
23 Feb
CUPLU PENTRU CURATENIE
Copenhaga Danemarca

Dupa 7 ani de expierenta in curatenie Rks Danemarca vine in Romania prin 4Dust2Clean. Dispunem de o echipa tanara, eficienta, dornica de afirmare, care presteaza serviciile de curatenie cu profesionalism, seriozitate si rigurozitate, transformand astfel curatenia intr-o experienta placuta pentru clientii nostri.

Selectionam patru persoane (sot – sotie sau cupluri) tinere pentru a lucra la curatenie in birouri, sedii firme, case private din Danemarca. In aceasta firma lucreaza mai multe cupluri din Romania, unele cu vechime de 2 ani. Oferta : - salariu minim brut 14 250 coroane daneze lunar (circa 1910 euro) impozabili cu 8% in primul an, pentru 150 ore lucrate lunar de fiecare echipa; - orele suplimentare se platesc cu 47,5 coroane brut pe ora de persoana; unele echipe lucreaza mult peste 200 ore lunar; - concediu de odihna platit; - cazare asigurata contra cost; - combustibilul se deconteaza; - pentru folosesirea autovehiculului propriu, primesc 1000 coroane lunar in plus; - citeste mai mult
Categoria jobului
Curatenie/Intretinere/Menaj Servicii curatenie
Tipul jobului
full-time
Salariu
19101910 euro
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
24 Feb
Muncitori curatenie - Germania
Arad Strainatate Germania

Angajez iin domeniul curateniei(spalat geamuri, curatenie hale, sedii firme) muncitori necalificati Germania.Cazare se face contra cost in pensiune cu bucatarie complet utilata.Ofer contract de munca pe o perioada nedeterminata.Nu asigur transport pentru persoanele interesate, care trebuie sa mi trimita un cv pentru selectie.Virsta max.36 de ani..Plecarea este dupa data de 8 martie 2015. .

Angajez iin domeniul curateniei(spalat geamuri, curatenie hale, sedii firme) muncitori necalificati Germania.Cazare se face contra cost in pensiune cu bucatarie complet utilata.Ofer contract de munca pe o perioada nedeterminata.Nu asigur transport pentru persoanele interesate, care trebuie sa mi trimita un cv pentru selectie.Virsta max.36 de ani..Plecarea este dupa data de 8 martie 2015.
Categoria jobului
locuri de munca - studenti Educatie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
21 Feb
Camerista
Lago di Garda

Angajam, pentru hoteluri si firme de curatenie din Nordul Italiei, cameriste cu experienta in domeniu pentru sezonul estival (martie - octombrie). Se asigura cazare si masa.

Responsabilitati: - sa curete camerele, holurile si alte incaperi, manual sau folosind echipament de curatenie; - sa curete si sa dezinfecteze baile; - sa schimbe asternuturile in camere; - sa schimbe sapunuri, sampoane, geluri de dus, prosoape, precum si alte produse necesare.Cerinte:- persoana serioasa, organizata; - permis de conducere; - experienta anterioara de munca in Italia ca si camerista sau curatenie spatii office; - cunostiinte de limba italiana; Compensatii:Cazare gratuita, Masa gratuitaDetalii Companie:S.C. Tomasi Resurse Umane S.R.L. este o companie romana cu management italian , autorizata de catre Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei avand ca obiect de activitate munca temporara atat in tara cat si in tarile Uniunii Europene. Obtinerea autorizatiei de functionare a venit ca citeste mai mult
Companie
Tomasi Resurse Umane
Categoria jobului
Hoteluri / Turism Hoteluri
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
04Mar
02 Mar
Asistenta Manager/Consiliera Vanzari (part time la alegere)
Ilfov, Bucuresti

Liceu, Scoala postliceeala, FacultateDetalii Companie:Societatea Lucky Store Concept Srl. este unul din liderii in comertul sau producerea de arcuri si filtre industriale la comanda clientului, rulmenti, role si roti industriale, carucioare hypermarket, cosuri cumparaturi, mobila, confectii metalice, precum si alte dotari pentru amenajari supermarket sau hypermarket.

Compania noastra fabrica sau importa aceste produse intr-o gama diversificata, acest lucru fiind posibil datorita parteneriatului cu firme de renume din intreaga lume (peste 100 de societati din USA, Germania, Austria si Asia), folosind linii de fabricatie moderne, logistica sincronizata precum si procese tehnologice avansate. Momentam va oferim o varietate de peste 25.000 variante de roti si role, incepand de la roti de mobilier, roti medicale din plastic pana la rotile de sarcina ridicata capabile sa transporte peste 10 tone. In plus compania noastra asigura la cerere si executia de role si roti, cosuri plastic, citeste mai mult
Companie
Lucky Store Concept Srl
Categoria jobului
Comert Secretariat/Administrativ Comert Administratie
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
jobs.bizoo.ro
Aplica la job Detalii job
27 Feb
Angajare receptionist/secretar-administrativ
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 06-02-2015 Responsabilitati Centru de Boli Cardiovasculare Angiomedica angajeaza urgent receptionist/secretar-administrativ. Responsabilitati: - efectuare programari, incasari contravaloare servicii medicale. - lucru in programul "Medsoft". - comenzi consumabile, medicamente, echipamente medicale.

- relationarea cu firmele colaboratoare: firme de servicii(curatenie, spalatorie, colectare gunoi biologic, s.a.), firme de service, furnizori de medicamente, echipamente medicale, consumabile diverse, colaboratori in activitatea de prestare a serviciilor medicale. Cerinte - energica - aptitudini de comunicare - disponibilitate - distributivitate Beneficii Oferite - bonuri de masa - decontare transport Descrierea firmei Clinica Angiomedica, reprezinta o nisa de piata strict specializata in cardiologie clinica si invaziva/interventionala si este primul centru privat de diagnostic care ofera pacientilor cu afectiuni cardiovasculare din Bucuresti, din tara si deopotriva din citeste mai mult
Companie
SC CLINICA ANGIOMEDICA SRL
Categoria jobului
Secretariat / Administrativ Administratie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
03 Mar
Angajam coordonator servicii
Brasov

SC GROUP VELSTAND SRL angajeaza 1 coordonator servicii curatenie. Descrierea societatii Group Velstand este o firma profesionala de curatenie , o societate in plina dezvoltare care din anul 2011 de cand a fost infintata a cunoscut o crestere exponentiala de la an la an.

In tot acest timp am incercat sa dobandim cat mai multe cunostinte in domeniu si am intalnit suficiente provocari pe care le-am depasit si astfel am continuat sa evoluam. Ne dorim personal pe care , de-a lungul timpului sa-l educam si specializam , creind astfel premisele necesare unei evolutii constante in viitor. CANDIDATUL IDEAL: Daca esti atent la detalii, ai spirit organizatoric si manifesti seriozitate , te invitam sa faci parte din echipa noastra. Ne asteptam de la tine : - Sa ai autoturism si permis de conducere; - Sa ai experienta in coordonarea personalului; - Sa ai experienta si abilitati excelente de comunicare ; - Sa ai scopuri foarte bine definite care te fac o persoana determinata si hotarata; - Sa ai citeste mai mult
Categoria jobului
Contabilitate / Administratie Finante Administratie
Tipul jobului
full-time
Salariu
200800 ron
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
28 Feb
Ingirner chimist
Bucuresti

Firma producatoare de detegenti profesionali angajeaza, full time, inginer chimist. BENEFICII: - Oportunitate de dezvoltare a carierei; - Mediu de lucru dinamic si competitiv; - Recompensarea performantelor; - Posibilitati de promovare; - Pachet salarial atractiv.

Cerinte:- Absolvent al Facultatii de Chimie ( UNIVERSITATEA POLITEHNICA BUCURESTI SAU UNIVERSITATEA BUCURESTI); - Experienta in fabricarea detergentilor si a produselor de curatenie, de minim 5 ani; - Imbunatatirea produselor existente si adaptarea la solicitarile clientilor; - Elaborarea fiselor tehnice si a fiselor cu date de securitate; - Cunostinte foarte bune de operare PC; - Cunoasterea limbii engleze (nivel avansat); - Persoana perseverenta, cu dorinta de imbunatatire continua a rezultatelor; - Abilitati de organizare, planificare si comunicare; - Rigurozitate si atentie la detalii; - Orientare catre rezultate si respectarea termenelor; - Abilitatea de a lucra in echipa; - Permis de conducere B (nu este obligatoriu). citeste mai mult
Companie
Arca Mondo Chim srl
Categoria jobului
Industrii / Productie Industrie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
16 Feb
Asistent Manager
Turda

Companie care presteaza servicii de curatenie profesionala in orasele Turda, Cluj si zonele limitrofe, angajeaza asistent manager. Atributiile persoenei angagajate vor fi: activitati legate de logistica firmei, supravegherea lucrarilor companiei, relatii cu clienti (pe mail si telefonic si face to face), contactare de noi clientiCerinte:Va rugam aplicati la acest job daca sunteti de sex feminin,

aveti varsta cuprinsa intre 22 si 35 ani, locuiti in judetul Cluj (preferabil Turda, Campia Turzii), permis de conducere categoria B - obligatorie si cel putin 1 an experienta in conducere, cunoasterea limbii engleze la nivel mediu este obligatorie si facultatea terminata.Compensatii:AsigurareDetalii Companie:ALB IMACULAT, infiintata in anul 2008, specializata in servicii profesionale de curatenie, este o societate cu personal calificat si pregatit sa ofere cele mai bune servicii. avand ca obiectiv final obtinerea satisfactiei clientilor sai. Gama serviciilor oferite de catre societatea ALB citeste mai mult
Companie
SC Alb Imaculat SRL
Categoria jobului
Administratie / Office Administratie
Tipul jobului
full-time
Salariu
2501000 ron
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
19 Feb
Sofer distributie
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 29-01-2015 Responsabilitati Compania GoodMills Romania, angajeaza Soferi Distributie pentru Departamentul Vanzari si Distributie paine proaspata. Responsabilitati: - Incarca si aranjeaza marfa in masina si o livreaza catre clienti, in functie de comenzile zilnice. - Zilnic, preia comenzi de marfa, colecteaza ambalaje si retururi, incaseaza banii cash de la clienti.

- Introduce in sistem (PALM) datele referitoare la activitatile desfasurate la clienti si completeaza documentele necesare atat pentru clienti cat si pentru companie. - Stabileste si mentine legatura cu clientii si le pune la dispozitie informatii despre produsele companiei, déjà existente sau produse noi. - Mentine ruta/zona acoperita respectand planurile zilnice/rutele de livrare, in scopul asigurarii acoperirii maxime a teritoriului alocat. - Completeaza zilnic Foaia de parcurs, diagrama sau foloseste cardul tahograf. - Asigura introducerea profesionala in piata a tuturor produselor pe care le vinde. - citeste mai mult
Companie
S.C. GoodMills Romania S.A.
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 21 locuri de munca ( firme de curatenie care angajeaza ) , afisate in 3 pagini.