Joburi firme de curatenie care angajeaza

Cauta in 18 locuri de munca firme de curatenie care angajeaza in 2015

29Mar
20 Mar
Angajare/colaborare fata/doamna pentru promovari internet de la domiciliu
BUCURESTI

Pentru Colaborare/Angajare cu DVS.
Prin contract individual de munca.
(cititi cu atentie este important sigur).
Persoana care va face promovari de produse si servicii pe internet, trebuie sa faca urmatoarele : (conform cu planul de afaceri si obiectivul firmei noastre stabilit).
1.

promovare servicii curatenie pentru asociatii de proprietari cu urmatorul text :
-oferim servicii curatenie pentru asociatii de proprietari in scari de bloc si parti comune, prin contract si factura, pretul final contine forta de munca,materiale si taxe, telefon............(nr. dvs) e-mail.............................(adresa dvs. e-mail).
oferim la vanzare produse SANO cu urmatorul text :
-pachet office SANO 1 cu 13 produse.
-pachet office SANO 2 cu 7 produse.
2. oferim la vanzareANDamp;distributie produse curatenie / igiena personala / cosmetice Sano cu transport GRATIS direct la sediul / domiciliul dvs. in fiecare zi de vineri.
-Produse Sano oferite la vanzare / citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Serviciu clienti Relatii clienti
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
29 Mar
Angajam lucratori pentru curatenie in magazine de haine
Bucuresti, Sectorul 1

Firma de curatenie angajeaza barbati si femei pentru curatenie in magazine de haine. Se ofera salariu motivant si posibilitatea de avansare. Program de lucru – 2 ore/zi. Zonele in care se desfasoara activitatile de curatenie sunt Baneasa, Cotroceni, Vitan si Big Berceni. .

Firma de curatenie angajeaza barbati si femei pentru curatenie in magazine de haine. Se ofera salariu motivant si posibilitatea de avansare. Program de lucru – 2 ore/zi. Zonele in care se desfasoara activitatile de curatenie sunt Baneasa, Cotroceni, Vitan si Big Berceni.
Categoria jobului
Menaj Servicii curatenie
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
24 Mar
Gradinita particulara-angajam personal la curatenie
Bucuresti, Sectorul 1

Gradinita privata din sectorul 2 angajeaza ingrijitoare. Cerinte: -persoane care iubesc copiii si lucrul cu copiii de varste mici, cu multa rabdare; - experienta anterioara constituie un avantaj. Responsabilitati: - hranirea si schimbarea copiilor; - activitati de curatenie in toata gradinita; - Supravegherea/insotirea copiilor .

Gradinita privata din sectorul 2 angajeaza ingrijitoare. Cerinte: -persoane care iubesc copiii si lucrul cu copiii de varste mici, cu multa rabdare; - experienta anterioara constituie un avantaj. Responsabilitati: - hranirea si schimbarea copiilor; - activitati de curatenie in toata gradinita; - Supravegherea/insotirea copiilor
Categoria jobului
Contabilitate / Administratie Finante Administratie
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
26 Mar
Operator Curatenie Auchan
Oradea

Firma de curatenie din Auchan angajeaza Operator Curatenie Angajarea se face pe baza de contract pe perioada nedeterminata , se lucreaza 6 zile pe saptamana si se ofera pachet de salariu atractiv Cerinte : -persoana serioasa, organizata, capabila sa respecte standardele companiei in ceea ce priveste cerintele de curatenie - abilitatea de a lucra eficient, rapid si de a prelua solicitarile care

ii sunt aduse
Categoria jobului
Menaj Servicii curatenie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
29Mar
15 Mar
asistenta medicala calificata Locuri de munca » Bone - Menajere - Infirmiere Bucuresti, Sectorul 1 13 mar Cautam doamna pentru activitati de gatit si menaj Locuri de munca » Bone - Menajere - Infirmiere Petrosani 1
Bucuresti, Sectorul 1 13 mar Cautam doamna pentru activitati de gatit si menaj Locuri de munca » Bone - Menajere - Infirmiere Petrosani 13 mar Cautam doamna pentru activitati de gatit si menaj Locuri de mun

Laborator de analize angajeaza asistenta medicala calificata fara limita de varsta. Descriere post; - Noteaza datele pacientilor in registru de evidenta - Verifica cererea de analize si explica pacientului in ce consta prelevarea de sange - Efectueaza recoltarea probelor biologice - Raspunde de starea de curatenie si igiena a cabinetului in care isi desfasoara activitatea - Verifica si

raspunde de functionarea corecta a aparaturii si echipamentelor din dotare - Elibereaza rezultatele analizelor Cerinte: - Autorizatie de Libera Practica - Asigurare de Malpraxis - Limba engleza nivel mediu - Cunostinte de operare PC - Excelente abilitati de comunicare - Capacitate de organizare a activitatii individuale - Orientare catre performanta si rezultate, atat individuale cat si la nivel de echipa - Atitudine profesionala in relatia cu clientii. Pachet salarial motivant.
Categoria jobului
Menaj Servicii curatenie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
28 Mar
Agent de vanzari
Suceava

SC KALMAN DISTRIBUTION S.R.L. angajeaza pentru segmentul HoReca agent(a) vanzari pentru jud. Suceava Candidatul ideal: - experienta relevanta in vanzari minim 1 an; - deschis si comunicativ; - responsabilitate si caracter; - bun negociator cu empatie si deschidere fata de diversitate; - carnet cat. B cu experienta relevanta; - disponibilitate pentru program prelungit/deplasari.

Responsabilitati si beneficii: -prin activitatea lui, agentul de vanzari trebuie sa asigure prezenta in teren a societatii prin promovarea tuturor produselor din portofoliu, cresterea volumului de vanzari, prin imbunatatirea relatiilor cu clientii existenti si stabilirea de relatii comerciale cu alte firme; -monitorizarea clientilor si rezolvarea operativa a situatiilor problematice care pot sa apara in relatiile cu acestia; -se asigura: masina companiei, telefon de serviciu, salariu fix+bonusuri. Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
17 Mar
Muncitori curatenie - Germania
Arad Strainatate Germania

Angajez iin domeniul curateniei(spalat geamuri, curatenie hale, sedii firme) muncitori necalificati Germania.Cazare se face contra cost in pensiune cu bucatarie complet utilata.Ofer contract de munca pe o perioada nedeterminata.Nu asigur transport pentru persoanele interesate, care trebuie sa mi trimita un cv pentru selectie.Virsta max.36 de ani..Plecarea este dupa data de 8 martie 2015. .

Angajez iin domeniul curateniei(spalat geamuri, curatenie hale, sedii firme) muncitori necalificati Germania.Cazare se face contra cost in pensiune cu bucatarie complet utilata.Ofer contract de munca pe o perioada nedeterminata.Nu asigur transport pentru persoanele interesate, care trebuie sa mi trimita un cv pentru selectie.Virsta max.36 de ani..Plecarea este dupa data de 8 martie 2015.
Categoria jobului
locuri de munca - studenti Educatie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
20 Mar
Pensiune Otopeni,angajeaza personal
Otopeni

Cautam persoana(F) energica si serioasa,care sa desfasoare urmatoarele activitati:servire mic dejun;preparare mancaruri simple,curatenie la locul de munca,cazare client.Avantaj cunoasterea limbii engleze si experienta in domeniu.Oferim cazare ,mancare,salariu negociabil,carte de munca.Daca sunteti interesata ,trimiteti CV cu poza . .

Cautam persoana(F) energica si serioasa,care sa desfasoare urmatoarele activitati:servire mic dejun;preparare mancaruri simple,curatenie la locul de munca,cazare client.Avantaj cunoasterea limbii engleze si experienta in domeniu.Oferim cazare ,mancare,salariu negociabil,carte de munca.Daca sunteti interesata ,trimiteti CV cu poza .
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
17 Mar
Camerista
Lago di Garda

Angajam, pentru hoteluri si firme de curatenie din Nordul Italiei, cameriste cu experienta in domeniu pentru sezonul estival (martie - octombrie). Se asigura cazare si masa.

Responsabilitati: - sa curete camerele, holurile si alte incaperi, manual sau folosind echipament de curatenie; - sa curete si sa dezinfecteze baile; - sa schimbe asternuturile in camere; - sa schimbe sapunuri, sampoane, geluri de dus, prosoape, precum si alte produse necesare.Cerinte:- persoana serioasa, organizata; - permis de conducere; - experienta anterioara de munca in Italia ca si camerista sau curatenie spatii office; - cunostiinte de limba italiana; Compensatii:Cazare gratuita, Masa gratuitaDetalii Companie:S.C. Tomasi Resurse Umane S.R.L. este o companie romana cu management italian , autorizata de catre Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei avand ca obiect de activitate munca temporara atat in tara cat si in tarile Uniunii Europene. Obtinerea autorizatiei de functionare a venit ca citeste mai mult
Companie
Tomasi Resurse Umane
Categoria jobului
Hoteluri / Turism Hoteluri
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
29 Mar
Personal restaurant autoservire
Iasi

Restaurant-Fast Food Delivery locatie noua langa Politia municipala angajeaza ajutor Bucatar preparator salate ,Vanzatoare linie calda,dispecer comenzi si ambalare ,personal curatenie cautam persoane cu experienta,harnice,care doresc un servici stabil si de durata ,asteptam cv dumneavoastra pe mail sau contactati-ne telefonic pt un interviu. Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.

ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 18 locuri de munca ( firme de curatenie care angajeaza ) , afisate in 2 pagini.