Joburi firme de curatenie care angajeaza

Cauta in 6 locuri de munca firme de curatenie care angajeaza in 2014

13 Nov
Angajare/colaborare fata/doamna pentru promovari internet de la domiciliu
BUCURESTI

Pentru Colaborare/Angajare cu DVS. <br>Prin contract individual de munca. <br>(cititi cu atentie este important sigur). <br>Persoana care va face promovari de produse si servicii pe internet, trebuie sa faca urmatoarele : (conform cu planul de afaceri si obiectivul firmei noastre stabilit). <br>1.

promovare servicii curatenie pentru asociatii de proprietari cu urmatorul text : <br>-oferim servicii curatenie pentru asociatii de proprietari in scari de bloc si parti comune, prin contract si factura, pretul final contine forta de munca,materiale si taxe, telefon............(nr. dvs) e-mail.............................(adresa dvs. e-mail). <br>oferim la vanzare produse SANO cu urmatorul text : <br>-pachet office SANO 1 cu 13 produse. <br>-pachet office SANO 2 cu 7 produse. <br> 2. oferim la vanzareANDamp;distributie produse curatenie / igiena personala / cosmetice Sano cu transport GRATIS direct la sediul / domiciliul dvs. in fiecare citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Serviciu clienti
Tipul jobului
part-time
Aplica la job Detalii job
03 Nov
Angajare personal curatenie la blocuri si parti comune
BUCURESTI

Oferta Speciala Curatenie Blocuri Contact:Digi Mobil Birou:_0771_621_802_Administrator Firma:_0724_682_275_ (raspuns garantat in 24h) Oferta Catre Asociatia de Proprietari/Locatari servicii curatenie In atentia dvs.

:Pretul final cuprinde urmatoarele:-forta de munca-materiale (Sano,Pons,Asevi )-salariu pentru 1-2 operator/prestator-taxe si impozite-fara materiale antiderapante Operatiunile de curatenie care se vor executa pentru asociatia de proprietari sunt urmatoarele:Imobil compus din parter +nivele/etaje+subsol+garaj+etaj tehnic+parcare ( daca toate cele scrise exista la imobil ). <br>-maturat / spalat / scara /parter / holuri /casa scarii / lift - 1 / 3 zile / saptamana. <br>-curatare / stergere geamuri / oglinzi / liftul / usa acces bloc - zilnic. <br>-curatat / spalat pubelele dupa ridicarea gunoiului menajer - saptamanal. <br>-curatenie generala de doua ori pe an astfel : <br>a. 1 Martie ANDndash; 23 Aprilie inainte de Sf. Gheorghe. <br>b. 1 citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Achizitii/Aprovizionare Administrativ ALTELE Intretinere Serviciu clienti
Tipul jobului
part-time
Aplica la job Detalii job
19 Nov
SC LIMOROM SRL angajeaza Agent Vanzari pentru judetele Ma...
Baia Mare ROMANIA

Postat la: 19-11-2014

Responsabilitati • Organizeaza si raspunde de activitatea de vanzare a produselor comercializate de firma, in zona aflata in responsabilitatea sa.
• Identifica oportunitatile de promovare a produselor si serviciilor firmei si foloseste toate campaniile si avantajele oferite de firma, pentru a aborda noi clienti in vederea cresterii vanzarilor.


• Studiaza in permanenta piata interna, respectiv monitorizeaza activitatea concurentei, avand obligatia de a informa superiorul ierarhic despre actiunile intreprinse de concurenta, aspecte noi observate in activitatea acesteia, respectiv orice detaliu care considera necesar a fi mentionat.
Cerinte - Experienta in vanzari de minim 3 ani

- Persoana cu excelente abilitati de comunicare

- Capacitate de persuasiune bine dezvoltata

- Disponibilitate la deplasari

- Permis auto categoria B

- Domiciliul citeste mai mult
Companie
LIMOROM
Categoria jobului
Vanzari
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
28Nov
11 Nov
Camerista
Lago di Garda

Angajam, pentru hoteluri si firme de curatenie din Nordul Italiei, cameriste cu experienta in domeniu pentru sezonul estival (martie - octombrie). Se asigura cazare si masa.

Responsabilitati: - sa curete camerele, holurile si alte incaperi, manual sau folosind echipament de curatenie; - sa curete si sa dezinfecteze baile; - sa schimbe asternuturile in camere; - sa schimbe sapunuri, sampoane, geluri de dus, prosoape, precum si alte produse necesare.

Cerinte:
- persoana serioasa, organizata; - permis de conducere; - experienta anterioara de munca in Italia ca si camerista sau curatenie spatii office; - cunostiinte de limba italiana;

Compensatii:
Cazare gratuita, Masa gratuita

Detalii Companie:
S.C. Tomasi Resurse Umane S.R.L. este o companie romana cu management italian , autorizata de catre Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei avand ca obiect de activitate munca temporara atat in tara cat si in tarile Uniunii citeste mai mult
Companie
Tomasi Resurse Umane
Categoria jobului
Hoteluri / Turism
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
13 Nov
ANGAJAM CASIERI SI LUCRATORI COMERCIALI
BUCURESTI

Compania ESSA SalesANDamp;Distribution angajeaza: <br> <br>- LUCRATOR COMERCIAL <br>- CASIERI <br> <br> <br>telefon: 031 780 02 15 <br>email: contact@essagroup.

ro <br> <br> <br>Descrierea jobului: <br> <br>- urmareste datele de valabilitate ale produselor si face rotaANDthorn;ia la raft a produselor; <br>- indeparteaza de la raft produsele deteriorate sau care nu respecta standardele; <br>- participa la acANDthorn;iunile comerciale din magazin; <br> <br>Beneficii: <br> salariu competitiv; <br> posibilitati reale de dezvoltare a carierei; <br> posibilitatea de a lucra in cadrul unei companii multinationale.Cerintele postului <br>Candidatul ideal: <br> <br>- Studii medii (Lucrator Comercial); <br>- Diploma Bacalaureat cerinta obligatorie pentru Casier; <br>- Experienta anterioara in comert constituie avantaj; <br>- Orientare si deschidere citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Comert
Tipul jobului
full-time
Aplica la job Detalii job
06 Nov
Angajam operatori telemarketing
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 14-10-2014

Responsabilitati Responsabilitati:

- Administrarea bazei de date a clientilor si a potentialilor clienti
- Efectuarea apelurilor
- Verificarea datelor clientilor
- Promovarea produsului
- Stabilirea intalnirilor pentru agentii de vanzari
Cerinte Cerinte:

Cum trebuie sa fii ca persoana pentru a intra in

echipa noastra:
- Persoana sociabila;
- Persoana deschisa sa invete lucruri noi;
- Persoana care are nevoie de un job part time;
- Persoana optimista, zambareata si care face lucrurile cu pasiune;
- Abilitati excelente de comunicare si o atitudine orientata spre client;
- Capacitate de asimilare rapida, initiativa si amabilitate;
- Punctualitate, responsabilitate;
- Auto-motivata, orientata spre rezultate;
- Experienta intr-o pozitie similara (telesales, telemarketing) reprezinta avantaj.
Beneficii Oferite Beneficii:

- citeste mai mult
Companie
SC Maio Sistem SRL
Categoria jobului
Vanzari
Tipul jobului
part-time
Aplica la job Detalii job