Joburi fabrica de paine titan

Cauta in 3 locuri de munca fabrica de paine titan in 2015

05 Mar
Facturisti pt fabrica de paine
Slatina

Fabrica de paine cu sediul in Slatina, jud. Olt angajaza facturisti cu/fara experienta. Cerinte: - diploma de Bacalaureat - cunoasterea aplicatiilor Microsoft Office - bune abilitati de comunicare - disponibilitate la program prelungit - cunostinte de gestiune Oferim: -salariu si C.

M Pt a programa interviuri sau informatii suplimentare ne puteti contacta la nr de telefon afisat de Luni-Duminica in intervalul orar 08:00 -- 20:00
Categoria jobului
Contabilitate / Administratie Finante Administratie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
04 Mar
Angajez soferi distributie
Suceava

Angajam sofer distributie panificatie (preferabil cu experienta) la o fabrica de paine din Suceava. Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone .

Angajam sofer distributie panificatie (preferabil cu experienta) la o fabrica de paine din Suceava. Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
20 Feb
brutarie in italia si germania
Alt oras Germania Italia

Recrutam urgent personal necalificat la fabrica de paine (femei, barbati , cupluri )cu varste intre 18 si 55 ani. Cu contracte de munca legale in Italia, Germania, Cehia, se ofera cazare si o diurna de 300 de euro pe luna pentru mancare si salariul poate ajunge pana la 1600 euro in functie de orele suplimentare lucrate. Mai multe detalii la numerele de telefon 0730974561 sau 0761984803.

Detalii Companie:-
Companie
NetJobs
Categoria jobului
ALTELE Altele
Tipul jobului
full-time
Salariu
16001600 euro
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
05Mar