Joburi basel in elvetia

Cauta in 3 locuri de munca basel in elvetia in 2015

17 May
Babysitter in Basel
Elvetia

Familie de intelectuali cu de origine romana din orasul Basel – Elvetia solicita serviciile unei tinere pentru ajutor in ingrijirea copiilor mici si menaj usor. Ocazia unei experiente utile si interesante. In aceasta familie mai lucreaza o tanara din Romania, care ajuta la cresterea si educarea copiilor, precum si la desfasurarea activitatilor casnice.

La fiecare 3 - 4 luni lucrate, tinerele iau 1 luna vacanta platita, costurile calatoriei in si din tara fiind suportate de familia gazda. In perioada sejurului, familia organizeaza frecvent vacante in statiuni din Elvetia sau alte tari, la care participa atat membrii familiei, cat si tinerele gazduite. Oferta: - cazare, masa; - transportul asigurat cu avionul; - vacanta la fiecare 3 luni cu transportul platit de familie; - vacanta platita cu 300 franci; - cheltuielile pentru eliberarea pasaportului turistic sunt suportate de familie; - salariu 600 franci elvetieni lunar net.
Categoria jobului
Au Pair/Babysitter/Ingrijire copii Ingrijire copil
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
05 May
Babysitter in Elvetia
-STRAINATATE-, -TOATE ORASELE-Strainatate Elvetia

Familie de intelectuali cu de origine romana din orasul Basel ANDndash; Elvetia solicita serviciile unei tinere pentru ajutor in ingrijirea copiilor mici si menaj usor. Ocazia unei experiente utile si interesante. In aceasta familie mai lucreaza o tanara din Romania, care ajuta la cresterea si educarea copiilor, precum si la desfasurarea activitatilor casnice.

La fiecare 3 - 4 luni lucrate, tinerele iau 1 luna vacanta platita, costurile calatoriei in si din tara fiind suportate de familia gazda. In perioada sejurului, familia organizeaza frecvent vacante in statiuni din Elvetia sau alte tari, la care participa atat membrii familiei, cat si tinerele gazduite.
Oferta:
- cazare, masa;
- transportul asigurat cu avionul;
- vacanta la fiecare 3 luni cu transportul platit de familie;
- vacanta platita cu 300 franci;
- cheltuielile pentru eliberarea pasaportului turistic sunt suportate de familie;
- salariu 600 franci elvetieni lunar net.
- seriozitate, citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Educatie/Training BabySitter/Menaj/Curatenie Ingrijire copil Training Servicii curatenie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
04 May
Babysitter in Elvetia
Elvetia Basel

Titlu: Babysitter in ElvetiaStatus: ActivatLocuri disponibile: 1Tara: ElvetiaOrase: BaselTip post: Full timeDomeniu: Servicii - Au Pair / Babysitter / IngrijireNivel cariera: IntermediarDescriere: Familie de intelectuali cu de origine romana din orasul Basel – Elvetia solicita serviciile unei tinere pentru ajutor in ingrijirea copiilor mici si menaj usor.

Ocazia unei experiente utile si interesante. In aceasta familie mai lucreaza o tanara din Romania, care ajuta la cresterea si educarea copiilor, precum si la desfasurarea activitatilor casnice. La fiecare 3 - 4 luni lucrate, tinerele iau 1 luna vacanta platita, costurile calatoriei in si din tara fiind suportate de familia gazda. In perioada sejurului, familia organizeaza frecvent vacante in statiuni din Elvetia sau alte tari, la care participa atat membrii familiei, cat si tinerele gazduite. Oferta:- cazare, masa;- transportul asigurat cu avionul;- vacanta la fiecare 3 luni cu transportul platit de familie;- vacanta platita cu 300 citeste mai mult
Companie
Kriss Consult
Categoria jobului
Servicii - Au Pair / Babysitter / Ingrijire Ingrijire copil Service
Tipul jobului
full-time
Salariu
6252500 ron
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
24May