Joburi distributor marfa

Pentru cautarea facuta de dumneavoastra nu s-a gasit nici un loc de munca.

Nu am gasit nici o cautare pentru distributor marfa dar noi iti recomandam urmatoarele joburi:
Alte anunturi asemanatoare cu distributor marfa
09 Dec
Manipulant marfa
Cluj-Napoca

A Magazin de bauturi din zona centrala angajeaza: a€¢ Manipulant marfa - program part-time (4 ore/zi)(numai baieti) Cerinte seriozitate Oferta avantajoasa A 

Companie
liquor store cluj
Categoria jobului
Alte locuri de munca
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.locuridemuncacluj.net
Aplica la job Detalii job
07 Dec
Manipulant marfa
Bucuresti

Cautam Manipulanti Marfa pentru depozit de logistica din zona Militari-Parc Industrial Cefin, se asigura transport. Responsabilitati - Efectueaza operatii de manipulare a marfii; - Asigura suport la linia de productie si ambalare; - Gestioneaza marfa din depozit. Beneficii Oferite - Bonusuri in functie de performanta; - Tichete de masa; - Transport asigurat de la statia de metrou Pacii.

Cerinte:Cerinte - Experienta pe o pozitie similara de minim 1 an; - Persoana serioasa, stabila, responsabila; - Experienta in depozit de logistica; - Capacitate rapida de invatare si adaptare.Compensatii:Transport platitDetalii Companie:Agentia Professional, lider pe piata agentiilor de Resurse Umane din Romania, ofera clientilor sai servicii complete in domeniul resurselor umane: recrutare, testare, selectie si plasare de personal, administrare de personal, evaluare de personal si audit organizational, training.
Companie
Agentia de Servicii Professional
Categoria jobului
Logistica
Tipul jobului
full-time
Salariu
200800 ron
Sursa jobului
www.infomunca.ro
Aplica la job Detalii job
11 Dec
MANIPULANTI MARFA IN DEPOZITE ANGLIA
Doncaster Anglia

MANIPULANTI MARFA/LUCRATORI IN DEPOZITE si FABRICI - ANGLIA! Responsabilitati principale: - verificarea comparativa a bunurilor si produselor din stoc - mutarea bunurilor si produselor in depozit - semnarea actelor de livrare - consemnarea bunurilor deteriorate sau stricate - selectarea si ambalarea produselor pentru expediere - sarcini de incarcare si descarcare a marfii si bunurilor - alte

responsabilitati AVANTAJE: - 6,31 GBP/ ora. - Plecari saptamanale. Nu rata ocazia sa muncesti legal in ANGLIA !!! Beneficiati de promotia: "Plec acum, platesc din primul castig!"
Categoria jobului
Comert/Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.tjobs.ro
Aplica la job Detalii job
05 Dec
Constructii interioare si soferi transport marfa
Capu-Codrului

Descrierea postului:Angajati va urgent in domeniile constructiilor interioare, cofectii metalice sau soferi transport marfa,   in Austria. Plecarile se fac urgent in 22 Noiembrie. Scapati de griji si veniti acum la noi, semnati contract de munca cu salar intre 1400 1800 eur/luna. Info: 0747606063, 0734235186Cerinte:Beneficii suplimentare:.

Descrierea postului:Angajati va urgent in domeniile constructiilor interioare, cofectii metalice sau soferi transport marfa,   in Austria. Plecarile se fac urgent in 22 Noiembrie. Scapati de griji si veniti acum la noi, semnati contract de munca cu salar intre 1400 1800 eur/luna. Info: 0747606063, 0734235186Cerinte:Beneficii suplimentare:
Categoria jobului
Altele
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
18Dec
05 Dec
depozite aranjat marfa
Alba Iulia

Descrierea postului:Recrutam urgent personal necalificat pentru munca in depozite la etichetat si aranjat marfa pe raft.Se accepta cupluri sau grupuri de persoane. Varsta intre 18 58 de ani. Se asigura salariul motivant 1400 euro/luna, cazarea si o masa calda/zi.

Pentru mai multe informatii si inscrieri va asteptam de luni pana vineri, orele 9:00 17:00 la nr de tel 0754774442 0754617070 0724934243Cerinte:Beneficii suplimentare:
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
08 Dec
Coordonator (dispecer ) Transport Marfa Intracomunitar
Suceava ROMANIA

Postat la: 07-12-2014 Responsabilitati - Sa planifice, sa organizeaze si sa controleze activitatile legate de transport - Sa optimizeze costurile legate de transport - buna capacitate de comunicare - Sa comunice soferilor rutele pe care sunt autorizati sa circule in executarea comenzii de transport si parcarile pe care acestia le pot utiliza -Sa administreze si sa confirme executarea

comenzilor de transport si sa tina evidenta acestora in registrele companiei, in format electronic; - Sa verifice in avans, inainte de transmiterea comenzii de transport catre sofer, conditiile necesare efectuarii cursei in deplina legalitate - Sa protejeze interesele angajatorului sau actionand cu buna-credinta Cerinte CANDIDATUL IDEAL: - sa fi activat in domeniul transporturilor (preferabil sofer profesionist ) , un avantaj este experienta in dispecerat de marfa in transporturi intracomunitare . - cunoscator a mai multor limbi straine in principal: Germana (este un avantaj la nivel conversional ), citeste mai mult
Companie
SC COMILGA SRL
Categoria jobului
Transport
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
06 Dec
Angajam Sofer Profesionist cu Atestat de transport marfa
Bucuresti,

Descrierea companiei Colector deseuri feroase si neferoase Descrierea postului Societate comerciala din Bucuresti scoate la concurs un post de Sofer Profesionist cu Atestat de transport marfa (conditie esentiala). Constituie avantaj la angajare experienta in manipularea utilajelor echipate cu graifer.

Cautam o persoana cu experienta in trafic intern, serioasa si responsabila, ca angajator oferim seriozitate maxima. Va rugam contactati-ne direct la telefonul si adresa de e-mail precizate in anunt, nu trimiteti CV-uri prin formularele de contact de pe site-uri - nu vor fi luate in considerare! Contact: 021-319.67.65 office@mataliat.ro Cerintele postului Atestat de transport marfa (conditie esentiala). Constituie avantaj la angajare experienta in manipularea utilajelor echipate cu graifer. Cautam o persoana cu experienta in trafic intern, serioasa si responsabila.
Companie
Core Mataliat Exim SRL
Categoria jobului
Transporturi / Distributie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
06 Dec
Angajari Manipulant marfa Germania
Cluj-Napoca, Lugoj, Strainatate Germania

Descrierea companiei Plasarea fortelor de munca Descrierea postului Angajatorii straini din Germania cauta personal in fabrica si depozite pentru postul de Manipulant marfa. Responsabilitati: pregatirea marfii pentru livrare; pastrarea igienei in depozit conform procedurilor companiei; incarcarea si descarcarea marfii.

Se pleaca cu contract individual de munca venit din partea statului German pe minim 3 luni cu posibilitate de prelungire.Salariul oferit este de 1.350 de euro lunar, cazarea, transportul si masa fiind asigurate de angajator. Informatii la numerele: 0729794275 / 0754901670. Cerintele postului seriozitate
Companie
Munca Strainatate
Categoria jobului
Transporturi / Distributie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job
04 Dec
Manipulant marfa
Bucuresti

Pentru Magazinele FLANCO din BUCURESTI (sector 6), cautam manipulant marfa. Responsabilitati: gestionare marfa depozit magazin, sortare/ manipulare/ incarcare/ descarcare marfa. Program L-V, salariu fix, bonuri de masa si perspective pentru pozitiile din organigrama de vanzari..

Pentru Magazinele FLANCO din BUCURESTI (sector 6), cautam manipulant marfa. Responsabilitati: gestionare marfa depozit magazin, sortare/ manipulare/ incarcare/ descarcare marfa. Program L-V, salariu fix, bonuri de masa si perspective pentru pozitiile din organigrama de vanzari.
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
10 Dec
Receptioner marfa Constanta
Constanta ROMANIA

Postat la: 10-12-2014 Responsabilitati - Efectuarea receptiei fizice si informatice a marfii; - Verificarea termo-diagramei de pe durata transportului marfii; - Controleaza marfa din punct de vedere al cantitatii si calitatii; - Verifica termenul de valabilitate a produselor Cerinte - Studii medii; - Cunostinte de operare PC; - Experienta in domeniu; - Conditii speciale de temperatura (0°-

4° C); - Spirit de raspundere si seriozitate. Beneficii Oferite -bonuri de masa - un loc de munca sigur si stabil intr-o companie de viitor; - un mediu de lucru dinamic intr-o companie internationala; - perspective de promovare. Descrierea firmei Billa este prezenta in Romania din februarie 1999 si este parte componenta a grupului german REWE, care numara peste 14.000 magazine si 300.000 angajati in intreaga Europa, cu o cifra de afaceri de aproape 50 miliarde euro. Politica BILLA este tocmai aceea de a satisface toate gusturile, printr-un bogat sortiment de produse proaspete precum si prin citeste mai mult
Companie
BILLA ROMANIA SRL
Categoria jobului
Alimentatie / Comert
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job