Joburi diriginte de santier in constructii

Cauta in 44 locuri de munca diriginte de santier in constructii in 2014

21 Nov

Diriginte de santier 5/7

Alba Iulia, Blaj, Abrud etc.

anului 2015, apoi periodic 2-3 zile/luna timp de 2 ani.Cerinte:Detinerea autorizatiei de diriginte de santier pentru unul dintre domeniile: - 5.2 Lucrari hidrotehnice-categoria de importanta C sau - 7 Lucrari de imbunatatiri funciare.Compensatii:-Detalii Companie:Companie de proiectare si consultanta in domeniile: constructii civile, infrastructura de mediu si transporturi. .

Companie: Proiect Consulting SRL

Jobul Diriginte de santier 5/7 este incadrat in categoria Constructii / Amenajari Salar:2500 ron

Locul de munca Diriginte de santier 5/7 a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
07 Nov

Diriginte de Santier - lucrǎri hidrotehnice

Pitesti ROMANIA

santier pentru domeniul 2.1- Constructii civile, industriale si agricole, 6.1- Lucrari tehnico edilitare de alimentare cu apa si canalizare, - participarea in calitate de diriginte de santier la cel putin un contract de servici de supervizare/ dirigintie de santier pentru executia de lucrari in domeniul infrastructurii de apa- canal. Descrierea firmei First Spanish private engineering and.

Companie: Eptisa Romania

Jobul Diriginte de Santier - lucrǎri hidrotehnice este incadrat in categoria Inginerie / Tehnologie full-time

Locul de munca Diriginte de Santier - lucrǎri hidrotehnice a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
19 Nov

Inginer proiectant instalatii in constructii

Iasi ROMANIA

prin emiterea dispozitiilor de santier N.R N.C.S. Descrierea firmei FIRMA DE CONSULTANTA SI PROIECTARE IN CONSTRUCTII Companie ARHITECT CONSTRUCT SRL Posturi disponibile 2 Domeniu Arhitectura / Constructii / Amenajari Nivel experienta 5 - 10 ani 10 - 20 ani Tip contract Proiect unic Nivel studii Facultate (absolvent) Nivel salarial Confidential Localitate Iasi Tara ROMANIA .

Companie: ARHITECT CONSTRUCT SRL

Jobul Inginer proiectant instalatii in constructii este incadrat in categoria Arhitectura / Constructii / Amenajari

Locul de munca Inginer proiectant instalatii in constructii a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
22Nov
21 Nov

Diriginte santier 5/8.2

Ploiesti, Busteni, Boldesti, Urlati

in supervizarea lucrarilor de constructii la sistemul de management al deseurilor de pe teritoriul judetului Prahova. Proiectul actual necesita o implicare de 10-15 zile/luna estimativ pina la sfarsitul anului 2015, apoi o implicare mai redusa (2-3 zile/luna) timp de 2 ani (perioada de garantie).Cerinte:Candidatul trebuie sa detina autorizatie de diriginte de santier penru domeniul: - 5.2.

Companie: Proiect Consulting SRL

Jobul Diriginte santier 5/8.2 este incadrat in categoria Constructii / Amenajari Salar:3000 ron

Locul de munca Diriginte santier 5/8.2 a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
18 Nov

Project Manager (Inginer Constructii) (cod: PM IC)

Brasov ROMANIA

legislatiei in domeniul constructiilor; - Activitatea se desfasoara in Brasov si nu implica deplasari la nivel national. Cerinte - Absolvent de studii superioare – Facultatea de Constructii drumuri si poduri (ideal calificare de Diriginte de Santier); - Diploma de inginer constructor; - Experienta profesionala intr-un post similar minim 2 ani; - Cunostinte de limba engleza - nivel mediu;.

Companie: Mondojob SRL

Jobul Project Manager (Inginer Constructii) (cod: PM IC) este incadrat in categoria Arhitectura / Constructii / Amenajari full-time

Locul de munca Project Manager (Inginer Constructii) (cod: PM IC) a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
13 Nov

Inginer Constructii Civile (Bucuresti)

Bucuresti - 12.11.2014

tehnice in domeniul constructiilor pentru proiectele sau contractele comerciale in relatia locator – locator si locator – colocator; • Pregatirea raportarile solicitate si le transmite catre management. Cerinte: • Studii tehnice superioare in domeniul constructiilor civile, preferabil Inginer Constructii; • Diploma de Diriginte de Santier; • Minimum 3 ani de experienta.

Companie: Lugera-The People Republic

Jobul Inginer Constructii Civile (Bucuresti) este incadrat in categoria Facility Management

Locul de munca Inginer Constructii Civile (Bucuresti) a fost preluat de pe cariereonline.ro
Aplica la job
20 Nov

Inginer executie constructii civile si industriale

BUCURESTI ROMANIA

- Coordonare activitati santier, gestionare eficienta a patrimoniului si a personalului angajat pentru executarea lucrarilor; - Verificare planuri de executie si propunere solutii constructive pentru rezolvarea neconformitatilor identificate; - Intocmeste si/sau verifica atasamente, situatii de lucrari, rapoarte de lucru, procese verbale si orice alta documentatie cu caracter tehnic;.

Companie: Rofer Constructii-Consolidari

Jobul Inginer executie constructii civile si industriale este incadrat in categoria Arhitectura / Constructii / Amenajari full-time

Locul de munca Inginer executie constructii civile si industriale a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
14 Nov

Sudor santier naval

Strainatate

intreaga. Functia: Sudor Santier Naval Domeniul: Inginerie-mecanica Tara: Olanda Descrierea functiei: Candidatii nu platesc nici un comision pentru serviciile noastre. Daca se ofera jobul, candidatii vor fi acomodati cu cazarea, asiguranta medicala si transport pana la locul de lucru, mancarea nu este inclusa. Angajatorii din Olanda cauta sudori ce au mai avut experienta pe santiere.

Companie: JobsAlert.ro

full-time

Locul de munca Sudor santier naval a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
19 Nov

Muncitori constructii strungar,frezor,rabotor

Ramle

in constructii pentru santier in Ramle, Israel. Programul de lucru este de 8 ore/zi; cu posibilitate de ore suplimentare, conform legii. CERINTE : Persoane calificate in domeniu, cu experienta la masini clasice si cu comanda numerica. Persoanele care aplica trebuie sa fie sanatoase si cu varsta intre 35 si 45 de ani. Se prelucreaza metale feroase si aluminiu. Dimensiunea pieselor.

Companie: JobsAlert.ro

full-time

Locul de munca Muncitori constructii strungar,frezor,rabotor a fost preluat de pe www.jobsalert.ro
Aplica la job
15 Nov

Inginer proiectare constructii hidrotehnice

BUCURESTI ROMANIA

necesara obtinerii autorizatiilor pentru constructive/demolare; -consultanta in executie si/sau proiectare; -asistenta tehnica pe santier. Companie IDEEA PROIECT Posturi disponibile 1 Domeniu Arhitectura / Constructii / Amenajari Nivel experienta Fara experienta Tip contract Full-time Nivel studii Facultate (in curs) Nivel salarial Confidential Localitate BUCURESTI Tara ROMANIA .

Companie: IDEEA PROIECT

Jobul Inginer proiectare constructii hidrotehnice este incadrat in categoria Arhitectura / Constructii / Amenajari full-time

Locul de munca Inginer proiectare constructii hidrotehnice a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job

Au fost gasite 44 locuri de munca ( diriginte de santier in constructii ) , afisate in 5 pagini.