Joburi in deva

Cauta in 56 locuri de munca in deva in 2014

20 Nov

Sofer

Deva ROMANIA

Postat la: 30-10-2014 Responsabilitati Clientul nostru este o companie specializata in transportul de marfuri, atat intern cat si international. Responsabilitati - Conducerea autovehiculului (tir cu prelata) in conditii de siguranta maxima; - Respectarea si aplicarea normelor de circulatie in raport cu legislatia in vigoare; - Cursele sunt cu preponderenta pt tara:de la Fabricile de bere.

Companie: PUBLIC EUROCONSULTING

Jobul Sofer este incadrat in categoria Transport full-time

Locul de munca Sofer a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
20 Nov

Curier Deva

Suceava ROMANIA Deva

Postat la: 30-10-2014 Responsabilitati RIDICARE si LIVRARE EXPEDITII in termenul cerut de client, in DEVA si imprejurimi. Livrare cu confirmare si incasare rambursuri acolo unde este cazul. Ridicari de la clientii din Deva si Hunedoara. Raportare catre Sediul Central. Cerinte Experienta lucru documente Prezentabil,politicos, corect Posesor auto personal ptr deplasare in oras si judet. Rugam.

Companie: MAILMAN SERVICII POSTALE

Jobul Curier Deva este incadrat in categoria Telecomunicatii full-time

Locul de munca Curier Deva a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
22 Nov

Inspector drum/pod

Deva

Activitati de supervizare alucrarilor la autostrada Lugoj-Deva, Lot 3. Timp de lucru: 660 zile lucratoare (inclusiv in perioada de garantie).Autorizatie de diriginte de santier pentru domeniul 3.1 - Drumuri, poduri - de interes national.Detalii Companie:Firma de proiectare si consultanta in domeniile: constructii civile, supervizare lucrari infrastructura de mediu si transport. .

Companie: NetJobs

Jobul Inspector drum/pod este incadrat in categoria Constructii/Amenajari, Consultanta

Locul de munca Inspector drum/pod a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
20 Nov

Consilier Vanzari

Deva ROMANIA

Postat la: 30-10-2014 Responsabilitati - promovarea si vanzarea produselor si serviciilor din portofoliu - identificarea corecta a nevoii clientului si oferirea solutiei optime - atingerea obiectivelor zilnice si lunare - intocmirea documentelor necesare vanzarii - intocmire rapoarte (activitate zilnica / saptamanala, activitate competitie) - gestionarea corecta a stocului Cerinte - Studii.

Companie: Arsis Trading

Jobul Consilier Vanzari este incadrat in categoria Customer service / call center full-time

Locul de munca Consilier Vanzari a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
24Nov
21 Nov

MANAGER Zonal

Arad, Deva, Oradea, Resita, Timisoara, Cluj, Alba Iulia

Recrutarea de personal si dezvoltarea afacerii in zona de resedinta. - Atrage noi clienti pentru programele specifice desfasurate Un loc de munca ideal -Part-time;full time Se adreseaza : -oamenilor de AFACERI care vor diversificarea activitatilor si surse alternative de profit. -SALARIATILOR-care vor sa-si construiasca o alternativa-o afacere proprie in timpul liber pe linga servici sau.

Companie: NetJobs

Jobul MANAGER Zonal este incadrat in categoria Consultanta, Management/Consultanta, Marketing, Publicitate/PR, Resurse Umane, Serviciu clienti, Vanzari full-time , part-time

Locul de munca MANAGER Zonal a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
21 Nov

Operator Pariuri Sportive

Adjud, Alba Iulia, Arad, Bacau, Baia Mare, Bailesti, Barlad, Bistrita, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Campul Lung Muscel, Caracal, Caransebes, Carei, Cluj Napoca, Constanta , Craiova, Deva, Dragasani, Floresti, Gaesti, Galati, Giurg

* Deruleaza activitatea de vanzare de produse si servicii ale agentiei avand in vedere fidelizarea clientilor ? Informeaza clientii in legatura cu promotiile si regulile jocurilor aflate in derulare; ? Furnizeaza informatii utile clientilor despre serviciile oferite; ? Incaseaza banii sau alte forme de plata pentru vanzarea serviciilor si produselor specifice. * Participa la gestionarea.

Companie: Bet Cafe Arena

Jobul Operator Pariuri Sportive este incadrat in categoria Vanzari full-time

Locul de munca Operator Pariuri Sportive a fost preluat de pe www.infomunca.ro
Aplica la job
20 Nov

Bucatar, Ajutor Bucatar, Ospatar, Barman, Receptioner, Camerist in Anglia!

-STRAINATATE-, -TOATE ORASELE-, Brasov, BUCURESTI, Deva, Oradea, TimisoaraStrainatate Anglia

POZITII OFERITE SI REMUNERATIA PE O LUNA Sous Chef 1500 - 2100 GBP (~8250 - 11550 RON) Chef de Partie 1170 - 1500 GBP (~6400 - 8250 RON) Commis Chef 1040 ANDndash; 1560 GBP(~5720 - 8580 RON) Kitchen Porter 1040 ANDndash; 1560 GBP(~5720 - 8580 RON) Bartender 1040 ANDndash; 1560 GBP(~5720 - 8580 RON) Waiter/Waitress 1040 ANDndash; 1560 GBP(~5720 - 8580 RON) General Assistant 1040 ANDndash;.

Companie: NetJobs

Jobul Bucatar, Ajutor Bucatar, Ospatar, Barman, Receptioner, Camerist in Anglia! este incadrat in categoria Administrativ, BabySitter/Menaj/Curatenie, Restaurante, Secretariat/Administrativ, Turism/Hoteluri full-time , part-time Salar:11550 ron

Locul de munca Bucatar, Ajutor Bucatar, Ospatar, Barman, Receptioner, Camerist in Anglia! a fost preluat de pe www.netjobs.ro
Aplica la job
18 Nov

Agent vanzari pe teren

Deva ROMANIA

Postat la: 28-10-2014 Responsabilitati ROL: - cresterea profitabila a bazei de clienti UPC Romania prin incheierea de contracte pentru servicii de televiziune, internet si telefonie cu potentialii clienti, la domiciliul acestora. RESPONSABILITATI: - promovarea serviciilor de televiziune, internet si telefonie la domiciliul potentialilor clienti; - identificarea si atragerea noilor clienti.

Companie: UPC Romania S.A.

Jobul Agent vanzari pe teren este incadrat in categoria Customer service / call center full-time

Locul de munca Agent vanzari pe teren a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
21 Nov

Sofer TIR pt - Romania sau curse directe Italia, Spania/C...

Deva ROMANIA Strainatate Italia Spania

Postat la: 21-11-2014 Responsabilitati Clientul nostru este o companie specializata in transportul de marfuri, atat intern cat si international. Responsabilitati: - Conducerea autovehicolului in conditii de siguranta maxima; - Respectarea si aplicarea normelor de circulatie in raport cu legislatia si reglementarile in vigoare; - Pregatirea si verificarea marfii din punct de vedere tehnic..

Companie: PUBLIC EUROCONSULTING

Jobul Sofer TIR pt - Romania sau curse directe Italia, Spania/C... este incadrat in categoria Transport full-time

Locul de munca Sofer TIR pt - Romania sau curse directe Italia, Spania/C... a fost preluat de pe www.myjob.ro
Aplica la job
17 Nov

Instalator, frigotehnist, montator aer conditionat, tehnician service instalatii HVAC

Timisoara, Sibiu, Deva, Bucuresti, Arad

Liceu, Scoala postliceealaDetalii Companie:Tin Lavir Srl este o societate cu o traditie de 18 ani in domeniul echipamentelor de climatizare , ventilatie , incalzire, racire si confort a carei renume se datoreaza in mod special calitatii percepute si transmise de la client la client. .

Companie: Tin Lavir

Jobul Instalator, frigotehnist, montator aer conditionat, tehnician service instalatii HVAC este incadrat in categoria Reparatii/Service full-time

Locul de munca Instalator, frigotehnist, montator aer conditionat, tehnician service instalatii HVAC a fost preluat de pe jobs.bizoo.ro
Aplica la job

Au fost gasite 56 locuri de munca in deva , afisate in 6 pagini.