Joburi in deva

Cauta in 59 locuri de munca in deva in 2015

04Mar
04 Mar
Colaborare part-time pe proiect de client misterios la nivel national
BUCURESTI, Buzau, Cluj, Constanta, Craiova, Deva, Dr. Turnu-Severin

Suntem in permanenta interesati de colaboratori care sa desfasoare activitati in cadrul anchetelor pe teren. Actiunile vizate in prezent implica analiza experientei de client in domeniul retail din Romania.

Tipul de colaborare pentru actiunile pe teren este part-time, in cadrul diferitelor proiecte pe care le avem in desfasurare la nivel national.


Colaboratorul pe care il cautam :
- Are varsta peste 25 de ani
- Are cunostinte minime de Office
- Are acces la internet
- Este din: Bucuresti, Bacau, Baia Mare, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Deva, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Timisoara, Botosani, Braila, Buzau, Drobeta Turnu Severin, Focsani, Targu Jiu, Arad

Si, in plus:
- Este autonom
- Este riguros, respecta deadline-urile
- Detine spirit de analiza si sinteza
- Este disponibil intr-un program flexibil
- Se simte confortabil in evaluarea serviciilor premium
citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Administrativ ALTELE Asigurari Controlul calitatii Educatie/Training Finante/Contabilitate Institutii Training Finante Administratie Altele
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
04 Mar
Caut bona
Deva

Caut femeie pt ingrijire copil 2/3 ore pe zi intre orele 16-18/19 de luni-vineri...sunt si zile in care nu este nevoie...ofer 100 ron Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone .

Caut femeie pt ingrijire copil 2/3 ore pe zi intre orele 16-18/19 de luni-vineri...sunt si zile in care nu este nevoie...ofer 100 ron Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone
Categoria jobului
BabySitter Ingrijire copil
Tipul jobului
part-time
Salariu
25100 ron
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
04 Mar
bona pentru italia verona
Deva Italia

familie de romani stabiliti in italia cautam o bona pina in 35 ani nu fumatoare pe o perioada de minima de 3 luni oferim 300 euro primele 3 luni dupa care 350 ,cazare si mincare dorinta noastra e sa ne cunoastem pe net .sa avem o discutie si sa ne vedem reciproc .Copilul are 2ani si 4 luni si avem nevoie din 20 martie asa ca nu pierde timpul si incearca sa obti postul ...multumesc . .

familie de romani stabiliti in italia cautam o bona pina in 35 ani nu fumatoare pe o perioada de minima de 3 luni oferim 300 euro primele 3 luni dupa care 350 ,cazare si mincare dorinta noastra e sa ne cunoastem pe net .sa avem o discutie si sa ne vedem reciproc .Copilul are 2ani si 4 luni si avem nevoie din 20 martie asa ca nu pierde timpul si incearca sa obti postul ...multumesc .
Categoria jobului
BabySitter Ingrijire copil
Tipul jobului
full-time
Salariu
300300 euro
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
04Mar
02 Mar
Angajez Casiera/Casier, punct de lucru, mag. DEDEMAN Deva
Deva

CASA DE SCHIMB VALUTAR Denumirea postului: CASIERA / CASIER Pregatirea de specialitate: STUDII MEDII Cunostinte operare PC: WINDOWS, MS OFFICE Abilitati, calitati, aptitudini necesare: receptivitate, calm, seriozitate, corectitudine.

Responsabilitati si sarcini: a) Gestioneaza numerarul si actele de valoare din contul sucursalei; b) Raspunde de efectuarea platilor pe feluri de cheltuieli si incadrarea in plafonul de casa stabilit de lege; c) Raspunde de depunerea in termen la banca a tuturor sumelor provenite din incasari; d) Executa atributiile din acest domeniu, atat cele prevazute din din actele normative in vigoare cat si cele dispuse de sefii ierarhici superiori; e) Efectueaza operatiunile cu banca (plati furnizori, ridicare extrase, depuneri si ridicari numerar etc), verifica seturile de documente pentru platile electronice, licitatii, etc si tine legatura cu bancile in ceea ce priveste atributiile ce-i revin); f) Indosariaza cronologic documentele cu care lucreaza sau care ii citeste mai mult
Categoria jobului
Contabilitate / Administratie Finante Administratie
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
02 Mar
Muncitori in constructii - Portugalia
Deva Strainatate Portugalia

Se cauta muncitori calificati si necalificati in Portugalia. Constructii de case, blocuri si drumuri. Se cauta si meseriasi pentru finisaje interioare si exterioare (zugravi, faiantari, rigipsari)Pentru muncitorii calificati salariul este de 2100 euro. Pentru cei necalificati este 1700 euro. Locuri limitate la 40TEL: 351265700909 .

Se cauta muncitori calificati si necalificati in Portugalia. Constructii de case, blocuri si drumuri. Se cauta si meseriasi pentru finisaje interioare si exterioare (zugravi, faiantari, rigipsari)Pentru muncitorii calificati salariul este de 2100 euro. Pentru cei necalificati este 1700 euro. Locuri limitate la 40TEL: 351265700909
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate Strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
21002100 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
04 Mar
Mystery Customer Researcher / Mystery Shopper
Targu Jiu, Targoviste, Deva, Miercurea Ciuc, Bistrita, Slatina, Baia Mare

As a Helion Evaluator you will evaluate all sorts of services including, shops, restaurants, car showrooms, the list goes on. You will be set a scenario to follow for each evaluation and then you will be asked to fill out an online questionnaire.

Visit ANDndash; https://evaluator.helionresearch.

com/r/A_netjob_EE

You will only select the jobs you can complete in your area and that you have time to complete.

You will be paid for each evaluation you complete at the fixed fee that you accept before you complete it. Each shop will pay anywhere between ANDcirc;10 to ANDcirc;40 per evaluation with each evaluation taking around 1 to 1 and half hours to complete. You will be paid monthly for the shops you complete by either bank transfer, Moneybookers or Paypal. If you are asked to make a purchase by Helion, this will be reimbursed at the cost agreed before.

The amount of evaluations you can complete each month depends on the following -

- How citeste mai mult
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Marketing Marketing
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
02 Mar
Cautam reprezentanti vanzari
Deva

Cautam reprezentanti vanzari care doresc sa castige part-time sau full-time. Se poate incepe pe langa servici.O gama larga de produse: parfumuri,make-up,produse pentru curatenia casei,cafeai,ceai,etc. Se ofera comisioane substantiale.Castiguri peste 2000 lei/luna. .

Cautam reprezentanti vanzari care doresc sa castige part-time sau full-time. Se poate incepe pe langa servici.O gama larga de produse: parfumuri,make-up,produse pentru curatenia casei,cafeai,ceai,etc. Se ofera comisioane substantiale.Castiguri peste 2000 lei/luna.
Categoria jobului
Vanzari Vanzari
Tipul jobului
part-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
03 Mar
Societate comerciala din Deva angajeaza inginer drumuri si poduri
Deva

Societate comerciala angajeaza inginer(maistru) drumuri si poduri Cerinte: - minim 5 ani experienta. - disponibilitate deplasari in tara. Se ofera - cazare - 2 mese pe zi Salariu negociabil. .

Societate comerciala angajeaza inginer(maistru) drumuri si poduri Cerinte: - minim 5 ani experienta. - disponibilitate deplasari in tara. Se ofera - cazare - 2 mese pe zi Salariu negociabil.
Categoria jobului
Constructii Constructii
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
04 Mar
Angajez barman ospatar
Deva

Angajez barman ospatar, tip locatie bar, salar 800 lei. Pentru mai multe detalii contactati-ne. Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone .

Angajez barman ospatar, tip locatie bar, salar 800 lei. Pentru mai multe detalii contactati-ne. Anunt adaugat prin aplicatia gratuita OLX.ro, disponibila pentru Android, iOS, si Windows Phone
Categoria jobului
Restaurant / Hotel Restaurante
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.olx.ro
Aplica la job Detalii job
28 Feb
Ospari pentru Germania
Deva, Strainatate Germania

Descrierea companiei -- Descrierea postului Noile locuri de munca iti asigura salarii consistente si contracte legale de munca. Posturile disponibile sunt pentru barmani, ospatari si bucatari in hotelurile din Germania. Se cere cunoasterea limbii engleze sau germane la nivel conversational. Experienta pe un post similar constituie avantaj. Se ofera conditii bune de lucru si cazare.

Te-ai decis! Suna acum la telefon: 0742 646 298, 0769 308 265, 0732 998 527, 0742 556 629 Cerintele postului apt de munca, experienta in domeniu, limba engleza sau germana nivel conversational
Companie
eov
Categoria jobului
Turism / Hotel staff Hoteluri
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.ofertelocuridemunca.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 59 locuri de munca in deva , afisate in 6 pagini.