Joburi curierat

Cauta in 25 locuri de munca curierat in 2014

18 Dec
soferi pentru curierat
Bistrita

Descrierea postului:Cautam soferi pentru curierat (cat.B) si camion (cat.C E) in Germania.Se asigura cazarea, 100 de euro/ saptamana diurna si salariul motivant 1400 euro/luna.Varsta intre 18 58 de ani.

Pentru mai multe informatii si inscrieri va asteptam de luni pana vineri, orele 9:00 17:00 la nr de tel : 0754774442 0754696456 0762579460 0754617070 0724934243  Cerinte:Beneficii suplimentare:
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
14001400 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
05 Dec
soferi pentru curierat
Nasaud

Descrierea postului:Oferim contracte legale de munca in Germania la soferi pentru   curierat, permis de conducere cat. B. Se asigura cazare, 100 de euro diurna/saptamana, si 1400 euro salar net/ luna.Varsta intre 18 58 de ani.

Pentru mai multe informatii si inscrieri va asteptam de luni pana vineri, orele 9:00 17:00 la nr de tel : 0754774442 0754696456 0768762979 Cerinte:Beneficii suplimentare:
Categoria jobului
Locuri de munca in strainatate
Tipul jobului
full-time
Salariu
14001400 euro
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
05 Dec
Personal curierat 1500 euro
Negresti-Oas

Descrierea postului:Recrutam conducatori auto cu categoria B pentru transport colete pe teritoriul Austriei. Minim 6 luni experienta, se primeste masina, GPS si se lucreaza cu dispeceri romani! Contractele de munca se semneaza la sediul agentiei. Detalii de L V intre 9 17 la 0747872371 sau 0727025760.Cerinte:Beneficii suplimentare:.

Descrierea postului:Recrutam conducatori auto cu categoria B pentru transport colete pe teritoriul Austriei. Minim 6 luni experienta, se primeste masina, GPS si se lucreaza cu dispeceri romani! Contractele de munca se semneaza la sediul agentiei. Detalii de L V intre 9 17 la 0747872371 sau 0727025760.Cerinte:Beneficii suplimentare:
Categoria jobului
Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.jobscop.ro
Aplica la job Detalii job
20Dec
11 Dec
Angajari Agent Curier, Magazioner
Timisoara

- livrarea expeditiilor in Municipiul Timisoara cu masina/bicicleta sau scuter;
- intocmirea documentelor specifice (fiscale/de transport);
- ofera informatii si consiliaza clientul in situatii specifice, adecvate activitatii;
- realizarea colectionarii si transportul corespondentei;
- expedierea corespondentei si a altor documente;- studii medii;
- permis de conducere

categoria B (in functie de caz);
- seriozitate, responsabilitate, rezistenta la stres;
- disponibilitate la program in schimburi, program prelungit sau part-time
- experienta in distributie/transport reprezinta un avantaj;Detalii Companie:Companie ce ofera inalte servicii de curierat, ocupand locul 1 in Romania in domeniul livrarilor.
Companie
NetJobs
Categoria jobului
Transport/Logistica
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.netjobs.ro
Aplica la job Detalii job
10 Dec
Operator calculator
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 18-11-2014 Responsabilitati RESPONSABILITATI / BENEFICII: - administrarea si confirmarea comenzilor plasate in cadrul magazinului online; - comunicarea cu clientii magazinului online; - gestionarea comenzilor electronice si telefonice; - pregateste produsele pentru livrare catre clienti (impachetarea coletelor, generare de note AWB, curierat); - prezentarea, promovarea si vanzarea

produselor in conformitate cu standardele si politicile comerciale ale companiei; - obtinerea informatiilor de specialitate; - completarea formularelor necesare firmei (servicii, certificate garantie, programari, etc.); - introducerea si editarea informatiilor in baza de date a companiei (magazin online); - folosirea diferite motoare de cautare online, tinerea evidentei a mai multor conturi ale firmei pe diferite site-uri, comparatoare, etc. Cerinte Cerinte - Experienta pe o pozitie similara constituie un avantaj; - Priceput in relatiile cu publicul, o buna comunicare. - Acuratete la preluarea citeste mai mult
Companie
SC PROMPT SERVICE CLIMA SRL
Categoria jobului
Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
09 Dec
Angajam Secretara
Cluj-Napoca

Responsabilitati :Relationarea cu clientii,inscrieri si eliberari dosare, actualizarea si arhivarea bazei de date, preluarea si directionarea apelurilor telefonice, transmiterea documentelor prin curierat, fax, e-mail. Cerinte Cerinte : cunostinte PC, cunostinte minime de limba engleza, prezentabila, aspect fizic placut, fire dinamica, punctuala, responsabila.

Va rugam sa trimiteti un CV cu poza Oferta Beneficii: salariu atractiv, mediu de munca placut.
Companie
Auto Rally Cluj
Categoria jobului
Secretariat
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.locuridemuncacluj.net
Aplica la job Detalii job
05 Dec
Specialist Suport Departament Logistica
BUCURESTI ROMANIA

Postat la: 11-11-2014 Responsabilitati Descrierea companiei: Clientul nostru este o prestigioasa companie din domeniul Telecomunicatii. Resposabilitati: - Planifica si efectueaza distributia echipamentelor/terminalelor catre clientii persoane fizice si juridice ai companiei - Realizeaza toate activitatile necesare trimiterii prin curier a produselor/ serviciilor cu scopul de respecta

angajamentele companiei fata de clienti - Opereaza in sisteme IT specifice companiei, toate etapele necesare pentru alocarea serviciilor/produsulor conform cererilor clientilor - Prioritizeaza cererile ce urmeaza a fi livrate in functie de criteriile stabilite; - Grupeaza cererile pe o comanda de livrare si o trimite la echipa de pregatire de depozit; - Verifica starea comenzii primita de la echipa de depozit si emite documentele de livrare (Aviz de Insotire a Marfii si eticheta coletului); - Emite documentele clientilor Factura Fiscala/Contractele de Servicii/Produse si confirma finalizarea comenzii; citeste mai mult
Companie
Pro Solutions Agency S.R.L.
Categoria jobului
Logistica
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job
04 Dec
Depot Sales Manager - Timisoara
Timisoara

Obiectivul postului: gestionarea echipelor de vanzari din oficiul Timisoara, astfel incat sa se asigure atingerea si depasirea atat a obiectivelor financiare, cat si a celor specifice activitatii de vanzari (vizite/telefoane etc.). Pozitia raporteaza catre Country Sales & Marketing Manager.

Descrierea postului: - Identificarea si atragerea unor noi oportunitati de business (clienti noi); - Dezvoltarea relatiilor cu clientii existenti; - Cresterea calitatii veniturilor; - Imbunatatirea profitabilitatii; - Se asigura de gradul de satisfactie al clientilor, conform cerintelor acestora; - Se asigura de gradul de satisfactie al personalului din subordine; - Ofera coaching si suport personalului de vanzari. Cerintele postului: - Studii superioare; - Disponibilitate pentru lucru intens; - Grad inalt de flexibilitate personala; - 5 ani experienta in vanzari directe; - Experienta profesionala in industria de curierat express sau logistica; - Istoric profesional dovedit in atingerea tintelor de citeste mai mult
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.smartdreamers.com
Aplica la job Detalii job
05 Dec
Transport zilnic Germania
Full time Strainatate Germania

Transport Romania - Germania si retur pentru urmatoarele: * persoane de la adresa la adresa, * coletarie,bagaje,marfuri pana la 2000 kg/cursa, * auto pe platforma tur-retur pana la destinatie . * servicii curierat rapid intern. Relatii si programari: E-mail si telefon .Compensatii:Masa gratuita, Transport platit, AsigurareDetalii Companie:Societate inregistrata la O.R.G. Hunedoara sub nr.

500768 /2012 si I.T.M.Hunedoara sub nr.5022 / 2012 functioneaza si desfasoara -activitati specifice principale incadrate in CAEN : * 7810-Activitate de plasare a fortei de munca ; * 7830-Servicii de furnizare si management a fortei de munca: -activitati specifice secundare incadrate in CAEN : * 4939-Transporturi rutiere de calatori ; * 4941-Transporturi rutiere de marfuri : * 4639 / 4719 / 4781 - Comert.
Companie
Boni&Blue Starfire Company
Categoria jobului
Transport / Distribuţie
Sursa jobului
www.zoomjobs.ro
Aplica la job Detalii job
05 Dec
Field sales executive - Oradea
Oradea ROMANIA

Postat la: 24-11-2014 Responsabilitati Adecco Permanent Placement cauta pentru clientul sau o companie multinationala de curierat rapid , un Field Sales Executive, pentru Oradea FIELD SALES EXECUTIVE Profilul job-ului • Identifica nevoile clientilor, le analizeaza, promoveaza serviciile de baza, completate –atunci cand e cazul- cu alte solutii/servicii speciale.

• Comunice eficient (clar) clientilor care sunt serviciile pe care le ofera compania ; • Indeplineste planurile individuale de vanzare prin dezvoltarea clientilor existenti si castigarea de noi clienti. • Efectueaza numarul cerut de vizite de vanzari la sediile clientilor conform normelor comerciale si de vanzari ; • Planifica activitatile de vanzare, pentru a utiliza eficient timpul si resursele alocate. • Urmareste cresterea profitabilitatii vanzarilor in procesul achizitionarii de venituri suplimentare de la clienti existenti/ noi ; • Urmareste si actioneaza eficient asupra tuturor informatiilor noi citeste mai mult
Companie
Adecco Romania
Categoria jobului
Vanzari
Tipul jobului
full-time
Sursa jobului
www.myjob.ro
Aplica la job Detalii job

Au fost gasite 25 locuri de munca ( curierat ) , afisate in 3 pagini.